Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(husmor @ 2008 04 09, 07:21)
Oi,mergaites, kaip stresas veikia mane..visa nakty stubura skaudejo.. o ir skaiciau,kad isvarzom labai nervai kenkia ( beje kaip ir viskam kitam ).. islekiu as jau siandien. Visoms geros sveikatytes, gero bendravimo cia  4u.gif  iki..

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Husmor, gero kelio tau ir saugok save 4u.gif
Man Mindaugas liepe nutraukti AD unsure.gif
Atsakyti
Geros keliones, Husmor 4u.gif mirksiukas.gif
Saugok savo sveikata, stiprybes. mirksiukas.gif
Atsakyti
kodel jurlin?..............husmor-geros keliones..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 09, 19:18)
kodel jurlin?..............

per ilgai tesiasi salutiniai ir per stiprus tie poveikiai, bet dar kelias dienas vistiek pagersiu, o tik tada nutraukinesiu, gal netycia persivers kas i kita puse. kitu vizitu skirs kitus
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 09, 21:25)
per ilgai tesiasi salutiniai ir per stiprus tie poveikiai, bet dar kelias dienas vistiek pagersiu, o tik tada nutraukinesiu, gal netycia persivers kas i kita puse. kitu vizitu skirs kitus

Keista,kad reikia laukt kitu vizitu g.gif mano gydytoja,pamacius,kad nera norimo rezultato,arba per stiprus pasalinis poveikis, iskarto nuo kitos dienos jau liepdavo kitus gerti g.gif ir sms zinutemis informuoti kokia savijauta...
Ka, dabar vel laukti ir vel is naujo AD??
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 09, 21:38)
Keista,kad reikia laukt kitu vizitu  g.gif mano gydytoja,pamacius,kad nera norimo rezultato,arba per stiprus pasalinis poveikis, iskarto nuo kitos dienos jau liepdavo kitus gerti  g.gif ir sms zinutemis informuoti kokia savijauta...
Ka, dabar vel laukti ir vel is naujo AD??

as dar geriu dar vaistukus, tai sake jie pilnai gydo, tad nera butinybes lekt i Kauna ir issirasyti kitu, plius nutraukti lepe ne sulig diena, nors vargu ar per 9 dienas pripratau biggrin.gif
o po 3 savaiciu israsys kitus 4u.gif
Atsakyti
šį vakarą pažiūrėjau ne kokį filmą, taui jaučiu blogai miegosiu. Šiaip geras filmas, bet sunkiai veikiantis lotuliukas.gif
Jus jautriai raeguojat į tokius dalykus?

šiandien buvau nusprendus biški pasidietinti dėl skrandzio, bet ant nakties vistiek prisirijau doh.gif verysad.gif

einu miegot, geros nakties visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 balandžio 2008 - 22:38
QUOTE(trude @ 2008 04 09, 22:37)
šį vakarą pažiūrėjau ne kokį filmą, taui jaučiu blogai miegosiu. Šiaip geras filmas, bet sunkiai veikiantis lotuliukas.gif

isvis nebeziuriu filmu, nebent kokius tupus doh.gif dar nebent koki kvaila seriala galiu isijungti, nuo jo jokiu emociju nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 04 10, 00:37)

šiandien buvau nusprendus biški pasidietinti dėl skrandzio, bet ant nakties vistiek prisirijau doh.gif  verysad.gif

einu miegot, geros nakties visoms 4u.gif

As irgi neziuriu filmu,tik jeigu labai lengvas pvz.patinka "ko nori moterys".Dabar suprantu kodel kartais per telika pasakoma"silpnu nervu zmonems ziureti nerekomenduojama"
Filmo apie genocida,apokalipses arba visokius armagedonus tongue.gif as net anonso negaliu ziureti.
Atsakyti
Šiandien su pardavėjos pagalba Sarmoj peržiūrėjom krūvas kvepalų, išsirinkau vienus, tai net nuotaika pakilo thumbup.gif Turiu tokį Clarins kremą, jo kvapas nerealus, tai rinkausi pagal jį biggrin.gif Keistokai turėjo atrodyt prašymas, bet dabar sėdžiu ir alpėju nuo kaifo biggrin.gif Ir svorio kiek daugiau pakrito nei įprastai, bet nesmagu, nes šiandien griebiausi klonazepamo... Nuo vakar jau kirbėjo kažkur viduj kirminiukas, galvojau po nakties bus geriau, bet nuo ryto jau jaučiau plaukiojimą, galiausiai teko išgert doh.gif Negi AD nenuima tų pojūčių ar ir man reiks dar kartą keist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 10 balandžio 2008 - 12:58
QUOTE(Jurgele @ 2008 04 10, 12:56)
Šiandien su pardavėjos pagalba Sarmoj peržiūrėjom krūvas kvepalų, išsirinkau vienus, tai net nuotaika pakilo  thumbup.gif Turiu tokį Clarins kremą, jo kvapas nerealus, tai rinkausi pagal jį biggrin.gif Keistokai turėjo atrodyt prašymas, bet dabar sėdžiu ir alpėju nuo kaifo biggrin.gif Ir svorio kiek daugiau pakrito nei įprastai, bet nesmagu, nes šiandien griebiausi klonazepamo... Nuo vakar jau kirbėjo kažkur viduj kirminiukas, galvojau po nakties bus geriau, bet nuo ryto jau jaučiau plaukiojimą, galiausiai teko išgert  doh.gif Negi AD nenuima tų pojūčių ar ir man reiks dar kartą keist  g.gif

o mane visi kvapai erzina, negaliu jokiu kvepalu naudoti, nes tada atrodo, kad ju i burna prisipurskus ir darosi silpna nerealiai verysad.gif stovi visos butelkos ir laukia, kada vel paimsiu juos i rankas biggrin.gif
Atsakyti