Sveikos,
O ką manote apie kredito korteles. Pvz.: Ego (Hansa). Paskutiniu metu gaunu ir laiškus, skambina vadybininkai siūlo tą ego kortelę nemokamai 2 metams (kredito suma 2000 lt.) Gali ir didesnę .Kadangi esu banko kliente. Kažin, ar apsimoka. Šiaip kokios lengvatinės paskolos man bankai nelabai duoda, nes mažokos pajamos. O reiktų paremontuoti butą.
Šiaip neturiu jokių paskolų , tai nelabai gaudausi šiuose reikaluose. Bet ko gero dabartinis laikas privers tai daryti.
QUOTE(sukutis @ 2008 08 20, 23:20)
Sveikos,
O ką manote apie kredito korteles. Pvz.: Ego (Hansa). Paskutiniu metu gaunu ir laiškus, skambina vadybininkai siūlo tą ego kortelę nemokamai 2 metams (kredito suma 2000 lt.) Gali ir didesnę .Kadangi esu banko kliente. Kažin, ar apsimoka. Šiaip kokios lengvatinės paskolos man bankai nelabai duoda, nes mažokos pajamos. O reiktų paremontuoti butą.
Šiaip neturiu jokių paskolų , tai nelabai gaudausi šiuose reikaluose. Bet ko gero dabartinis laikas privers tai daryti.
LAbas,
Na mano vyras turi ta EGO kortele ir dabar jau nori atsikratyti. Palukanos nezmoniskos, plius is jos gryninant pinigus 2 proc arodo nuo sumos skaiciuojamas mokestis. Jos negali administruoti per interneta. Is jos negali jokiu mokejimu daryti per interneta ir banke issigryninti pinigu. Gali arba is bankomato nusiimti arba moketi uz prekes.
Manau geriau tureti siaip paprasta banko kreditine kortele

esu paemusi paskola - bustui...
lizinga turejau, bet pagaliau issimokejau
lizinga turejau, bet pagaliau issimokejau

Ne, visada perku grynais (banko kortele)
Nemegstu skolu, ir permoketi nenoriu
Nemegstu skolu, ir permoketi nenoriu

Paėmėm paskola remontui Norde,ten neblogas salygas išsiderėjom.Į lizingą irgi nespjaunam,nes kažkaip taupyti nesiseka,vis pagundų atsiranda išleisti ne tam taupytam daikteliui.Permoki tai tiesa,bet kaip sutaupyt

studijom buvau paemus - issimokejau
dabar niekam neskolinga

mes irgi esam paeme kredita butui
turejom ir lizingu visokiu nemazai, bet jau issimokejom
man kazkaip visai gerai kai lizinguotis galima prekes, nes taupyti kazkaip nelabai iseina, o daikta norisi tureti is karto, o paskui sau moki po truputi kas men ir net nepajauti kada tie lizingai baigiasi
turejom ir lizingu visokiu nemazai, bet jau issimokejom

man kazkaip visai gerai kai lizinguotis galima prekes, nes taupyti kazkaip nelabai iseina, o daikta norisi tureti is karto, o paskui sau moki po truputi kas men ir net nepajauti kada tie lizingai baigiasi

Turim paskola bustui,lizingu ir kruva buvo,bet baigiam isimoketi
tiesiog gaunam algas ir mokam uz kelis men i prieki
ir palukanu maziau sumokam ir geriau,ramiau

Turim būsto paskolą, tai lizingu nieko nebeperkam
Ir taip daug palūkanų bankui atiduodam. Nebesinori dar daugiau už kažką permokėti

sveikos,na paskaitinejau cia ir ziuriu dauguma pasieme busto paskola. Gerai,kad mums nereikia sukti galvos del buto.Buta pirkom dar pries ta kainu pakilima,dabar tikrai bijociau imtis busto paskola.Turim lizingu pasieme kompa tai jau greit issimokesim
.Kai baigsis kompo lizingas,gal vel paimsim koki daikta
,nes ir mums nelabai eina taupyti

Mes tai nieko lizingu neperkam. O kam tu ilgalaikiu pasyvu reikia? Geriau pataupyt ir biski veliau isigyt. Streso maziau. Niekam nebusi isiskolines.