Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

tai bent pratimelis smile.gif skaitydama bandziau ji atlikti, tai gal ir iseina biggrin.gif
nu fainaiai, kad cia daug visokiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 07, 07:55)
Aš tai čia skaičiau kažkuri rašė, kad jai gydytoja pasakė, kad jei tie gūziukai didelio diskomforto nesudaro, tai tipo pamiršt apie juos ir gyvent toliau...  g.gif

Bet jie bet kada gali atsinaujinti, aš manau, tame ir problema mastau.gif. O man šiandien proktologas rado įplyšimą ir išrašė žvakučių kurių paprastose vaistinėse net nebūna, po 10 dienų vėl keliausiu pasirodyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 06 07, 15:56)
Bet jie bet kada gali atsinaujinti, aš manau, tame ir problema  mastau.gif. O man šiandien proktologas rado įplyšimą ir išrašė žvakučių kurių paprastose vaistinėse net nebūna, po 10 dienų vėl keliausiu pasirodyti  ax.gif .

nu vat ir man durnas kažkoks šitas patarimas pamiršt i vsio.. g.gif
O tau stiprybės ir sėkmės gydantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 07, 16:00)
nu vat ir man durnas kažkoks šitas patarimas pamiršt i vsio..  g.gif
O tau stiprybės ir sėkmės gydantis  4u.gif

Ačiū, Amry smile.gif .
Atsakyti
vene, kaip jauteisi nuejusi pas proktologa? ar labai reikejo save perzengt?
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 07, 16:47)
vene, kaip jauteisi nuejusi pas proktologa? ar labai reikejo save perzengt?

Ai irnesakyk.gif truputį nepatogiai jaučiausi, nes tokia poza blush2.gif . Mane ramino tai, kad šeimos gydytoja prieš tai nuteikė mane optimistiškai, sakė, kad apžiūrės geras pagyvenęs daktariukas. O jeigu reikėtų pas kokį jaunuolį taip klūpoti, tada doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 06 07, 15:56)
proktologas rado įplyšimą ir išrašė žvakučių

....parašyk pavadinimą.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 06 07, 20:57)
....parašyk pavadinimą.... blush2.gif

Kad ant recepto nesuskaitau pavadinimo blush2.gif . O pačios žvakutės matyt gaminamos vietoje (suvyniotos kaip saldainiukai lotuliukas.gif , tokios rusvos), aš jas pirkau ligoninėje, ir gydytojas sakė, kad kitur jų nerasiu. O ant pakuotės parašyta tokia vaistukų sudėtis: Oleum Hippophaes, Cacao butyrum. Per 10 dienų liepė sunaudoti 30 žvakučių (per dieną po 3) doh.gif .
Atsakyti
na, as labai daug vilciu dedu i hemorol zvakutes, kad jos man pades smile.gif ryskus apmazejimas yra, bet dar jauciasi guzeliai... bet jei nepades teks keliaut pas proktologe moteri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 08, 08:22)
na, as labai daug vilciu dedu i hemorol zvakutes, kad jos man pades smile.gif ryskus apmazejimas yra, bet dar jauciasi guzeliai... bet jei nepades teks keliaut pas proktologe moteri smile.gif

na bent apmažins, ir tai jau gerai...
Pas mane tai gūsų neliko, bet va pastebėjau, kad vistik vienoj vietoj.. Kaip čia paaiškint... išsitampius lyg odelė..Na nesusitraukus taip, kaip turėtų būt... Ar man čia jau paranoja, ar čia nieko tokio... g.gif nes gūzo tikrai nesijaučia, nėra ir jaučiuos tai gerai...
Atsakyti
hm... gam man dar ir kremo nusipirkt..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 08, 10:23)
hm... gam man dar ir kremo nusipirkt.....  g.gif

Man kremas tik apmažino pačioj pradžioj...
Šiaip geriau patarčiau pabandyt su ąžuolo žievės nuoviru kelis kartus praplaut.. Tikrai sutraukia gerai 4u.gif
Atsakyti