Na va,as irgi islaikiau
kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau
QUOTE(eglincia @ 2008 03 20, 21:52)
Na va,as irgi islaikiau
kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau 
Ooo, matyt, pilnatis - pats sėkmingiausias metas praktikos laikymui
Ech, baltai pavydžiu jums, šiandien išlaikiusioms
Eikit,taip lengva nera dar buve
is pradziu isedau,instruktorius ramus,nieko nesake,tai dar labiau sutrikde,nezinojau ka daryt
buvau priversta uzsidet aikstelej dirza,nes masina pypsejo
viska susitvarkiau ir bandziau pajudet atbulom ,bet uzgesau,nesupratau baerio
o jis ramiai pirstu rodo i rankini stabdi,galvojau cia jau ne kas,jei tokia pradzia
na toliau isvaziavau,aiksteles nepazistu,nemacius ne kart ,jis sako na pasibandyk masina jei nori,o as debile pavaziavus truputiant eskado uzvaziavau,tia jis sake,jei jau taip,tai stok
na tai visai nepasibandzius masinos pradejau egzamina
as jo paklausiau kuriuo budu man kilti ,tai jis paske kuriuo moku,as atsakiau,akd moku abiem
tai sake tuo,kuris geriau einas,na tai apsidrausdama pajudejau rankiniu ,nuvaziavau i kiema,apsisukau,tuomet liepe prisiparkuti istrizoj ,tai labai gerai,kad ne toj stacioj,nes i istriza man kartais pavykdavo ilist,o i ta kita visiskai ne,tuomet t formoj irgi man rodos gerai apsisukau,jis dar paprase paziuret ar lygiai juostos
na tuomet liepe padaryti greitejima,as sakiau,kad nezinau kas tai yra,tai sake iki 30 pagauot ir sustot,atlikau,tuomet sake vazuojam i miesta,pasiruosti miestui,isijungiau sviesas,pajudejau,pasakiau,jog as ne kauniete ir jei ka,tai pasakytu kur kada tiksliai sukt,nes nesiorentuoju mieste,tai jis sake no problem,labai ramus vaikinas,aiskiai viska egzaminavo,mieste niekur nesusikirtau ir pagrizau,tuomet kai islipau jis apsake,jog egzaminas islaikytas ir ,kad labai gerai mieste gaudaus,kad matosi,jog vazineju pati
na tai va,nusifotkinau baigta.labai geras pakliuvo man,nors laikiau b1,bet masina tikria nebuvo b1 kategorijos,buvo toyota aygo,labai kaprizinga,pavaros sunkiai persijungineja,labai neaisku ar persijunge,poto pripratau,bet pora kartu jis netgi man padejo perjungt

ai,beto ziauriai jaudinausi,kad mano koja ant sankabos nerealiai drebejo,kad net instruktorius su savo pedalais pajaute ir sake taip nesijaudint
na toliau isvaziavau,aiksteles nepazistu,nemacius ne kart ,jis sako na pasibandyk masina jei nori,o as debile pavaziavus truputiant eskado uzvaziavau,tia jis sake,jei jau taip,tai stok
ai,beto ziauriai jaudinausi,kad mano koja ant sankabos nerealiai drebejo,kad net instruktorius su savo pedalais pajaute ir sake taip nesijaudint
Marlena20, eglincia sveikinu merginos, šauni šiandien diena jums
sveikinu visas islaikusias,sekmes vazinejant
QUOTE(eglincia @ 2008 03 20, 23:52)
Na va,as irgi islaikiau
Saunuole
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 18:12)
bravo
sėkmės dideliausios visoms
QUOTE(opium @ 2008 03 21, 11:20)
bravo
lėtai, atkakliai ir iki galo
(kiek užsukdavau tėmelėn, sraigiausios šturmai vis nesibaigdavo, ir pagaliau
Dabar tapau sraige - vairuotoja
jei jau as sugebejau, tai kitoms (ne flegmatikems, turiu galvoj) visi sansai
Issilaikiau is pirmo karto ,vis dar negaliu patiketi,neveltui visa nakty sapnavau kad vairuoju
Pagyre,kad gerai vaziuoju,nors praktikos istikruju nasu daug turejus.
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 18:56)
vyras man siandien jau siule vaziuoti, bet adrenalino man jau per daug siam kartui.
As turbut iki korteles gavimo vazinesiu su M zenklu (dar nenuklijavom)
As turbut iki korteles gavimo vazinesiu su M zenklu (dar nenuklijavom)
Didžiausi sveikinimai
Na, jaunoji vairuotoja, linkiu tau tiesaus ir plataus kelio
P. S. su M ženkliuku važinėjau kol pasiėmiau pažymėjimą
Papildyta:
QUOTE(zanja @ 2008 03 20, 19:09)
Supratau.... ok, mergaites einu as is cia... jauciuosi pavargusi nuo emociju
sian per daug man ivykiu.. tikiuosi, kad palaikimo komanda niekur nepabegs iki balandzio 4d?
norejau gauti velykini kiausini is regitros, bet deja... tad reik atsipalaiduoti ir dziaugtis Velyku svente... ''VELYKU RYTA- ziurek mazyti''.... lia lia..
Nenusimink
[quote=Z*rena,2008 03 21, 13:16]
Didžiausi sveikinimai
, na pagaliau atėjo ta diena, kai Regitrai parodei ką moki. Nesvarbu iš kelinto karto, bet tu ŠAUNUOLĖ, kad nesustojau ir varei iki galo. Dar kartą primimei emocijas, kurios užplūsta išlaikius
Aciu, Z*rena
Emocijos tikrai geros - ir dar gerai, kad nesusigundziau ikyriu instruktoriu siulymu nusipirkti teises. Jas uzsitarnavau saziningai dirbdama
Nors pinigu isleidau , turbut, daugiau nei buciau pirkusi
- neskaiciuosiu, nes nenoriu nuotaikos gadintis
Didžiausi sveikinimai
Aciu, Z*rena
Emocijos tikrai geros - ir dar gerai, kad nesusigundziau ikyriu instruktoriu siulymu nusipirkti teises. Jas uzsitarnavau saziningai dirbdama
Nors pinigu isleidau , turbut, daugiau nei buciau pirkusi
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 21:14)
Bus gerai -
tau tikrai pasiseks
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi
Sako labai jauciasi, kai zmogus i egzamina ateina nepasitikedamas savo jegom, i toki ir egzaminatoriai priekabiau ziuri - o as tokia ir budavau visa laika.
nors gatvej nesamoniu nedarydavau, o egzas visa sveika prota atimdavo. Praeita savaite buvo taip pikta, kazkokia vidine agresija atsirado - nusprendziau pabandyti ,,suvazineti" regitra. Gal tas mano nusiteikimas ir suveike - nes vairavimo igudziai ir4 ir 5 ir 6 ir 7ta karta laikant , manau , buvo panasus
Isvada - turbut daug lemia vidinis nusiteikimas 
Papildyta:
Aciu
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi
Papildyta:
Aciu
Pritariu, labai teisingai pasakyta
Laikančioms siūlau nusiteikti, kad Jūs tiesiog važiuojat, koks čia egzaminas, Jūs tik pavežiosit tą žmogeliuką, sėdintį keleivio kėdėje ir už tai gausit pažymėjimą