Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 14, 16:58)
Kartais laaabai uzknisa kai jis istisai man aiskina kaip jis miego nori, nors ismiega visa nakti ir niekada nesikelia prie vaiko, visada as ta darau....ir kai jis dienos metu man pareiskia kaip jis miego nori, koks jis neissimiegojes.....tai attdrodo kad  bash.gif  gun_bandana.gif  O as tada kaip???? be komentaru......

pas mus tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes pastoviai pykstames, nes as visada keliuosi su vaikais 8 val ryto, kartais net anksciau, o vyras knarkia iki pietu! mes turim 2 vaikucius, vienas jau i darziuka eina, o prie leliuko dar naki keliuosi maitinti.. ech.. nei vieno savaitgalio ryto nebuvo kas as ilgiau miegociau... ir manau kad jis to niekada nesupras, nes tik burbuliuoja atseit nebuk tokia kuri pati nemiega ir kitam neleidzia.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 14 balandžio 2009 - 19:38
QUOTE(campari* @ 2009 04 14, 20:37)
Mes pastoviai pykstames, nes as visada keliuosi su vaikais 8 val ryto, kartais net anksciau, o vyras knarkia iki pietu! mes turim 2 vaikucius, vienas jau i darziuka eina, o prie leliuko dar naki keliuosi maitinti.. ech.. nei vieno savaitgalio ryto nebuvo kas as ilgiau miegociau... ir manau kad jis to niekada nesupras, nes tik burbuliuoja atseit nebuk tokia kuri pati nemiega ir kitam neleidzia.. sad.gif

vava....analogiska, tik kad pas mus vienas vaikutis, nepajudins subines savo visiskai....nervina juodai
Atsakyti
ziuriu ne pas mus tik tokios problemeles del miego g.gif
kartais ir mes pasipesam del to verysad.gif
Atsakyti
Nu pas mus nuo pat gimimo nera problemu nes maniskis anksti keliasi i darba o jei as neisimiegu nakti tai einu kartu su mazyle pietu pamiegoti thumbup.gif
Atsakyti
kas liečia mūsų vaiką - niekada nesipykstam.
Atsakyti
mes irgi nesipesam juk vaikas abieju, tai ir dziaugsmeliai ir vargeliai abieju 4u.gif
Atsakyti
Maniškis dirbdavo 6 dienas per savaitę, tai visi vargeliai tekdavo man...Mažoji buvo baisiai nerami,iki 2 metų nežinojau, ką reiškia rami naktis.Nieko, išgyvenau, moterys stiprios biggrin.gif Būdavo naktų, kai atsikeldavau maitint ir išvirsdavau iš koto...Turbūt dėl to apie antrą vaiką net negalvoju schmoll.gif Taip kad pykčių pas mus buvo labai daug, ir dar kokių.Vaikas praaugo, viskas susitvarkė.Bet nepamiršau nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziemine @ 2009 04 21, 23:58)
Maniškis dirbdavo 6 dienas per savaitę, tai visi vargeliai tekdavo man...Mažoji buvo baisiai nerami,iki 2 metų nežinojau, ką reiškia rami naktis.Nieko, išgyvenau, moterys stiprios biggrin.gif Būdavo naktų, kai atsikeldavau maitint ir išvirsdavau iš koto...Turbūt dėl to apie antrą vaiką net negalvoju schmoll.gif Taip kad pykčių pas mus buvo labai daug, ir dar kokių.Vaikas praaugo, viskas susitvarkė.Bet nepamiršau nieko biggrin.gif

Tai klausyk, pats laikas ir antra vaikiuksti planuotis jei nieko nepamirsai o vaikas jau paaugo g.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O as ir neprasau vyro, kad naktim keltusi... jis turi savo pareigas- dirbti ir ismaitinti seima.. as- savas, i kurias ieina ir kelimasis nakti maitinti zuikuti, pervystyti, pasupuoti. Galu gale, as diena kartu su vaiku galiu numigti, jei jau labai prastai buna.
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2009 04 22, 11:39)
O as ir neprasau vyro, kad naktim keltusi... jis turi savo pareigas- dirbti ir ismaitinti seima.. as- savas, i kurias  ieina ir kelimasis nakti maitinti zuikuti, pervystyti, pasupuoti. Galu gale, as diena kartu su vaiku galiu numigti, jei jau labai prastai buna.

Mano nuomone vaikas yra abieju rupestelis, taip kad ir vyras galetu kada pagalbos ranka istiesti g.gif ir kaip sakiau labiausiai mane nervina, kai man vyras skundziasi koks jis neissimiegojes, nors ismiega visa nakti, o tuo tarpu as kelias valandas nusnudusi, vos ant koju pastovinti turiu tokiu nesamoniu klausytis, tai bent jau nesakytu kad jam miego truksta....O AS TADA KAIP?! Pvz diena mano maze miega TIK lauke, taip kad man priguli pietu miego yra be sansu... doh.gif taigi mano atveju vyras uzknisa JUODAI kai man pareiskia...oi....kaip miego noriu...oi kaip man miego truksta ir tttttttttt bash.gif
Atsakyti
budavo visko tuo klausimu - kartais pykdavomes, kartais ne. priklausydavo nuo to, kaip jis pavarges, kaip as. budavo tokiu dienu, kai jam nuovargis mazesnis, tai as pamaitindavau nakti, o paskui, jei reikdavo, jis panesiodavo ar pasupdavo. o kartais vis tai as pati pasidarydavau smile.gif manau, kad atsakomybe reikia dalintis per pus, bet su supratimu vienas kito ...
Atsakyti