Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Na va,as irgi islaikiau 4u.gif kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 20, 21:52)
Na va,as irgi islaikiau  4u.gif  kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau  doh.gif

Ooo, matyt, pilnatis - pats sėkmingiausias metas praktikos laikymui thumbup.gif Eglincia, ir tave labai labai sveikinu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir laukiam išsamesnio pasakojimo rolleyes.gif

Ech, baltai pavydžiu jums, šiandien išlaikiusioms drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Eikit,taip lengva nera dar buve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif is pradziu isedau,instruktorius ramus,nieko nesake,tai dar labiau sutrikde,nezinojau ka daryt lotuliukas.gif buvau priversta uzsidet aikstelej dirza,nes masina pypsejo biggrin.gif viska susitvarkiau ir bandziau pajudet atbulom ,bet uzgesau,nesupratau baerio biggrin.gif o jis ramiai pirstu rodo i rankini stabdi,galvojau cia jau ne kas,jei tokia pradzia doh.gif lotuliukas.gif
na toliau isvaziavau,aiksteles nepazistu,nemacius ne kart ,jis sako na pasibandyk masina jei nori,o as debile pavaziavus truputiant eskado uzvaziavau,tia jis sake,jei jau taip,tai stok lotuliukas.gif na tai visai nepasibandzius masinos pradejau egzamina lotuliukas.gif as jo paklausiau kuriuo budu man kilti ,tai jis paske kuriuo moku,as atsakiau,akd moku abiem lotuliukas.gif tai sake tuo,kuris geriau einas,na tai apsidrausdama pajudejau rankiniu ,nuvaziavau i kiema,apsisukau,tuomet liepe prisiparkuti istrizoj ,tai labai gerai,kad ne toj stacioj,nes i istriza man kartais pavykdavo ilist,o i ta kita visiskai ne,tuomet t formoj irgi man rodos gerai apsisukau,jis dar paprase paziuret ar lygiai juostos biggrin.gif na tuomet liepe padaryti greitejima,as sakiau,kad nezinau kas tai yra,tai sake iki 30 pagauot ir sustot,atlikau,tuomet sake vazuojam i miesta,pasiruosti miestui,isijungiau sviesas,pajudejau,pasakiau,jog as ne kauniete ir jei ka,tai pasakytu kur kada tiksliai sukt,nes nesiorentuoju mieste,tai jis sake no problem,labai ramus vaikinas,aiskiai viska egzaminavo,mieste niekur nesusikirtau ir pagrizau,tuomet kai islipau jis apsake,jog egzaminas islaikytas ir ,kad labai gerai mieste gaudaus,kad matosi,jog vazineju pati 4u.gif na tai va,nusifotkinau baigta.labai geras pakliuvo man,nors laikiau b1,bet masina tikria nebuvo b1 kategorijos,buvo toyota aygo,labai kaprizinga,pavaros sunkiai persijungineja,labai neaisku ar persijunge,poto pripratau,bet pora kartu jis netgi man padejo perjungt ax.gif ax.gif ax.gif

ai,beto ziauriai jaudinausi,kad mano koja ant sankabos nerealiai drebejo,kad net instruktorius su savo pedalais pajaute ir sake taip nesijaudint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 20 kovo 2008 - 22:23
Marlena20, eglincia sveikinu merginos, šauni šiandien diena jums thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu visas islaikusias,sekmes vazinejant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 20, 23:52)
Na va,as irgi islaikiau  4u.gif  kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau  doh.gif

Saunuole 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 18:12)
Siandien paemiau Regitra!!! clap.gif  clap.gif  karsta.gif

bravo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif lėtai, atkakliai ir iki galo good.gif (kiek užsukdavau tėmelėn, sraigiausios šturmai vis nesibaigdavo, ir pagaliau thumbup.gif kai žinau, ką tai reiškia, tai ir už kitus smagu biggrin.gif )
sėkmės dideliausios visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 03 21, 11:20)
bravo clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif lėtai, atkakliai ir iki galo good.gif  (kiek užsukdavau tėmelėn, sraigiausios šturmai vis nesibaigdavo, ir pagaliau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar tapau sraige - vairuotoja biggrin.gif

jei jau as sugebejau, tai kitoms (ne flegmatikems, turiu galvoj) visi sansai victory.gif
Atsakyti
clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Issilaikiau is pirmo karto ,vis dar negaliu patiketi,neveltui visa nakty sapnavau kad vairuoju lotuliukas.gif ir kad su fainu instruktorium,tai toks ir pasitaike thumbup.gif
Pagyre,kad gerai vaziuoju,nors praktikos istikruju nasu daug turejus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 18:56)
vyras man siandien jau siule vaziuoti, bet adrenalino man jau per daug siam kartui.
As turbut iki korteles gavimo vazinesiu su M zenklu (dar nenuklijavom)  g.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif , na pagaliau atėjo ta diena, kai Regitrai parodei ką moki. Nesvarbu iš kelinto karto, bet tu ŠAUNUOLĖ, kad nesustojau ir varei iki galo. Dar kartą primimei emocijas, kurios užplūsta išlaikius smile.gif
Na, jaunoji vairuotoja, linkiu tau tiesaus ir plataus kelio smile.gif
P. S. su M ženkliuku važinėjau kol pasiėmiau pažymėjimą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zanja @ 2008 03 20, 19:09)
Supratau.... ok, mergaites einu as is cia... jauciuosi pavargusi nuo emociju  biggrin.gif sian per daug man ivykiu.. tikiuosi, kad palaikimo komanda niekur nepabegs iki balandzio 4d?  ax.gif norejau gauti velykini kiausini is regitros, bet deja... tad reik atsipalaiduoti ir dziaugtis Velyku svente... ''VELYKU RYTA- ziurek mazyti''.... lia lia..

Nenusimink console.gif , anksčiau ar vėliau (geriau, kuo greičiau) ir į tavo kiemą ateis šventė smile.gif Čia, manau, visada rasi palaikymą
Atsakyti
[quote=Z*rena,2008 03 21, 13:16]
Didžiausi sveikinimai 4u.gif , na pagaliau atėjo ta diena, kai Regitrai parodei ką moki. Nesvarbu iš kelinto karto, bet tu ŠAUNUOLĖ, kad nesustojau ir varei iki galo. Dar kartą primimei emocijas, kurios užplūsta išlaikius smile.gif
Na, jaunoji vairuotoja, linkiu tau tiesaus ir plataus kelio smile.gif
P. S. su M ženkliuku važinėjau kol pasiėmiau pažymėjimą smile.gif

Aciu, Z*rena 4u.gif 4u.gif
Emocijos tikrai geros - ir dar gerai, kad nesusigundziau ikyriu instruktoriu siulymu nusipirkti teises. Jas uzsitarnavau saziningai dirbdama karsta.gif karsta.gif smile.gif

Nors pinigu isleidau , turbut, daugiau nei buciau pirkusi hihihi.gif - neskaiciuosiu, nes nenoriu nuotaikos gadintis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 20, 21:14)
Bus gerai -  4u.gif tau tikrai pasiseks  4u.gif
kazkuri Smama sake - ziurek i egza, kaip i  butinybe pavezioti instruktoriu nuo taskoA iki tasko B.
O pries kelias dienas vienas mano draugas pasake - suvazinek tu juos - parodyk lygi  lotuliukas.gif  Sako labai jauciasi, kai zmogus i egzamina ateina nepasitikedamas savo jegom, i toki ir egzaminatoriai priekabiau ziuri - o as tokia ir budavau visa laika.  doh.gif  nors gatvej nesamoniu nedarydavau, o egzas visa sveika prota atimdavo. Praeita savaite buvo taip pikta, kazkokia vidine agresija atsirado  - nusprendziau pabandyti ,,suvazineti" regitra. Gal tas mano nusiteikimas ir suveike - nes vairavimo igudziai ir4 ir  5 ir 6 ir 7ta karta laikant , manau , buvo panasus  g.gif  Isvada - turbut daug lemia vidinis nusiteikimas mastau.gif
Papildyta:
Aciu  biggrin.gif

Pritariu, labai teisingai pasakyta 4u.gif malonu, kad pavyko "suvažinėti" Regitrą, taip jiems ir reikia smile.gif
Laikančioms siūlau nusiteikti, kad Jūs tiesiog važiuojat, koks čia egzaminas, Jūs tik pavežiosit tą žmogeliuką, sėdintį keleivio kėdėje ir už tai gausit pažymėjimą smile.gif . Sėkmės!
Atsakyti