O man "Hemorol" visiškai nepadėjo plius dar ir graužė
.

QUOTE(vene @ 2007 06 06, 14:55)
O man "Hemorol" visiškai nepadėjo plius dar ir graužė
.

tai gal jau stadija ne ta

QUOTE(vene @ 2007 06 06, 14:55)
Gal tada tau dar kremo kokio reikėjo..

Kadangi pas mane nekraujavo, tai man negraužė..

bet ar nereiktu daugiau judet issigydzius? nes pvz mano darbas sedimas.. bijau, kad vel greit atsinaujins....... kaip jus manot? ir ga galvojat daryt, kad neatsinaujintu?
QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 15:41)
bet ar nereiktu daugiau judet issigydzius? nes pvz mano darbas sedimas.. bijau, kad vel greit atsinaujins....... kaip jus manot? ir ga galvojat daryt, kad neatsinaujintu?
Tai vat ir pas mane su darbu tas pat....

QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 15:41)
man nuo šitos bėdos praėjo 3 metai laiko, ir neatsinaujino, nors dirbu sėdimą darbą ir po darbo nesportuoju

QUOTE(Čili @ 2007 06 06, 15:54)
man nuo šitos bėdos praėjo 3 metai laiko, ir neatsinaujino, nors dirbu sėdimą darbą ir po darbo nesportuoju
Pakako maistą pasirinkti, dažnai valgau obuolius, agurkus, kefyrą, sėlenas 

Jo, dėl maisto tai tikrai susiimt reik...

Man tai baimė, kad gimdant ar nėščiosiom šita liga jei kada buvo sirgta, atsinaujina ir dar su apūmėjimu...

QUOTE(marrtina @ 2007 06 06, 14:41)
Skaičiau, kad Kėgelio pratimai padeda.
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 06 06, 16:24)
Skaičiau, kad Kėgelio pratimai padeda.
O kas čia per pratimai?

QUOTE(Amry @ 2007 06 06, 15:33)
Gal tada tau dar kremo kokio reikėjo..
Yra spec kremai nuo skausmo, kai kraujuoja...

Man kartais kraujuoja, kartais ne, bet geriausiai padeda Posterisan Forte

QUOTE(vene @ 2007 06 06, 19:53)
Man kartais kraujuoja, kartais ne, bet geriausiai padeda Posterisan Forte
. Nors su gydytoja kalbėjau, sakė hemorojus neišgydomas, vistiek lieka mazgeliai
. Taip, kad rytoj keliauju pas proktologą, žiūrėsiu, ką jis pasakys. Yra kažkokia procedūra, tam tikru būdu pašalinami šitie mazgeliai.

Aš tai čia skaičiau kažkuri rašė, kad jai gydytoja pasakė, kad jei tie gūziukai didelio diskomforto nesudaro, tai tipo pamiršt apie juos ir gyvent toliau...

QUOTE(Vaidaaa @ 2007 06 06, 22:37)