Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(spudga @ 2008 06 17, 16:27)
Taigi mes irgi turim ta jau anksciau mineta Snoro kreditine "Saulegraza" doh.gif  doh.gif  doh.gif . ten kas per nesamone, tai niekam nepatarciau. Nes sistema ten tokia - kiek panaudoji, po to kas menesi fiksuota suma inesi, bet minusas tas, kad kiek ineses ir vel gali nusiimt, tad taip ir sukas uzburtas ratas...

Turbut kalbi apie kreditine kortele ? Man tokia galimybe super. Buna gi netiketu situaciju - pasinaudoji ir esant progai inesi. Pats gali kontroliuoti kiek palukanu sumokesi.
Kad neplesytu kisenes - nesinesioji visur. Pasiimi is namu kai tikrai reikia.
Atsakyti
nesu ėmusi lizingu nieko. Nors ir baisiai noriu to daikto, bet dasitaupau. Vat tokia senovinių pažiūrų esu.
Atsakyti
visada viska perku lizingu,per ukio banka.nes susitaupyti neišeina blush2.gif
Atsakyti
Esu ir lizingu pirkus, ir paskolą paėmus. cool.gif
Atsakyti
Lizingu pirkome mašiną, bet jau išsimokėjom smile.gif ir pasiimėm paskolą namui, bet gerai, kad namą pasistatėme kol dar nebuvo taip išaugusios kainos, suspėjom drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ėmėm paskolą butui, o lizingu taip pat tenka kartais pirkti
Atsakyti
Turiu tik būsto pasolą.
Atsakyti
Ėmėm ir būsto paskolą namui pirkti, ir lizingą ne kartą, nes juk tuščiam name be baldų ir buitinės technikos neišsiversi, o tokias sumas sutaupyti reiktų ne vienerių metų... g.gif
Atsakyti
Nesinaudoju lizingu schmoll.gif nuo to laiko, kai draugas buvo paėmęs man telefoną lizingo būdu. Dar nebuvom visos sumos išmokėję, o telefoną man iš rankinės troleibuse ištraukė blink.gif . Žodžiu, likau be telefono, o lizingą už jį dar turėjom 3 mėnesius mokėti doh.gif . Nuo to laiko nusprendžiau pirkti daiktą, tik kai turėsiu pakankamai pinigų sukaupusi.
Esu nusprendusi, kad paskolą imčiau tik neklinojamam turtui pirkti ax.gif
Atsakyti
Turiu busto paskola.
Atsakyti
Mes taip pat turim busto paskola
Atsakyti
Mes irgi greit turesim tik busto paskola, visos vartojamosios ir lizingai jau ismoketi.
Atsakyti