Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Man kremas tik apmažino pačioj pradžioj...
Šiaip geriau patarčiau pabandyt su ąžuolo žievės nuoviru kelis kartus praplaut.. Tikrai sutraukia gerai 4u.gif
[/quote]

o kur azuolo zieves gaut? gal vaistinese yra? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 08, 13:47)

...jep...vaistinėje pardavinėja....kainuoja nedaug....iki 5 lt.
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 08, 13:47)

va atsakymą jau davė mirksiukas.gif Aš kiek pamenu, tai 3Lt su centasi mokėjau mirksiukas.gif
QUOTE(AGFA @ 2007 06 08, 13:58)
...jep...vaistinėje pardavinėja....kainuoja nedaug....iki 5 lt.

Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
penktadieni nusipirkau azuolo zieves, kainavo ~2lt. Issiviriau nuoviro ir galvojau galvojau kaip cia ji dabar naudot rolleyes.gif g.gif ir sugalvojau clap_1.gif dabar ziuresiu kaip cia bus smile.gif kadangi savaitgali buvau pas mama, tai neturejau tokios prabangos uzsiiminet gydimusi doctor.gif
o jus turbut jau sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 11, 08:11)
penktadieni nusipirkau azuolo zieves, kainavo ~2lt. Issiviriau nuoviro ir galvojau galvojau kaip cia ji dabar naudot  rolleyes.gif  g.gif ir sugalvojau  clap_1.gif  dabar ziuresiu kaip cia bus smile.gif kadangi savaitgali buvau pas mama, tai neturejau tokios prabangos uzsiiminet gydimusi  doctor.gif
o jus turbut jau sveikos smile.gif

O, kaip tu pigiai radai thumbup.gif
Aš tai jau sveika jaučiuos, bet vistiek paranoja kankina... jaučiu sunaudosiu tą kremą visgi dar, kiek ten jo liko pas mane...
O su žieve tai aš pasidarydavau tos arbatos, nukošdavau tas šiukšles, supyliau į buteliuką nuo kūno kremo ir ant vatos rutuliuką (kokius naudoju veidui valyt) suvilgius ta arbata pravalau kelis kartus... Ne vonią tai pastebėjau neprastai dažo velniava ta... pabijojau nuo mamos velnių už vonią gaut, ir sugalvojau su vata terliotis...
Atsakyti
gera mintis, reiks ir man su vata pazaist smile.gif gal siek tiek palaikyt ta suvilgyta vata ant "tos vieteles" mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 11 birželio 2007 - 09:00
QUOTE(marrtina @ 2007 06 11, 10:00)
gera mintis, reiks ir man su vata pazaist smile.gif gal siek tiek palaikyt ta suvilgyta vata ant "tos vieteles"  mirksiukas.gif  blush2.gif

Nu tai aš taip palaikydama perbraukiu, perbraukiu lėtai...
Atsakyti
nepadeda man Hemorol... gal kiek apmazino, bet daugiau nieko.... sad.gif bala zino ka daryt... o pas gydytojus nelabai norisi eit.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 13, 16:36)
nepadeda man Hemorol... gal kiek apmazino, bet daugiau nieko.... sad.gif bala zino ka daryt... o pas gydytojus nelabai norisi eit....  g.gif

Nu žinai, a[sižiūrėjau vakar, kad nesusitvarkė man vaizas ten taip, koks anksčiau buvo.. g.gif Ale neskauda, nekraujuoja, bala nematė... g.gif nu nesinpri pas gydytoją... Jei kraujuotų, skaudėtų tai matyt jau dzin gėda būtų - eičiau g.gif
Atsakyti
na, ir man neskauda, nekraujuoja, bet vistiek mazgelis yra tik apmazejes....
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 14, 10:31)
na, ir man neskauda, nekraujuoja, bet vistiek mazgelis yra tik apmazejes....

Tai vat pas mane taip pat... Tik jis nebe kietas, o šiaip kaip išsitampius oda atrodo.... g.gif įdomu, verta dėl to pas gyd eit ar gyvent sau ramiai.. Nes man tai nemaišo, kol nesugalvoju apsižiūrėt... blush2.gif
Atsakyti