Kartais perku lizingu, bet stengiuosi kuo greičiau atiduoti, tada mažesnį procentą permoku.
Paskolos paėmę neturime, bet lizingu išsipirkome kompiuterį per 1,5 metų. Nepatinka man tokie piniginiai įsipareigojimai, todėl artimiausiu metu stengsimės išsiversti be jų.
As pirma karta pirkau lizingu, dabar baigiu isismoketi.
Pirkau dviratį lizingu.Tuo metu labai neturėjau pinigėlių, bet norėjau pramogos vasarai.Ir visai nieko - gana greit išmokejau ir nenuskausmino per daug.
Bet, aišku, geriau, kai gali grynais nusipirkti, be jokių įsipareigojimų bankams.

Pirkau lizingu televizoriu, skalbimo masina, bet issimokejau ir dabar dziaugiuosi jais...

paskola bustui+ pirkom buitine technika lizingu (butu reikeje nemazai santaupu isleist, bet pagalvojom, kad geriau butu jog turimos santaupos darytu apyvarta, todel investavom. O lizingo inasas nelabai ir pasijaute...)
Labai senai esam lizingu pirke kompa.Buvo labai baisu, bet paskui apsipratom. Kurį laiką stengemės apseiti be lizingų. Bet dabar pasiėmiau naują mašininiuką lizingu

Aš lizingu esu pirkusi nemažai daiktų, daugiausia buitinės technikos. Kitaip neturėtume nieko. Susitaupyti didesnę sumą labai sunku, o tam tikrą sumą kas mėnėsį atiduoti bankui išgalime. Paskolos būstui neėmėm (nors ne pro šalį būtų paimti), bet man kažkaip baisu atrodo.
Ėmėm paskolą namui. O lizigu pirkau kažkada šaldytuvą ( dar buvau jauna ir netekėjus
) .

esu tik lizingu pirkusi kelis daiktelius, o paskolos neemiau

Paskola būstui + vartojamoji paskoja jam įsirengt, ir lizingu teko naudotis
, kažkaip nemokam męs taupyt
, o va kai pasiimi išsimokėtinai tai jau privalai mokėt , ir išsimokam