Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Kadangi pupos dvi. Tai kai viena užverkdavo tai ir antra pradėdavo. Tai jau prikeldavo ir mane ir jį. Abu eidavom. Vienas prie vienos, kitas prie kitos. blush2.gif
Atsakyti
nesipykstam smile.gif jis gi anksti keliasi į darbą, tai man kažkaip natūraliai net nekilo mintis prašyti kilnotis prie vaiko, aš gi vistiek daugiau už jį išsimiegu smile.gif
o jis daug nemigo naktų kartu su manimi turėjo pirmą mėnesį, kai be proto pūtė pilvą mažylei ir ji iki 2-3 val nakties klykdavo, bet tada jis buvo tėvystės atostogose, o dabar, kai viskas nusistovėję, tai man tiesiog nereikia jo pagalbos naktį
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 15:06)
o mes tai siuo klausimu nesipykstam, kadangi dar maitinu pati, tai vyrui kaip ir ner ko keltis nakti  lotuliukas.gif

aš taip mirksiukas.gif darau - nėr ko jam keltis ( nors jis pas mane iki 3 nakties nemiega )
užtat 9 val ryto aš jam pamatintą ir nupraustą dukrytę į rankas , pati miegot, o jie žaidžiasi, vartosi sau abudu lovoje ir manęs visai nepasigenda thumbup.gif
Atsakyti
Kol MB buvo atostogose tai dalindavomes-as pamaitindavau,jis pamigdydavo biggrin.gif dabar,kadangi mano vyturelis keliasi apie 6 ryto,tai darbo dienomis as keliuosi ankciau ir paduodu pusrytukus,o savaitgali pasidalinam rolleyes.gif
Atsakyti
nesipykstam lotuliukas.gif kartais kai sena bobute pabumba ant manes kad vaikas miegoti neleidzia,bet cia jau nieko nepakeisi lotuliukas.gif
Atsakyti
nesipykstam, pradzioje jis kelesi naktim keist pampersa, dabar as keliuosi pamaitinu ir toliau miegam, lyg viskas jau ir gerai su tuo miegu rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu tetis galetu pamaitint lelyte, gal tada ir tektu kazkaip tartis del grafikelio... lotuliukas.gif o kol pati maitinu, tai ner ka teciui daryt atsikelusiam
Atsakyti
nesipykstame schmoll.gif as keliuosi nakti ir ryte, nes tetukas pinigelius uzdirba diena, tai jam reikia pailseti, o as galiu su maziuku diena prigulti pasnausti, taip kad mes supratingi vienas kitam... mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes susitariam...tai vienas 2 naktis,tada as miegu..tai paskui mano eile.. smile.gif
Atsakyti
Nesipykstame, jei tik nereikia i darba, savaitgaliais iki 12 val. parpiame visi trys. biggrin.gif
Atsakyti
Pati nemaitinau ti su vyru susitrdavom kuris ir kada kelsis,o jei lb verkdavo tai abu keldavomes ax.gif
Atsakyti
Kartais laaabai uzknisa kai jis istisai man aiskina kaip jis miego nori, nors ismiega visa nakti ir niekada nesikelia prie vaiko, visada as ta darau....ir kai jis dienos metu man pareiskia kaip jis miego nori, koks jis neissimiegojes.....tai attdrodo kad bash.gif gun_bandana.gif O as tada kaip???? be komentaru......
Atsakyti