Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

Nesipykstam...nors kartais noretusi dar pora minuciu paguleti lovoj nakti, kol pvz.pakeistu sauskelnes... Man uztektu ir to ax.gif
Atsakyti
Hm.....nezinau ko cia pyktis g.gif As pati visad keliuosi,negaliu kitaip, o be to jai nakti neramus mazius,o man tenka naktineti,tai diena kartu numingam thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmom savaitem pykau, kad turiu keltis, o jis miega smile.gif bet dabar - ne, maziuke uzmiega apie 8-9 vakare ir kelias apie 7-8 ryte, tad miego uztenka pilnai thumbup.gif o jeigu kokia nakti ir nubunda, atsikeliu ir visai nepikta smile.gif
Atsakyti
Oj jau jei del to kazkas pykstasi, tai per gerai gyvena smile.gif
Man naturalu, kad as keliusi, kai mažylis atsibunda, ypač kai maitinu..Pampersa jau miegodama galiu pakeisti...man net gaila kelti vyro, juk jam anksti i darba, o as galesiu per pietu miegeli su maze numigti...

Zodziu kolkas del to problemu ner wink.gif
Atsakyti
Nesipykom, nes sunelis buvo laaabai ramus ir ismiegodavo ilgiau nei mes nuo 1 menesio thumbup.gif
Ziuresim, kaip bus dabar biggrin.gif
Atsakyti
nesipykstam, as pati keliuos prie dukrytes, vyro nei nezadinu, nebent kol pienuka pasildau jei verkia tai pats vyras atsikelia ir paziuri.
Atsakyti
nesipykstame, bet kartais man norėtųsi, kad jis užmigdytų mažių nakčiai (labai ilgai reikia su vežimuku migdyti) nors savaitgalį 4u.gif
Atsakyti
o pvz.vakar tai pykau...bet po 2val.mazylio raminimo ir nesiojimo atsikele ir paeme is manes, kad pailseciau, toliau jis nesiojo 4u.gif kol prikaupiau pieno, nes jei nepailsiu, tai nekazka... unsure.gif
Atsakyti
Na, mums jau praėjo 1,5m. po dukrytės gimimo, tai pasidalinsiu visais niusansasi iki metų laiko smile.gif Pradžioj pykdavau, kad jis negirdėdavo jos verkiant naktį, tą jam ir pasakiau. Tai pradėjo jis keltis naktį prie dukros, bet aš vistiek nemiegodavau, gulėdavau ausis ištempus, arba atsikeldavau pažiūrėt ką jie daro... tai nemiegodavom abu. Kokia to prasmė. Tada susitarėm- aš keliuosi naktį, o vyras, kai jam laisva diena, keliasi ryte prie dukriuko ir duoda man pamiegoti kiek jau noriu. Žodžiu, jam ramus nakties miegas, o aš ryte galėjau pasapnuot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 15 lapkričio 2010 - 01:03
del tokiu dalyku nesipykstam biggrin.gif as toks zmogus, kad man daug miego nereikia, o ir sunelis tik viena karta pabunda nakti pavalgyt tongue.gif tfu tfu tfu ismiegam ramiai visa nakti tik su vienu atsikelimu, tai siuo atveju vyro pagalbos nelabai reikia, o ir kazkaip man ramiau, kad nakti musu suneli as suziuriu, o jau nuo 14val kai vyras grizta namo, as turiu daug laisvo laiko daryti ka tik uzsigeisiu biggrin.gif noriu pamiegu, noriu valgyt padarau, noriu siaip guliu ir ziuriu tv blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras nakti miega kaip angelis, nes jis niekuo padet negali - as maitinu, o dukryte pavalgius uzmiega. Ryte, aisku, norec pamiegot, bet vyras prie tingesniu, tai vadzios tenka man... Bet jis atsiima diena ax.gif
Atsakyti
Aš tai nepykstu ant saviškio, kad naktimis turiu viena keltis prie mažosios, jei reikia ko padėti, tai tik pasakau ir atsikėlęs padeda. Dažniau jis man burbuliuoja, kad neišsimiega rolleyes.gif
Atsakyti