Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(eglincia @ 2008 03 20, 22:52)
Na va,as irgi islaikiau  4u.gif  kai pamaciau aikstele,man vidurius susuko,kai egzaminuotojas pasake mano varda pavarde,isvis galvojau nuo proto nusoksiu,siaubingai drebejau  doh.gif

kaip saunu, kad pasiseke, sveikinimai!!! thumbup.gif
Coliuke saunuole!! 4u.gif
dziugu, kad vis daugiau uzsuka cia pasidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 21 kovo 2008 - 14:19
Na, merginos Jūs ir pavarot. Šaunuolės!
Sveikinu visas visas, per kančias pasiekusias žvaigždes - išlaikiusias egziuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net nežinau, ar visoms padalinau po balioną ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

Ar priimsit į savo būrį dar vieną Regitros šturmuotoją? ax.gif blush2.gif Ryt einu antrąkart praktikos laikyti, o pirmas kartas taip nervus pagadino, kad ir dabar siaubingai bijau ant to paties egzaminuotojo "užsiraut". Net negalvojau, kad tokių žmonių yra... schmoll.gif Tik va paskaičiau aš šitą temelę, ir galvoju vis tiek anksčiau ar vėliau išsilaikysiu tas teises mastau.gif blink.gif

Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai visoms visoms, kurios jau gali lengviau atsidusti
po sėkmingo Regitros šturmo! Šaunuolės, kad parodėt jiems ko vertos! ploja.gif victory.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
o kaip tas istruktorius atrodė ,ant kurio užsirovei. Ir ka jis išsidirbinėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidinga: 21 kovo 2008 - 15:10
Šiaip čia Klaipėdoje, jei kam aktualu. O instruktorius stambus su barzda ir su opel astra. Prasidejo viskas nuo to, kad šoninius langus ir veidrodėlius gavau su rankom pasivalyti, nes apsnigti buvo, o instruktorius pareiškė, kad "priekinį stiklą su valytuvais pasivalysi ir viskas", o ir žiūrėjo pastoviai kaip į durnelę, kol aš apie mašiną šokinėjau. Aikštelę be klaidų pravažiavau, bet išvažiavus į miestą įtampos neišlaikiau, kai pastoviai žiūri ciniškai į tave ir komentuoja, kad tu pastoviai viską daugmaž blogai darai. Žodžiu, morališkai sudirbo. blink.gif verysad.gif
Atsakyti
As kai laikiau,tai ir labiausiai bijojau pacio egzaminuotojo o ne egzamino,kad moraliskai nekastu doh.gif aciu dievui pas toki nepapuoliau tongue.gif laikiau ir klp....
Ir sekmes rytojaus egzamine,pamatysi viskas bus gerai yess.gif kelinta val laikysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaciuke: 21 kovo 2008 - 15:40
QUOTE(coliuke!!!!! @ 2008 03 21, 11:17)
clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif
Issilaikiau is pirmo karto ,vis dar negaliu patiketi,neveltui visa nakty sapnavau kad vairuoju lotuliukas.gif ir kad su fainu instruktorium,tai toks ir pasitaike  thumbup.gif
Pagyre,kad gerai vaziuoju,nors praktikos istikruju nasu daug turejus. smile.gif

sveikinu su islaikymu coliuke!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 03 21, 16:37)
As kai laikiau,tai ir labiausiai bijojau pacio egzaminuotojo o ne egzamino,kad moraliskai nekastu doh.gif aciu dievui pas toki nepapuoliau tongue.gif laikiau ir klp....
Ir sekmes rytojaus egzamine,pamatysi viskas bus gerai yess.gif kelinta val laikysi?

8.00. O tikiuosi, tai žinoma paties geriausio egzaminuotojo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 03 21, 17:07)
8.00. O tikiuosi, tai žinoma paties geriausio egzaminuotojo  ax.gif  blush2.gif

viskas bus gerai, islaikysi mirksiukas.gif nebijokit jus tu egfzaminuotoju smile.gif
svarbiausia nusiteikt- kad as viska moku ir pirmyn mirksiukas.gif
sekmes visom mergaiciukem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
4u.gif sveikos visos šturmuojančios REGITRĄ mirksiukas.gif

prisijungiu prie jūsų 4u.gif
mokykla baigiau dabar reik vis gi gauti tas nelemtas teisės.
mokyklinį vairavimo ekzaminą išlaikiau be problemų aikštelėje jaučiuosi kaip žuvis vandeny... bet va mieste blush2.gif labai man jau baisus tos sankryžos bei žiedai...
be to darau žioplas klaidas labai, tokias kaip: pamirštu persirikiuojant į veidrodukus pažiūrėt tongue.gif instruktorius pasakydavo persirikiuot aš ir persirikiuodavau tongue.gif doh.gif reik dešiniau važiuot o mane pastoviai į kairę traukia lotuliukas.gif ne kad palei šaligatvį važiuočiau aš kaip karalienė per vydurį doh.gif lotuliukas.gif na ir posukius pamiršdavau įsijungt doh.gif
važiavus esu tik tiek pamokų kiek mokykloj skirta buvo, ir beje mokinausi su jūsų taip nemėgstama opel astra smile.gif visai man normali mašina pasirode thumbup.gif
Papildyta:
žinoma gal man taip atrodo nes su kita nevažiavus dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 21 kovo 2008 - 17:05
QUOTE(wwwtania @ 2008 03 21, 18:10)
4u.gif sveikos visos šturmuojančios REGITRĄ  mirksiukas.gif

prisijungiu prie jūsų  4u.gif
mokykla baigiau dabar reik vis gi gauti tas nelemtas teisės.
mokyklinį vairavimo ekzaminą išlaikiau be problemų aikštelėje jaučiuosi kaip žuvis vandeny... bet va mieste  blush2.gif labai man jau baisus tos sankryžos bei žiedai...
be to darau žioplas klaidas labai, tokias kaip: pamirštu persirikiuojant į veidrodukus pažiūrėt  tongue.gif instruktorius pasakydavo persirikiuot aš ir persirikiuodavau  tongue.gif  doh.gif reik dešiniau važiuot o mane pastoviai į kairę traukia  lotuliukas.gif ne kad palei šaligatvį važiuočiau aš kaip karalienė per vydurį  doh.gif  lotuliukas.gif na ir posukius pamiršdavau įsijungt  doh.gif
važiavus esu tik tiek pamokų kiek mokykloj skirta buvo, ir beje mokinausi su jūsų taip nemėgstama opel astra  smile.gif visai man normali mašina pasirode  thumbup.gif
Papildyta:
žinoma gal man taip atrodo nes su kita nevažiavus dar  blush2.gif

Nu pvz as irgi pravaziavau tik tiek kiek mokykla skyre pravaziavimu,t.y-10.Na man ju ir uzteko kad islaikyciau drinks_cheers.gif As manau svarbiausia nesiblaskyti ir daryti viska apgalvotai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 03 21, 19:03)
Nu pvz as irgi pravaziavau tik tiek kiek mokykla skyre pravaziavimu,t.y-10.Na man ju ir uzteko kad islaikyciau drinks_cheers.gif As manau svarbiausia nesiblaskyti ir daryti viska apgalvotai mirksiukas.gif

g.gif
oho, tai, klausyk, saunuole esi. man tai visai neuzteko 10 pamoku, as dar 6 papildomas emiau doh.gif
Atsakyti