Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(fatali @ 2007 06 29, 00:00)
Nors pati turiu kita problema - spek nubegti iki tuliko  doh.gif
Bet is draugies karcios patirties galiu papasakoti.  Ir ko tik ji neisbande...ir riesutus, ir kivius valge. Vandeni su citrina ar kefyra, kambario temperaturos, rytais gerdavo.
Paskutiniu metu uzsimerkia stiklinej vandens 7-8 slyvas ir ryte jas suvalgo ir vandenuka isgeria. Is kar uzsimerkia sekancia "porcija"-vakarui. Kol kas tyli, reiskia padeda kiektai.

uzuojauta tavo draugei smile.gif slyvos ir nemirkytos, o tik nuplautos, man padedavo, bet kaip minejau anksciau jos nera pigios...
vakar padejo man Senos lapai smile.gif ziuresim siandien kas bus smile.gif

fatali, o tu kaip gydaisi hemoroju? (gal as jau ir pamirsau)
Atsakyti
Ruosiuosi,jau daug metu, eiti pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
Man viduriams sunormalizuoti padeda Lepikol'is ax.gif
Ten tokios kaip granulės iš asiūklinio gysločio, atrodo.. smile.gif
Ryte įdedu jų šaukštelį į stiklinę vandens ir išgeriu, reikia greti greitai, nes jie labai greitai tirštėja, tada dar stiklinę vandens, kad būtų iš ko jiems skrandyje bringti.
Šitą ne pati sugalvojau, daktarė išrašė. Kainuoja apie 32 Lt, užtenka gal 2 mėnesiams.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 29, 12:54)
Man viduriams sunormalizuoti padeda Lepikol'is  ax.gif
Ten tokios kaip granulės iš asiūklinio gysločio, atrodo..  smile.gif
Ryte įdedu jų šaukštelį į stiklinę vandens ir išgeriu, reikia greti greitai, nes jie labai greitai tirštėja, tada dar stiklinę vandens, kad būtų iš ko jiems skrandyje bringti.
Šitą ne pati sugalvojau, daktarė išrašė. Kainuoja apie 32 Lt, užtenka gal 2 mėnesiams.

tai bent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2007 06 28, 23:00)

Paskutiniu metu uzsimerkia stiklinej vandens 7-8 slyvas ir ryte jas suvalgo ir vandenuka isgeria. Is kar uzsimerkia sekancia "porcija"-vakarui. Kol kas tyli, reiskia padeda kiektai.

Taip, šitas variantas padeda, su užmerkimu efektyviau negu šiaip slyvas graužti.

O rytais jei vandenį gerti, tai vandenukas drungnas turi būti kai geri ant tuščio skrandžio, sako efektyviau.
Atsakyti
O aš čia pagalvojau...
Aš tai va gal porą sav kasdien įkalu puodelį pasukų su dviem šaukštais kviečių sėlenų. Sėlenos valo organizmą ir man tfu tfu jokių bedų dabar su tuo dalyku. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(fatali @ 2007 06 29, 11:23)
Ruosiuosi,jau daug metu, eiti pas gydytoja doh.gif

......persikėlėm į gerą mes čia tema...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
.....ruošiuos ir aš.....ne vienas siuntimas išbluko.....nu neprisiverčiu.....kai pagalvoju kad reikės savo žvaigždutę rodyt..... doh.gif.....nors ir moteriškių radau......nu bet vat.....ny-ga-liu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 06 28, 06:52)
nusipirkau vakar Hemorol ir Senu lapu arbatos, ziuresiu kas bus smile.gif

O kur pirkai senų lapų arbatą? Vaistinėj ar parduotuvėj?
Papildyta:
QUOTE(jurčik @ 2007 06 23, 19:17)
na as nesioperavau o dejo ziedus ir nieko ax.gif tik ta dienele skausmas kankino,kita diena viskas thumbup.gif taip kad neverta kankintis ir sulaukt paskutinios stadijos kada nebepades nei zvakutes,o tada tik operacija kurios sveikimo laikas iki 2men doh.gif juk ir dantukas jei skauda nevartosit visad vaistu o eisit tvarkyt.mano patarimas det ziedus ir nebesikankint mirksiukas.gif jei jis kartojasi nieko gero nesulauksit schmoll.gif

O kur dėjo tau tuos žiedus? Ligoninėj ar reikėjo gulėti? ir kiek kainuoja tas malonumas. Pas mane vėl atsinaujino. schmoll.gif Ir toks negražus išlindo, pamėlęs visas, kad jau ko gero teks kažką galvoti su medicina............ o kitą savaitę turiu skristi į Ispaniją> Eina viska švilpti........
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 06 30, 11:44)
O kur pirkai senų lapų arbatą? Vaistinėj ar parduotuvėj?
Papildyta:
O kur dėjo tau tuos žiedus? Ligoninėj ar reikėjo gulėti? ir kiek kainuoja tas malonumas. Pas mane vėl atsinaujino.  schmoll.gif Ir toks negražus išlindo, pamėlęs visas, kad jau ko gero teks kažką galvoti su medicina............ o kitą savaitę turiu skristi į Ispaniją> Eina viska švilpti........

man juos uzdejo gyd kuris dirba ligoninej ir privaciai,bet as pas ji ejau i ligonine,gulet nereik ligoninej,pati procedura truko gal kokias 10-15min,nes man dejo 3ziedus,uz viena zieda mokejau po 100lt 4u.gif tik po to skubiai vaistuku nuo skausmo reik nusipirkt ir psio mirksiukas.gif nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
Senu lapu arbata pirkau Camelia vaistineje, bet manau yra ir kitose tik... man nuo jos pradejo pilva skaudet, tai nebegeriu... si ryta bandau uzmerktas slyvas, ziuresiu kas bus smile.gif

p.s. GAUSIM RIMTAI MEETA ORGANIZUOTIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 02 liepos 2007 - 07:06
QUOTE(marrtina @ 2007 07 02, 08:06)
p.s. GAUSIM RIMTAI MEETA ORGANIZUOTIS  lotuliukas.gif

Būsi organizatorė? lotuliukas.gif
Atsakyti
jei dauguma pritars minciai, tai kodel gi ne? bis.gif gathering.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti