Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

sveikutes, esu 30 saviciu nestuke.gif, pries pora savaciu teko persikraustyt i rytu londona, todel turiu pasikeisti ligonine, mane uzrase i king's georges, labai bijau cia tu visu pasikeitimu ir nieko nezinau apie ta ligonine. bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2008 07 02, 16:33)
sveikutes, esu 30 saviciu  nestuke.gif, pries pora savaciu teko persikraustyt i rytu londona, todel turiu pasikeisti ligonine, mane uzrase i king's georges, labai bijau cia tu visu pasikeitimu ir nieko nezinau apie ta ligonine. bijau.gif

As gimdziau King George ligonineje.Ka nori apie ja suzinoti?Kas neramina?Na staffas ten kaip ir daugumoj ligoniniu pagrinde juodziai ir indusai dirba,pati ligonine nera nauja ir svaros trukuma pastebejau is karto cool.gif Nebijok viskas bus OK.Ar pirmas nestumas tau?
Atsakyti
Aha, cia mano pirmas lelius, labai laukiu, bet ziauriai bijau pacio gimdymo, galvojau net apie cezary, nes kiek zinau lt gali pasirinkti jei nori.cia sitiek prisiskaiciau apie ta ligonine, bet galvoju jau kaip bus taip bus.aciu uz palaikyma.
Atsakyti
4u.gif idomu
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 02, 17:31)
va matai aisku gerai jei yra geresniu,nes sitie is bootse tai man tikrai ss...Niu man tokios bedos nebuvo,nes vandenys tik ligonineje nubego cool.gif

tai kaip suprantu ju man geriau isisyti dar prieskeletu svaiciu anksciau,nes jei taip pat prades vandenys begt,tai ka as tada darysiu doh.gif Aciu mergaites uz patarimus,va siandien kaip tik vaziuosim i savaitini shopping'a tai pasiziuresiu sainsbuty rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 03, 16:04)
tai kaip suprantu ju man geriau isisyti dar prieskeletu svaiciu anksciau,nes jei taip pat prades vandenys begt,tai ka as tada darysiu doh.gif Aciu mergaites uz patarimus,va siandien kaip tik vaziuosim i savaitini shopping'a tai pasiziuresiu sainsbuty rolleyes.gif

Jo isigyk, nes jei vandenys namie nubegtu,kad nebutu panikos ir turetum is karto 4u.gif Nors man paciai nubego tik ligonineje gimdykloje ir tai po skatinamuju,bet daug nebego mirksiukas.gif Bet juk kiekviena is musu skirtinga 4u.gif Ir juk atsarga gedos nedaro 4u.gif
Atsakyti
o man viena forumiete pasiule pampersus suaugusiems blush2.gif kaip kelnaites uzsidedi ir niekas niekur neprabega ir miegi svarioj patalynej blush2.gif jau tokia buvau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_kia @ 2008 07 03, 19:25)
o man viena forumiete pasiule pampersus suaugusiems  blush2.gif kaip kelnaites uzsidedi ir niekas niekur neprabega ir miegi svarioj patalynej  blush2.gif jau tokia buvau patenkinta  biggrin.gif

Jei rimtai,tai as buvau apie ta pati pagalvojus ax.gif tik kada pradeti naudoti,kaip jus supratot,kad tarkim siandien jau reikia dar nenubegus vandenims?Gal as cia ir kvailai skambu,bet kai kuriuose vietose mano zinyno apie gimdyma yra spragu,o knygose ne visad viskas parasyta tam tikrai situacijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 04, 11:58)
Jei rimtai,tai as buvau apie ta pati pagalvojus  ax.gif tik kada pradeti naudoti,kaip jus supratot,kad tarkim siandien jau reikia dar nenubegus vandenims?Gal as cia ir kvailai skambu,bet kai kuriuose vietose mano zinyno apie gimdyma yra spragu,o knygose ne visad viskas parasyta tam tikrai situacijai g.gif

kada nubegs tada ir uzsidesi tongue.gif man tai nenubego...as juos dejausi po visko kada jau kraujavau...seselems net nereikejo keisti patalu nes niekas niekur neprabego... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nusipirkau vakar tuos maternity pads,bet ne is sainsbury,o is mothercare.Na,toks tarybinis variantas truputi,bet su sparneliais clap.gif Eisiu per sekancius off'us tu "pampersu pasiziuret" rolleyes.gif apziurejau dar mazyliui visokiu dalykeliu ir jau noras pirkti atsiranda wub.gif
Atsakyti
Tai kur visos prapuolet sad.gif ?
Atsakyti
Issiluksteno ir prapuole ax.gif
Atsakyti