Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(Aureliza @ 2008 05 28, 22:40)
na o mane neramina nestumas Londone..esu nescia apie 4savaites... skambinu i GP liepia paskambinti po poiet, poto kita ryta, poto sako kad nei siandien nei ryt manes priimti negali, tik po keliu dienu... siand atsibudau su didziuliais skausmais pilvuky...baisu....
bandziau ieskoti privaciu kliniku, kad bent pirmam kartui istirtu, neradau... gyvenu vakaru londone.......

Pas mus forume rasei,kad tavo leliukui pilvuka skauda,o cia,kad tu nescia? g.gif
Atsakyti
Na žiuriu apie Kings George ligonine tik geri atsiliepimai.Mano drauge irgi ten gimde,tai sake:guliu palatoj žiuriu pro langa zuikučiai kieme šokineja... biggrin.gif Man irgi midwife patare važiuot gimdyt i Kings Georgeo ligonine(man dar priklauso ir Queens),va nedaug liko jau kelios dienelės...papasakosiu kaip sekėsi... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 02 birželio 2008 - 18:58
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 02, 17:57)
Na žiuriu apie Kings George ligonine tik geri atsiliepimai.Mano drauge irgi ten gimde,tai sake:guliu palatoj žiuriu pro langa zuikučiai kieme šokineja... biggrin.gif Man irgi midwife patare važiuot gimdyt i Kings Georgeo ligonine(man dar priklauso ir Queens),va nedaug liko jau kelios dienelės...papasakosiu kaip sekėsi... tongue.gif

Nepatariu tau king george,nes palatoje busit 6-iese ir ten tau poilsio jokio nebus,va Queens ligonineje tai drauge sake tik 2-iese palatoj ir ramu ir gera,visgi nauja ligonine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 03, 14:18)
Nepatariu tau king george,nes palatoje busit 6-iese ir ten tau poilsio jokio nebus,va Queens ligonineje tai drauge sake tik 2-iese palatoj ir ramu ir gera,visgi nauja ligonine 4u.gif

o mano kaip tik viena drauge Queens gulejo tai ten buvo tik didele sale ir visos atskirtos uzailomdom...tai kai pradeda cypti viena kokia tai neduok dieve...pati maciau... blink.gif
o va kita Kings George gimde tai sake viena visa laika buvo tik po gimdymo perkele i bendra palata,bet ji gerai jautesi tai uz keliu val isleido,sake zymiai normaliau...ir dar sake Queens ligoninj patalyne suplysus,maistas slykstus,didele netvarka tai drauge ir infekcija po gimdymo buvo pasigavus,tai dar savaite teko pagulet... blink.gif
Atsakyti
nakvisa, kartais nesumaise drauge pavadinimu?

nes mane king george priziuri - ir ten tikrai viskas suplyse, kai tepineli eme - net uzuolaida skyleta buvo doh.gif

o queens nauja gera didele ligonine ...

nu labai keista.

as vaziuosiu turbut i Queens gimdyt.
nes prieziura kng george esu visiskai nepatenkinta.
o kiek personalo normaliai angliskai nekalbancio!!!!!!!!!!!!!!!!
siauraakiai, juodasikniai... fu klausi ka nors - sneka nei aptys nesupranta ka sneka turbut.. su ziauriais akcentais ir zodziu ieskodami.. nahrien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snape Lape: 03 birželio 2008 - 20:40
QUOTE(Snape Lape @ 2008 06 03, 19:38)

nes mane king george priziuri - ir ten tikrai viskas suplyse, kai tepineli eme - net uzuolaida skyleta buvo doh.gif

nu labai keista.

siauraakiai, juodasikniai... fu klausi ka nors - sneka nei aptys nesupranta ka sneka turbut.. su ziauriais akcentais ir zodziu ieskodami.. nahrien

nu tikrai nesumaisiau...mane queens ligonine priziuri...tai tokia juodi krauja kai ima tai neduok dieve...viena karta gal 5 meginelius paeme ir sako "go!" dar taip grieztai,o maniskiui kai eme king george viena laseli tai "ar jus gerai jauciates,ar ne silpna pasedekit truputeli...."beto kiek girdejau Queens ligoninej dazniausiai su komplikuotais gimdymais patenka, o siaip siuncia i king Georgeo...
Beto labai pasitikiu visom savo Midwifem,nemanau,kad jos patarinetu vaziuot i prasta ligonine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 03 birželio 2008 - 22:35
Sveikutės smile.gif o gal kuri žinot ką nors apie Barnet Hospital?
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2008 06 03, 19:38)

nu labai keista.

drinks_cheers.gif Pritaru tau,Queens ligonine yra nauja ir palatoje moterys guli tik po 2,cia jau po gimdymo,o ne gimdykloj ax.gif O va King George palatoje guli jau po gimdymo 6-iese ir palata uztraukiama uzuolaidom doh.gif Pati gimdziau ir zinau,gerai,kad rinksiesi Queens ligonine 4u.gif
Nakvisa,tu tikai kazka maisai,as kai gimdziau George tai gimdykloj lubos krauju nutaskytos buvo,pasijauciau kaip skerdykloj,po 5men pazystama ten gimde ir sake lubos iki tol nenuvalytos buvo doh.gif blink.gif Aisku spresti tau. 4u.gif O del kraujo emimo deja apsirinki,man King George nuleido 5meginelius pilnus ir niekas nieko neklause,svaigo galva tada visa diena ir paakiai pamelynavo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 04, 10:05)
drinks_cheers.gif Pritaru tau,Queens ligonine yra nauja ir palatoje moterys guli tik po 2,cia jau po gimdymo,o ne gimdykloj ax.gif O va King George palatoje guli jau po gimdymo 6-iese ir palata uztraukiama uzuolaidom doh.gif Pati gimdziau ir zinau,gerai,kad rinksiesi Queens ligonine 4u.gif
Nakvisa,tu tikai kazka maisai,as kai gimdziau George tai gimdykloj lubos krauju nutaskytos buvo,pasijauciau kaip skerdykloj,po 5men pazystama ten gimde ir sake lubos iki tol nenuvalytos buvo doh.gif  blink.gif Aisku spresti tau. 4u.gif O del kraujo emimo deja apsirinki,man King George nuleido 5meginelius pilnus ir niekas nieko neklause,svaigo galva tada visa diena ir paakiai pamelynavo blink.gif  doh.gif

net nezinau ka pasakyti... blink.gif esu apsalus tokias pasakojimais,bet turbut vistiek teks gimdyti Georgeo ligoninej,pas mus kaip tik sia sav labai daug gimdyviu kaimuke,tai pasirinkimo neturesiu turbut jau siandien Midwife ispejo... unsure.gif Na nedaug liko..papasakosiu kaip sekesi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 04, 10:39)
net nezinau ka pasakyti... blink.gif esu apsalus tokias pasakojimais,bet turbut vistiek teks gimdyti Georgeo ligoninej,pas mus kaip tik sia sav labai daug gimdyviu kaimuke,tai pasirinkimo neturesiu turbut jau siandien Midwife ispejo... unsure.gif Na nedaug liko..papasakosiu kaip sekesi... mirksiukas.gif

Svarbu neissigask ir nepasiduok tuom juodem,nes jos ten primeta labai naglas ypac pries emigrantes,jokios pagarbos nesciosioms,tai gerai,kad man pamaina pasikeite,nes buciau papuolus turbut i pragara pas tokias naglas juodes doh.gif unsure.gif
Beje mano akusere buvo irgi juode tokia pagyvenusi ir vardu Jackie 4u.gif Ziurek gal i tau ji paklius,tai labai faina moteryte 4u.gif ax.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 06 04, 16:12)
Svarbu neissigask ir nepasiduok tuom juodem,nes jos ten primeta labai naglas ypac pries emigrantes,jokios pagarbos nesciosioms,tai gerai,kad man pamaina pasikeite,nes buciau papuolus turbut i pragara pas tokias naglas juodes doh.gif  unsure.gif
Beje mano akusere buvo irgi juode tokia pagyvenusi ir vardu Jackie 4u.gif Ziurek gal i tau ji paklius,tai labai faina moteryte 4u.gif  ax.gif
SEKMES  4u.gif

Aciu labai... 4u.gif na ne viena gimdysiu,maniskis irgi dalyvaus gimdyme,tai jis del musu man atrodo pardaskys akeles... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 04, 17:00)
Aciu labai... 4u.gif na ne viena gimdysiu,maniskis irgi dalyvaus gimdyme,tai jis del musu man atrodo pardaskys akeles... mirksiukas.gif

As irgi ne viena gimdziau vyras buvo ax.gif Aha nepasiduokit.Kai sulauksit leliuko prasom pranesti wub.gif 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti