Bijijau ir as pirkti, bet sugundet

Naudojam kalafijorus, brokolius, sparagines pupeles ir zirnelius. Labiausiai mazei patinka kose su kalafijoru
Kai turesim svieziu, is sodo, kaimo ar pirktuis ukininku, tada saldytu nebenaudosim, o dabar manau geriau saldyta, nei atvezta is italijos "sviezia"

o musu pediatras sake iki 3 metu neduoti saldytu darzoviu/vaisiu, nes greitai salant ten jiems kazkas atsitinka

Naudojam ir sviezias ir saldytas, saldytu siuo metu didesnis pasirinkimas.

Ne sezonu naudojam saldytas

žiemą perkam kalafijorus ir brokolius šaldytus. Gavom daug moliūgo ir cukinijų,tai supjausčiau gabaliukais ir užsišaldžiau žiemai,nes per žiemą neišsilaiko nešaldytas,kai nėra sąlygų laikyt
Nieko ten tiem saldytom darzovem nenutinka, jokie vitaminai nedingsta

aš visai neseniai pradėjau pirkti šaldytas daržoves ir jos man labai patinka, vis nauja daržove norėjosi paįvairinti vaikučio košytes, kad nenusibostų tos pačios.Bet kad ir šaldytų daržovių nelabai yra didelis pasirinkimas. čia truputį ne į tema, gal kas matė ar yra kokių šaldytos įvairios mėsytės rinkinukų pirkti?
as uz, nes ziema svieciu darzoviu (naturaliu) nelabai yra...
ziema-uz

QUOTE(sanli @ 2009 03 27, 20:55)
aš visai neseniai pradėjau pirkti šaldytas daržoves ir jos man labai patinka, vis nauja daržove norėjosi paįvairinti vaikučio košytes, kad nenusibostų tos pačios.Bet kad ir šaldytų daržovių nelabai yra didelis pasirinkimas. čia truputį ne į tema, gal kas matė ar yra kokių šaldytos įvairios mėsytės rinkinukų pirkti?
Del pramoniniu budu saldytu darzoviu yra keletas straipsniu, jog kudikiams verciau neduoti..nes pries uzsaldant jos apipurskiamos, kad verdant islaikytu grazia forma, neprarastu spalvos. Ispradziu pirkau ir as bet po to paskaiciau, kad tai tas pats kas pirkti ziema"sviezias" darzoves is pc.

Seip saldausi pati, ka uzauginam pas tevus kaime,tik praeita vasara kai pagimdziau nespejau(o kaip tik labiausiai reikejo) ir istikro pastebejau skirtuma, kad savo saldytos darzoves verdamos ne tokios kaip pramoniniu budu saldytos-istyzta,spalva blyskesne, bet skoniu nesiskundziu.