Eikit,taip lengva nera dar buve

is pradziu isedau,instruktorius ramus,nieko nesake,tai dar labiau sutrikde,nezinojau ka daryt

buvau priversta uzsidet aikstelej dirza,nes masina pypsejo

viska susitvarkiau ir bandziau pajudet atbulom ,bet uzgesau,nesupratau baerio

o jis ramiai pirstu rodo i rankini stabdi,galvojau cia jau ne kas,jei tokia pradzia
na toliau isvaziavau,aiksteles nepazistu,nemacius ne kart ,jis sako na pasibandyk masina jei nori,o as debile pavaziavus truputiant eskado uzvaziavau,tia jis sake,jei jau taip,tai stok

na tai visai nepasibandzius masinos pradejau egzamina

as jo paklausiau kuriuo budu man kilti ,tai jis paske kuriuo moku,as atsakiau,akd moku abiem

tai sake tuo,kuris geriau einas,na tai apsidrausdama pajudejau rankiniu ,nuvaziavau i kiema,apsisukau,tuomet liepe prisiparkuti istrizoj ,tai labai gerai,kad ne toj stacioj,nes i istriza man kartais pavykdavo ilist,o i ta kita visiskai ne,tuomet t formoj irgi man rodos gerai apsisukau,jis dar paprase paziuret ar lygiai juostos

na tuomet liepe padaryti greitejima,as sakiau,kad nezinau kas tai yra,tai sake iki 30 pagauot ir sustot,atlikau,tuomet sake vazuojam i miesta,pasiruosti miestui,isijungiau sviesas,pajudejau,pasakiau,jog as ne kauniete ir jei ka,tai pasakytu kur kada tiksliai sukt,nes nesiorentuoju mieste,tai jis sake no problem,labai ramus vaikinas,aiskiai viska egzaminavo,mieste niekur nesusikirtau ir pagrizau,tuomet kai islipau jis apsake,jog egzaminas islaikytas ir ,kad labai gerai mieste gaudaus,kad matosi,jog vazineju pati

na tai va,nusifotkinau baigta.labai geras pakliuvo man,nors laikiau b1,bet masina tikria nebuvo b1 kategorijos,buvo toyota aygo,labai kaprizinga,pavaros sunkiai persijungineja,labai neaisku ar persijunge,poto pripratau,bet pora kartu jis netgi man padejo perjungt

ai,beto ziauriai jaudinausi,kad mano koja ant sankabos nerealiai drebejo,kad net instruktorius su savo pedalais pajaute ir sake taip nesijaudint