Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

biggrin.gif O man liko paskutine diena darbe siandien!!!Pagaliau sulaukiau smile.gif Beja,gal kas bandet pirkti tas vienkartines kelnaites is mothercare? Zinau,kad is ligonines reikes apatiniu,kad tie iklotai patogiai butu,tai pamaniau gal tas pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 05, 22:54)
bandysim laikytis...butinai pranesiu naujienas... mirksiukas.gif

sveikutes gal kas gimdet snt.thomas ligoninei westminstery man gimdymo data liepos 28 labai idomu kokie atsiliepimai apie sia ligonine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle27 @ 2008 07 18, 21:06)
sveikutes gal kas gimdet snt.thomas ligoninei westminstery man gimdymo data liepos 28 labai idomu kokie atsiliepimai apie sia ligonine blush2.gif

Sveika naujoke - bendravarde prisijungus 4u.gif Apie ta ligonine nieko nezinau,bet linkiu viso ko geriausio tau ir mazyliui/ei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif
Gimdziau as Eastbourne ligoninej blink.gif daugiau tikrai nenoreciau ten papult.Personalas neblogas, bet pati ligonine doh.gif siaubingai nesvaru, gulejau ten 4 dienas ir per ta laika niekas mano palatos nevale, patalyne pakeist atejo tik paskutine diena (isivaizduokit kaip atrode mano lova...).gerai, kad turejau pasiemus su savim tu vienkartiniu patiesaliuku i lova.nes kad ir kokius iklotus turejau, ne visada jie apsaugodavo blush2.gif Smagiausiai buvo, kai maista nesdavo lotuliukas.gif as sau deduosi ka noriu, o man sesele sako, kad va as per daug isidejau, reik ir kitiem palikt doh.gif niu gi nekalta as, kad man po gimdymo paetitas isaugo ax.gif ai, bet svarbu, kad viskas gerai baiges. o turejau as gimdyt visai kitur.tiesiog vietu ten nebuvo, tai ir isveze mane velniai zino kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2008 07 19, 14:50)
Sveikutes! smile.gif
Gimdziau as Eastbourne ligoninej  blink.gif daugiau tikrai nenoreciau ten papult.Personalas neblogas, bet pati ligonine  doh.gif siaubingai nesvaru, gulejau ten 4 dienas ir per ta laika niekas mano palatos nevale, patalyne pakeist atejo tik paskutine diena (isivaizduokit kaip atrode mano lova...).gerai, kad turejau pasiemus su savim tu vienkartiniu patiesaliuku i lova.nes kad ir kokius iklotus turejau, ne visada jie apsaugodavo  blush2.gif Smagiausiai buvo, kai maista nesdavo  lotuliukas.gif as sau deduosi ka noriu, o man sesele sako, kad va as per daug isidejau, reik ir kitiem palikt doh.gif niu gi nekalta as, kad man po gimdymo paetitas isaugo ax.gif ai, bet svarbu, kad viskas gerai baiges. o turejau as gimdyt visai kitur.tiesiog vietu ten nebuvo, tai ir isveze mane velniai zino kur  smile.gif

O Jezau doh.gif !!!Na,as tikiuosi man taip nepapuls,kaip tau verysad.gif Tikrai uzjauciu del tokiu patyrimu,bet zinoma svarbu viskas gerai praejo 4u.gif Kita antradieni eisiu pas savo gydytoja,tai butinai paprasysiu,kad ji man tiksliai vieta savaite atgal ir savaite pirmyn uzbukintu unsure.gif As gimdysiu Princess Alexandar hospital Harlow. Musu rajonui priklauso,buvau ten ,nieko ir siaip atsiliepimai geri smile.gif Gal kas gimdet ten?
Atsakyti
Sveikos mamytes.

Norejau pasiteirauti gal kuri gimdet Witington hospital ( Archway )? Labai noreciau gimdyti vandeni kiek zinau si ligonine turi du poolus. Sakau pasiteirausiu gal buvo cia gimdziusiu, o labiausiai domintu apie tu poolu uzsisakyma, nezinau kokia tvarka ten..
Atsakyti
kaip pas jus cia ramu.. Kur dingo mamos??
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 19, 14:17)
Sveika naujoke - bendravarde prisijungus 4u.gif  Apie ta ligonine nieko nezinau,bet linkiu viso ko geriausio tau ir mazyliui/ei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gaila , kad niekam neteko sioj ligoninei gimdyt g.gif , nu bet tikiuosi viskas bus gerai nors baimes pilnos kelnes verysad.gif liko 4 dienos iki nustatytos datos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle27 @ 2008 07 24, 16:49)
Gaila , kad niekam neteko sioj ligoninei gimdyt g.gif , nu bet tikiuosi viskas bus gerai nors baimes pilnos kelnes verysad.gif  liko 4 dienos iki nustatytos datos nestuke.gif

Nebijok,zinoma,kad viskas bus gerai 4u.gif Truputi pakentesi ir dideli dziauigsma namo parsivesi bigsmile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 25, 12:48)
Nebijok,zinoma,kad viskas bus gerai 4u.gif Truputi pakentesi ir dideli dziauigsma namo parsivesi bigsmile.gif Sekmes!

pilnai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ,gal zinote kaip cia su vienvietem palatom,noreciau po gimdymo ramybes.kada ja reiketu uzsisakyti jei isvis imanoma,kiek kainuoja?ar isvis tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 08 07, 11:03)
sveikos nestuke.gif ,gal zinote kaip cia su vienvietem palatom,noreciau po gimdymo ramybes.kada ja reiketu uzsisakyti jei isvis imanoma,kiek kainuoja?ar isvis tai imanoma?

Cia nuo ligonines priklauso, kai bus pamokos ir pasiklausi, jei kokios komplikacijos gali ir neleisti, mano ligoninej buvo £30 naktis, bet man ir bendroj buvo gerai, kazkaip daugiau prieziuros. Ir pacios MW per pamokas sake, kad tose atskirose palieka ramybej, na, gali issikviesti, bet bendroj kazkaip daugiau suzinai blush2.gif
Atsakyti