Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kartais perku lizingu, bet stengiuosi kuo greičiau atiduoti, tada mažesnį procentą permoku.
Atsakyti
Paskolos paėmę neturime, bet lizingu išsipirkome kompiuterį per 1,5 metų. Nepatinka man tokie piniginiai įsipareigojimai, todėl artimiausiu metu stengsimės išsiversti be jų.
Atsakyti
As pirma karta pirkau lizingu, dabar baigiu isismoketi.
Atsakyti
Pirkau dviratį lizingu.Tuo metu labai neturėjau pinigėlių, bet norėjau pramogos vasarai.Ir visai nieko - gana greit išmokejau ir nenuskausmino per daug. smile.gif Bet, aišku, geriau, kai gali grynais nusipirkti, be jokių įsipareigojimų bankams.
Atsakyti
Pirkau lizingu televizoriu, skalbimo masina, bet issimokejau ir dabar dziaugiuosi jais... biggrin.gif
Atsakyti
paskola bustui+ pirkom buitine technika lizingu (butu reikeje nemazai santaupu isleist, bet pagalvojom, kad geriau butu jog turimos santaupos darytu apyvarta, todel investavom. O lizingo inasas nelabai ir pasijaute...)
Atsakyti
Labai senai esam lizingu pirke kompa.Buvo labai baisu, bet paskui apsipratom. Kurį laiką stengemės apseiti be lizingų. Bet dabar pasiėmiau naują mašininiuką lizingu cool.gif
Atsakyti
Turim būsto paskolą ir mašiniuką lizinginį.
Atsakyti
Aš lizingu esu pirkusi nemažai daiktų, daugiausia buitinės technikos. Kitaip neturėtume nieko. Susitaupyti didesnę sumą labai sunku, o tam tikrą sumą kas mėnėsį atiduoti bankui išgalime. Paskolos būstui neėmėm (nors ne pro šalį būtų paimti), bet man kažkaip baisu atrodo.
Atsakyti
Ėmėm paskolą namui. O lizigu pirkau kažkada šaldytuvą ( dar buvau jauna ir netekėjus smile.gif ) .
Atsakyti
esu tik lizingu pirkusi kelis daiktelius, o paskolos neemiau schmoll.gif
Atsakyti
Paskola būstui + vartojamoji paskoja jam įsirengt, ir lizingu teko naudotis blush2.gif, kažkaip nemokam męs taupyt doh.gif , o va kai pasiimi išsimokėtinai tai jau privalai mokėt , ir išsimokam blush2.gif
Atsakyti