Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

mes tai pasidalindavome kai du vaikai buvo mazi, as prie didziojo keldavausi jis prie mazojo nes lovytes buvo is abieju pusiu musu didziosios lovos smile.gif nors kartais irgi tekdavo ji judinti kai mazasis prabusdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2008 10 23, 20:19)
mes tai pasidalindavome kai du vaikai buvo mazi, as prie didziojo keldavausi jis prie mazojo nes lovytes buvo is abieju pusiu musu didziosios lovos smile.gif nors kartais irgi tekdavo ji judinti kai mazasis prabusdavo  4u.gif

drinks_cheers.gif tik atvirksciai, didzioji - MB, o mazasis mano rupestis bigsmile.gif
Atsakyti
vaikutis ismiega visa nakti,tad del to pykciu nebuna thumbup.gif o pradzioje dalindavomes prieziura,tj abu velgi pamiegoje budavom smile.gif
Atsakyti
maniškė išmiega visą naktį, db dėl to problemų nėra. Pradžioje, dalindavomės smile.gif
Atsakyti
mes savitgaliais apsikeisdami pamiegame ilgiau,bet nors mano eile yra keltis,pradeda man pyktis ir imti biggrin.gif ,kad jis dabar ilgiau gali pamiegoti.Bet ilgai nepykstu tongue.gif o nakti ,jei vaikas verkti kartais pradeda,tai daugiausiai jis keliasi,nes kartais nu tiek pavargusi esu,kad negaliu atsikelti
Atsakyti
cia praktiskai vienintelis dalykas del kurio su vyru pykstames doh.gif bet ne del naktinio kelimosi, nes vistiek pati maitinu,o del rytinio. nes keliasi vaikas labai anksti,kartais ir 6 val, tai abu tuo metu ziauriai miego norim, pats skaniausias miegas tada gi doh.gif
Atsakyti
Dabar naktimis keliuosi aš,o va ryte-tėčio reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip bebutu gaila, vyras nakti nesikelia, vargstu viena, nes jis grindzia tuo, kad labai pavargsta darbe, jam reikia issimiegoti, labai retai padaro man svente, bet retai. Is dalies ji suprantu, kadangi jo darbas tikrai sunkus, jis imones direktorius, tempia daug bagazo ant savo peciu verysad.gif bet kartais labai noretusi jo pagalbos nakti
Atsakyti
Nesipykstam, vyras ramiausiai kitam kambary išsimiega (net jei zuikis verkia, aš knarkimą girdžiu lotuliukas.gif ). O prie vaiko taigi mamos pareiga (čia taip MB prisiskaitė knygose apie vaikų auginimą doh.gif ). Ir psio, ir viskas aišku.
Atsakyti
O mes radome puiku kompramisa-2naktis as budziu, 1jis. Jam juk i darba, o as dienom galiu pasnuduriuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai nesipykstam del to, nes kai pati maitinau tai tik as ir keldavausi, o jau kai misinukais tai taip pat, mat vaikis keldavosi tik 1-2k, tai man nebudavo sunku ax.gif
Atsakyti
mums dazniausiai vienakart reik nakti keltis,tai darbais pasidalije-jis keicia pamperi,as - maitinu rolleyes.gif . o kai reikejo dazniau kelt,tai buvom sutare, kad paskutini maitinima pries jam keliantis i darba,na kokia 6 jei tekdavo,jo nekeldavau... tai tiek..
Atsakyti