QUOTE(monicutte @ 2005 04 19, 09:45)
o ka manot apie varda Bela? nes as kam tik pasakau, tai jiems asocijacijo kyla tik su "sausa ir saugu ta ypatinga diena"...
O man asocijuojasi su groziu
gal kas zinot Rugiles vardo reiksme nes www.day.lt labai jau skurdziai ir neaiskiai
QUOTE(SuperMutteR @ 2005 04 18, 18:12)
O jinai nesupainiojo, gal kartais anūkas?
A kita vertus, tai rašytojas Remarkas irgi regis Erichas Marija vardu buvo- Erich Maria Remarque
Blyn, jei man kada nors - negreitai - netyčia gims trečias sūnus, pavadinsiu jį Jonas Petras Birutė. Visus praspjausiu
QUOTE(Noa @ 2005 04 30, 23:31)
Blyn, jei man kada nors - negreitai - netyčia gims trečias sūnus, pavadinsiu jį Jonas Petras Birutė. Visus praspjausiu
QUOTE(Noa @ 2005 04 30, 23:31)
O jinai nesupainiojo, gal kartais anūkas?
Man kažkaip tas vardas vyriškas atrodo. Nu, net aktorius toks yra - Elijah Wood, ar panašiai, tik nežinau, nei kas toks, nei ką vaidina... Bet diedas vienok
A kita vertus, tai rašytojas Remarkas irgi regis Erichas Marija vardu buvo- Erich Maria Remarque
šiaip dažnai vardai turi ir vyrišką ir moterišką variantą pvz. Rimas - Rima, tai ko gerp Elija yra Elijah moteriškas variantas
kas sake,kad vardo vainius nera day.lt?
Vaina, Vainys, Vainius trumpinys iš Vainora, Vainoras vai- (vajoti gainioti, vajys žygūnas) + nor- (norėti)
Vaina, Vainys, Vainius trumpinys iš Vainora, Vainoras vai- (vajoti gainioti, vajys žygūnas) + nor- (norėti)
QUOTE(Ramunita @ 2005 05 08, 21:11)
šiaip dažnai vardai turi ir vyrišką ir moterišką variantą pvz. Rimas - Rima, tai ko gerp Elija yra Elijah moteriškas variantas 
Elijah -- lietuviskai butu Elijas -- cia toks Biblijoj buvo pranasas. saknis "El-" hebraju kalboj reiskia Dieva, todel su ta saknim prikepta daug vardu (Elis, Eliotas, Eliziejus, Elizeris, ir t.t.). Elija -- pilnai tiketina kad toks moteriskas vardas yra.
Arijus - karo dievas, Paulius - mažas(išvertus iš lotynų kalbos)..Su Arijum nuolat kariaujam, O Paulius ne toks jau mažas, greičiau jau sakyčiau mini Saboniukas.Gimė didelis, ir taip yra aukštaūgis.Tempai augimo labai jau dideli.Nors sako pagal vyrą ir kepurė.