Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

O man "Hemorol" visiškai nepadėjo plius dar ir graužė doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 06 06, 14:55)
O man "Hemorol" visiškai nepadėjo plius dar ir graužė  doh.gif .

tai gal jau stadija ne ta g.gif Man jokio graužimo nebuvo, gal kad mažas guziukas tik buvo, nežinau g.gif Jei būtų buvę kokių žaizdų ar panašiai, gal ir būtų graužę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 06 06, 14:55)
O man "Hemorol" visiškai nepadėjo plius dar ir graužė  doh.gif .

Gal tada tau dar kremo kokio reikėjo.. g.gif Yra spec kremai nuo skausmo, kai kraujuoja...
Kadangi pas mane nekraujavo, tai man negraužė.. g.gif
Atsakyti
bet ar nereiktu daugiau judet issigydzius? nes pvz mano darbas sedimas.. bijau, kad vel greit atsinaujins....... kaip jus manot? ir ga galvojat daryt, kad neatsinaujintu?
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 15:41)
bet ar nereiktu daugiau judet issigydzius? nes pvz mano darbas sedimas.. bijau, kad vel greit atsinaujins....... kaip jus manot? ir ga galvojat daryt, kad neatsinaujintu?

Tai vat ir pas mane su darbu tas pat.... g.gif Bijau juodai, akd vėl tas pats bus... Tai per peitus keturiom lekiu pasivaikščiot... Šiaip kiek skaičiau, visur pažymima, kad reik keist gyvenimo būdą, t.y. maistą žiūrėt (kad nebūtų vidurių užkietėjimo ir t.t.), judėt daugiau ir panašiai... žodžiu jau dabar pastoviai reik prisižiūrėt.. Šiaip ir norint nepasigaut šitos ligos rekomenduojama tas pat, skaičiau, kad čia taip vadinamoji "civilizacijos" liga, kad atseit sėslus gyvenimo būdas, mažai judėjimo, maistas netinkamas tą ligą iššaukia..
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 15:41)

man nuo šitos bėdos praėjo 3 metai laiko, ir neatsinaujino, nors dirbu sėdimą darbą ir po darbo nesportuoju doh.gif Pakako maistą pasirinkti, dažnai valgau obuolius, agurkus, kefyrą, sėlenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 06, 15:54)
man nuo šitos bėdos praėjo 3 metai laiko, ir neatsinaujino, nors dirbu sėdimą darbą ir po darbo nesportuoju doh.gif Pakako maistą pasirinkti, dažnai valgau obuolius, agurkus, kefyrą, sėlenas smile.gif

Jo, dėl maisto tai tikrai susiimt reik... g.gif Aš tai va biškį naudos iš ligos gavau, gal tris kilus numečiau pakeitus maistą thumbup.gif bigsmile.gif

Man tai baimė, kad gimdant ar nėščiosiom šita liga jei kada buvo sirgta, atsinaujina ir dar su apūmėjimu... scare.gif Aš jau nusiteikinėju, kad vėl aplankys mane tas "džiaugsmas"... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 14:41)

Skaičiau, kad Kėgelio pratimai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 06 06, 16:24)
Skaičiau, kad Kėgelio pratimai padeda.

O kas čia per pratimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 06, 15:33)
Gal tada tau dar kremo kokio reikėjo..  g.gif  Yra spec kremai nuo skausmo, kai kraujuoja...
Kadangi pas mane nekraujavo, tai man negraužė..  g.gif

Man kartais kraujuoja, kartais ne, bet geriausiai padeda Posterisan Forte thumbup.gif . Nors su gydytoja kalbėjau, sakė hemorojus neišgydomas, vistiek lieka mazgeliai g.gif . Taip, kad rytoj keliauju pas proktologą, žiūrėsiu, ką jis pasakys. Yra kažkokia procedūra, tam tikru būdu pašalinami šitie mazgeliai.
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 06, 15:28)
O kas čia per pratimai?  g.gif

http://moteru.takas.....php?msg_id=114
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 06 06, 19:53)
Man kartais kraujuoja, kartais ne, bet geriausiai padeda Posterisan Forte thumbup.gif . Nors su gydytoja kalbėjau, sakė hemorojus neišgydomas, vistiek lieka mazgeliai  g.gif . Taip, kad rytoj keliauju pas proktologą, žiūrėsiu, ką jis pasakys. Yra kažkokia procedūra, tam tikru būdu pašalinami šitie mazgeliai.

Aš tai čia skaičiau kažkuri rašė, kad jai gydytoja pasakė, kad jei tie gūziukai didelio diskomforto nesudaro, tai tipo pamiršt apie juos ir gyvent toliau... g.gif

QUOTE(Vaidaaa @ 2007 06 06, 22:37)

aciuks.gif
Atsakyti