Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(EgluteN @ 2008 06 28, 19:45)
Testa zinoma,kad apsidariau,bet jokio meginio niekas neeme.Tipo testai neapsirinka.O as zinau kada apsirike buvo. Todel ir sakau,kad keista.Lt tai dakter apziuri iskart,o cia,bet jau man neteko. Nuejau,pasakiau,paskire apointmenta su midwife.Toliau turbut taip kaip ir kitom,du skanai ,kraujas,slapimas,sirdutes klausimas.Bet pradzioj... schmoll.gif

Pirmą kartą pas GP atėjau būdama 3 sav. nėščia. Paklausė ar dariausi testą. Aišku aš jį dariau. Paprašė iš karto šlapimo mėginėlo, taigi per tą patį vizitą padariau ir GP atliko nėštumo testą ir čia pat patvirtino nėštumą. Dar atliko standartinį tyrimą vietoj, bet tokį paprastą, su juostele.
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 06 28, 22:09)
cia turbut kiekvienoj gp skirtingai blink.gif bet vistiek manau slapimo testa turejo pasiulyt pasidaryt, kad patvirtint nestuma ax.gif manes irgi niekas neapziurinejo, kol i ligonine su saremiais nenuvaziavau smile.gif man buvo problemu su aukstu kraujo spaudimu, tai tikrino kas savaite, midwife i namus vaiskciojo, tai manau man pasiseke smile.gif siaip jei niekuom nesiskundi ir viskas gerai, tai jie ir nesikisa smile.gif bet kokiu atveju linkiu gero isnesiojimo ir sveiko mazylio susilaukt mirksiukas.gif

Na as taip pat maniau,kad bent jau slapimo testa padarys,bet nieko.Kiek drauges ,seima pasakojo,kurios jau laukesi,tai lt.visad apziuri,patikrina testu ar pan.Aciu uz grazius linkejimus,kol kas aciu Dievui mes labai sveiki,nereikia daktaru matyti,tik midwife ir tai tik tie butini apointmentai.:)Labai dziaugiuosi ir tiesa pasakius visai nebijau gimdyti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(londonas @ 2008 06 28, 13:22)
na i ligonine vezkis vaikeliui drabuzeliu, pampersiuku smile.gif as veziausi sau pogimdyviniu iklotu, nemazai doh.gif ir pora naktiniu marskiniu, bei tokie dalykai kaip sukos,sampunas, muilas ranksluosciai ir panasiai butini. Be to man visa sarasa , reikiamu daiktu , dave per paskutine apziura daktaras mirksiukas.gif tai nereikejo sukti sau galvos ka veztis,o ko ne, tai viska pagal sarasiuka ir susikroviau biggrin.gif

Na,gal nuskambesiu keistai,bet kas tie pogimdyviniai iklotai?Kuo jie skiriasi nuo normaliu iklotu naudojamu menesiniu metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 06 29, 17:46)

Na,gal nuskambesiu keistai,bet kas tie pogimdyviniai iklotai?Kuo jie skiriasi nuo normaliu iklotu naudojamu menesiniu metu? blush2.gif

po gimdymo lb smarkiai kraujuosi, tai tie paprasti netinka mirksiukas.gif paziurek boots, ten yra specialus pirkti, arba siaip nusipirk kokiu dideliu ir daug sugerianciu mirksiukas.gif manau tau viska dar midwife paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 06 29, 19:58)
po gimdymo lb smarkiai kraujuosi, tai tie paprasti netinka mirksiukas.gif paziurek boots, ten yra specialus pirkti, arba siaip nusipirk kokiu dideliu ir daug sugerianciu mirksiukas.gif manau tau viska dar midwife paaiskins mirksiukas.gif

Aciu tau uz patarimus,as turbut noriu viska zinoti anksciau laiko ax.gif Siuo metu ieskau vezimelio bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

buvau šiandien echoskopijoj thumbup.gif viskas puiku, vystomės puikiai. Ir beje, sakė, jog laukiamės mergytės wub.gif Best sakiau patikėsiu tik tada, kai pati savo akimis pamatysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 07 01, 00:24)
Sveikos merginos  4u.gif

buvau šiandien echoskopijoj thumbup.gif viskas puiku, vystomės puikiai. Ir beje, sakė, jog laukiamės mergytės wub.gif Best sakiau patikėsiu tik tada, kai pati savo akimis pamatysiu  smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 07 01, 00:24)
Sveikos merginos  4u.gif

buvau šiandien echoskopijoj thumbup.gif viskas puiku, vystomės puikiai. Ir beje, sakė, jog laukiamės mergytės wub.gif Best sakiau patikėsiu tik tada, kai pati savo akimis pamatysiu  smile.gif

didziausi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 06 29, 18:13)
Aciu tau uz patarimus,as turbut noriu viska zinoti anksciau laiko ax.gif Siuo metu ieskau vezimelio bigsmile.gif

Jie vadinasi Maternity Pads.Tokie stori ir ilgi iklotai.Atvirai pasakius man jie visai nieko nesugere(be sparneliu jie) buvau pasiemus ir paprastus iklotus naudojamus per menesines tik didesnio dydzio skirtus nakciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 02, 12:46)
Jie vadinasi Maternity Pads.Tokie stori ir ilgi iklotai.Atvirai pasakius man jie visai nieko nesugere(be sparneliu jie) buvau pasiemus ir paprastus iklotus naudojamus per menesines tik didesnio dydzio skirtus nakciai 4u.gif

Man dar dvi savaite dirbti be sios,o tada jau praside pirkimai maziukui ir sau i ligonine ir pan.Butinai pasiziuresiu kokie jie ten.Nuskambejo tai taip tarsi pasakotum apie tus tarybinius,kur tokie dideli stori budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 02, 11:47)
Man dar dvi savaite dirbti be sios,o tada jau praside pirkimai maziukui ir sau i ligonine ir pan.Butinai pasiziuresiu kokie jie ten.Nuskambejo tai taip tarsi pasakotum apie tus tarybinius,kur tokie dideli stori budavo doh.gif

Nu zinok panasiai panasiai jie tokie ir yra.Bootse paziurek rasi,bet sakau man tai jie nieko negelbejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 02, 12:58)
Nu zinok panasiai panasiai jie tokie ir yra.Bootse paziurek rasi,bet sakau man tai jie nieko negelbejo  cool.gif

Bootse tai tie labai prasti, o va as dr pirkau sainsbury tai daug geresni tie maternity pads. Man tai labai daug reikejo, iki gimdymo as sunaudojau pora paku, nes vandenys kaip is krano bego, per kojas netgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 07 02, 15:18)
Bootse tai tie labai prasti, o va as dr pirkau sainsbury tai daug geresni tie maternity pads. Man tai labai daug reikejo, iki gimdymo as sunaudojau pora paku, nes vandenys kaip is krano bego, per kojas netgi  doh.gif

va matai aisku gerai jei yra geresniu,nes sitie is bootse tai man tikrai ss...Niu man tokios bedos nebuvo,nes vandenys tik ligonineje nubego cool.gif
Atsakyti