Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Sveikos
Nu kaip as siandien blogai jauciuosi negaliu. Ar jums buna kad visas kunas dreba, atrodo lyg butum stipriaia susinervinus ir poto galunes dreba. Rankos ir kojos. Nu taip nesmagiai jauciuosi, pinasi liezuvis nors kauk kaip negera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 13:45)
Sveikos
Nu kaip as siandien blogai jauciuosi negaliu. Ar jums buna kad visas kunas dreba, atrodo lyg butum stipriaia susinervinus ir poto galunes dreba. Rankos ir kojos. Nu taip nesmagiai jauciuosi, pinasi liezuvis nors kauk kaip negera  schmoll.gif

isgerk vaistuku, nesikankink, man buna ir dar blogiau, visad manau, kad daugiau nebeistversiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 10, 15:06)
isgerk vaistuku, nesikankink, man buna ir dar blogiau, visad manau, kad daugiau nebeistversiu  doh.gif

Tai kad as juos pastoviai geriu. Vakar buvau pas seimos gydytoja sako pabaigsi xanax skirsiu kitus ir ilgesni laika reiks pagerti. Bet kaip supratau jie yra silpnesnu bet kitokios sudeties. Nu taip ir likau nieko nesupratus
g.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 14:45)
Sveikos
Nu kaip as siandien blogai jauciuosi negaliu. Ar jums buna kad visas kunas dreba, atrodo lyg butum stipriaia susinervinus ir poto galunes dreba. Rankos ir kojos. Nu taip nesmagiai jauciuosi, pinasi liezuvis nors kauk kaip negera  schmoll.gif

Būna. Būna kad ir savaime praeina, bet tada būtinai kažko saldaus išgeriu, pvz sulčių kokių ir paguliu. Jei nepadeda, geriu raminančius, pamiegu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 04 10, 15:28)
Būna. Būna kad ir savaime praeina, bet tada būtinai kažko saldaus išgeriu, pvz sulčių kokių ir paguliu. Jei nepadeda, geriu raminančius, pamiegu.

Pamiegu schmoll.gif , aha gerai butu. Dirbti tik dirbti, vaikai namai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 15:31)
Pamiegu  schmoll.gif , aha gerai butu. Dirbti tik dirbti, vaikai namai  schmoll.gif

Kai ne namie, tai tik sakau, kažkas saldaus ir jei nepadeda, tada tabletė. Man kai darbe užeidavo, tai gerdavau ir neuro3 (tada nieko rimtesnių dar nebuvau pradėjus), tai praeidavo kažkaip. Kartais užeidavo stovint kamštyj namo važiuojant, tai ir validolį nešiojausi, bet jis tik kaip saldainiukas, dėmesiui nukreipt turbūt biggrin.gif
Atsakyti
O mane tai biesina tas kojku linkimas per kelius ir rankos tokios silpnos, o jau galva svaigsta tai kai parukius buciau. Ar buna kam nors taip?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 14:46)
O mane tai biesina tas kojku linkimas per kelius ir rankos tokios silpnos, o jau galva svaigsta tai kai parukius buciau. Ar buna kam nors taip?

kiaura para taip jauciuosi mirksiukas.gif pripratau jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 15:46)

Užjaučiu verysad.gif
man tai šiandien toks migdantis oras, kad nieko beveik nagaliu daryti schmoll.gif Šiaip tai mane nervina kojos, tas skausmas ryte ir vakare, rankos vis kaip patinusios verysad.gif geriu tuos neuro 3 bet mažai veiksmingos, gal reikia jų daugiau? taprasme ilgesnį laiką?bet gal dar čia man visai kitos problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 16:46)

Man taip budavo,kai vakare isgerdavau lexotanilio arba kitu raminanciu.Tai ryte kojos linkdavo atrodydavo,kad tuoj neislaikys smile.gif ir rankos silpnos.O siaip kai negeriu raminanciu kunas zymiai fiziskai ir psichologiskai stipresnis.Todel raminancius ir geriu extra atvejais.
Cia tik man taip...
Atsakyti
As pabandziau gerti Neuro3, nu bet kai isgeriu po kokiu 15 min man taip skrandis skauda schmoll.gif daugiau negeriau. Gal reiks man ie ta xanax nuimti, nors ir taip as jo 2 kart po puse geriu. Gal rimtai tuos negalvimus nuims. Sakyciau kad as nesilankstau ar ka. Mankstinuos kiekviena diena va tik dabar padariau apie 5 dienas pertrauka ir pradejau galvoti kad gal cia mano kunas ir sako kad reikia judintis g.gif Bet kad velai griztu sia savaite tai niekaip nespeju, nes po to neuzmigciau iki paryciu. Nu vienu zodziu siandien be jeokiu kalbu pradesiu mankstintis bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip vakar visa diena buvo..
ir tas svaigimas beprotiskas.. tada as vel pardedu galvoti: nu negi cia taip gali nerviniu pagrindu..
man tai labiausiai erzina, kad man akyse liejasi.. net nemoku apibudinti savo busenos.. atrodo, kad akyse kazkokie juodi taskiukai lakstytu, kai ziuriu i monitoriu.. o kai vaikstau dar blogiau... dar ir ausis spaudzia...
o gryztant is darbo, dar ir oro pradejo trukti.. tai gryzusi nelaukiau ir ishgeriau lexatonilio.. visa beda buvo, kad drauge ikalbejo eiti i koncerta, ir negalejau atsisakyti... tai dar nuejau i svecius, gavau skanu kokteiliuka...
ir ka jus manot, visas vakaras buvo puikus... jokia galva nesisuko ir akyse nesiliejo...
Tai gal vis tik nerviniu pagrindu...smile.gif)))

QUOTE(augjogx @ 2008 04 10, 15:46)

Atsakyti