Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos,
O ką manote apie kredito korteles. Pvz.: Ego (Hansa). Paskutiniu metu gaunu ir laiškus, skambina vadybininkai siūlo tą ego kortelę nemokamai 2 metams (kredito suma 2000 lt.) Gali ir didesnę .Kadangi esu banko kliente. Kažin, ar apsimoka. Šiaip kokios lengvatinės paskolos man bankai nelabai duoda, nes mažokos pajamos. O reiktų paremontuoti butą.
Šiaip neturiu jokių paskolų , tai nelabai gaudausi šiuose reikaluose. Bet ko gero dabartinis laikas privers tai daryti.
Atsakyti
QUOTE(sukutis @ 2008 08 20, 23:20)
Sveikos,
O ką manote apie kredito korteles. Pvz.: Ego (Hansa). Paskutiniu metu gaunu ir laiškus, skambina vadybininkai siūlo tą ego kortelę nemokamai 2 metams (kredito suma 2000 lt.) Gali ir didesnę .Kadangi esu banko kliente. Kažin, ar apsimoka. Šiaip kokios lengvatinės paskolos man bankai nelabai duoda, nes mažokos pajamos. O reiktų paremontuoti butą.
Šiaip neturiu jokių paskolų , tai nelabai gaudausi šiuose reikaluose. Bet ko gero dabartinis laikas privers tai daryti.

LAbas,
Na mano vyras turi ta EGO kortele ir dabar jau nori atsikratyti. Palukanos nezmoniskos, plius is jos gryninant pinigus 2 proc arodo nuo sumos skaiciuojamas mokestis. Jos negali administruoti per interneta. Is jos negali jokiu mokejimu daryti per interneta ir banke issigryninti pinigu. Gali arba is bankomato nusiimti arba moketi uz prekes.

Manau geriau tureti siaip paprasta banko kreditine kortele bigsmile.gif
Atsakyti
Nepatiko man EGO kortelė, atsikračiau taip nėkart (ar vienąkart) pasinaudojusi kaip nuolaidų korteleje Joglėj. Geriausia iš to, ką esu turėjusi, Visa Revolving Classic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 21 rugpjūčio 2008 - 10:24
esu paemusi paskola - bustui...
lizinga turejau, bet pagaliau issimokejau thumbup.gif
Atsakyti
Ne, visada perku grynais (banko kortele)
Nemegstu skolu, ir permoketi nenoriu smile.gif
Atsakyti
Paėmėm paskola remontui Norde,ten neblogas salygas išsiderėjom.Į lizingą irgi nespjaunam,nes kažkaip taupyti nesiseka,vis pagundų atsiranda išleisti ne tam taupytam daikteliui.Permoki tai tiesa,bet kaip sutaupyt doh.gif
Atsakyti
studijom buvau paemus - issimokejau thumbup.gif dabar niekam neskolinga bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi esam paeme kredita butui
turejom ir lizingu visokiu nemazai, bet jau issimokejom thumbup.gif
man kazkaip visai gerai kai lizinguotis galima prekes, nes taupyti kazkaip nelabai iseina, o daikta norisi tureti is karto, o paskui sau moki po truputi kas men ir net nepajauti kada tie lizingai baigiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turim paskola bustui,lizingu ir kruva buvo,bet baigiam isimoketi thumbup.gif tiesiog gaunam algas ir mokam uz kelis men i prieki smile.gif ir palukanu maziau sumokam ir geriau,ramiau thumbup.gif
Atsakyti
Turim būsto paskolą, tai lizingu nieko nebeperkam schmoll.gif Ir taip daug palūkanų bankui atiduodam. Nebesinori dar daugiau už kažką permokėti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 23 rugpjūčio 2008 - 18:01
sveikos,na paskaitinejau cia ir ziuriu dauguma pasieme busto paskola. Gerai,kad mums nereikia sukti galvos del buto.Buta pirkom dar pries ta kainu pakilima,dabar tikrai bijociau imtis busto paskola.Turim lizingu pasieme kompa tai jau greit issimokesim thumbup.gif .Kai baigsis kompo lizingas,gal vel paimsim koki daikta mirksiukas.gif ,nes ir mums nelabai eina taupyti ax.gif
Atsakyti
Mes tai nieko lizingu neperkam. O kam tu ilgalaikiu pasyvu reikia? Geriau pataupyt ir biski veliau isigyt. Streso maziau. Niekam nebusi isiskolines.
Atsakyti