Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

QUOTE(Putlutė @ 2012 09 27, 09:44)
as nakti keliuosi tik pamaitinti, o vyras pakeicia pampi, paciuciuoja 4u.gif aisku jeigu buna sunki naktis - vaikas daug verkia, nemiega, tada jau abu dalinames vargeliu biggrin.gif o siaip as pritariu toms mamytems, kad mes diena atsimucijam ir nors su nervais viskas gerai, bet kartais fiziskai is lovos pakilt negali kaip nugara ir rankas skauda doh.gif

P.S. Maniske tikra rankinuke wub.gif
Papildyta:
thumbup.gif
geras sprendimas. kai dukryte paaugs (dabar kol maza daznai maitinu) isbandysim sita varianta biggrin.gif
Papildyta:
kodel issikrauste?nes ale neissimiega? g.gif

konstatuoja, kad dirba :-) Nors eme ir tevystes atostogu i darba nereikejo, bet vis tiek atskirai miegojo, bet sako neissimiega ir kitam kambary, girdi vaiko verksma... g.gif
Atsakyti
Man leidzia pamiegoti savaitgali diena,kai vyresnelis pietu miega. O darbo dienom viena stengiuosi susitvarkyt,anksti vyrui i darba ir gryzta velai. O veikti yra ka,tarp vaikiuku tik 13 men skirtumas tongue.gif Pykstames gana daznai, nes nuolat jauciuosi nepailsejusi, o vyras pavarges po darbo. Bet nieko,paaugs vaikiukai ir viskas bus ok,tik tie metai tokie sunkus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astabil: 27 rugsėjo 2012 - 17:50
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 09 27, 14:25)
konstatuoja, kad dirba :-) Nors eme ir tevystes atostogu i darba nereikejo, bet vis tiek atskirai miegojo, bet sako neissimiega ir kitam kambary, girdi vaiko verksma...  g.gif

sunku jums turbut, kantrybes 4u.gif mano vyras irgi bando skustis, kad dirba, pavargsta, bet dar neaisku kas labiau per diena pavargsta is musu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su vyru niekad dėl miego nesipykdavom thumbup.gif

QUOTE(Svajone_25 @ 2012 09 27, 13:25)
konstatuoja, kad dirba :-) Nors eme ir tevystes atostogu i darba nereikejo, bet vis tiek atskirai miegojo, bet sako neissimiega ir kitam kambary, girdi vaiko verksma...  g.gif

Stiprybės mamuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 02 spalio 2012 - 18:13
Pirmą naktį kai gryžoms iš ligoninės, su vyru pakaitom supom mažyle, nes buvo nerami, labai verkė ir jokių bėdų ir bambėjimo nebuvo, kad noriu miego ar panašiai, nors ir ryte turėjo vairuoti dirbti.
Poto einant laikui, jei vel budavo sunkesnių - prastesnių naktų irgi keldavosi ir net man leisdavo pamiegoti... ax.gif
Tad bėdų nėra ir nebuvo, visas naktis vienoje lovoje, po viena kaldra lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasikartosiu ir aš, kaip ir daugelis mamų.. nesipykstu smile.gif Kadangi mano spirgiukas vis dar naktimis čiulpia (.), tai nelabai ir yra ko pyktis.. vyras už mane nepamaitins biggrin.gif
Atsakyti
Turim du mazius, amziaus skirtumas 1m4men, tai dar ir vyresneliai daug demesio reikia, tai zinoma kad paburbuliuojam vienas ant kito, bet praeina 10 min ir esam pamirse priekaistus. Man atrodo daug blogiau kai vyras ar zmona yra pavarge, bet tyliai kencia ir kaupia pykti. Paaugs vaikuciai, issimiegos seimyna, o dabar dar pasibarsim smile.gif visgi esam emocianalios butybes ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mums nera ko pyktis, nes kolkas miegam kiek norim, nes leliukas keliasi tik 6 val pavalgyti ir vel miega:)
Atsakyti
Nesipykstam, padeda kiek gali, o ir taip jis darbe daug dirba, vakare skuba prie namo, nes statybos vyksta, tai as is jo ir nesitikiu labai daug pagalbos, ir siuo atveju manau, kad kiekvienas atliekam savo darba biggrin.gif jis uzdirba pinigus, rupinasi musu ateitim, o as priziuriu vaikus wub.gif
Atsakyti
Mes nesipykstam,vyras visada atsibunda kartu,as pamaitinu,o jis pampersa pakeicia ax.gif
Atsakyti
Pagirsiu ir as savo vyra, padeda kiek gali, o jei miego nori tai ir su tanku jo nepazadinsi, netrukdo, nei verksmas, neitriuksmas.nors maze gan rami, dazniau nakti nakti atsibunda ir ragina keltis zaisti, atsistoja lovytej ir juokiasi,guguoja garsiai, mazdaug, baigiam miegoti ir linksminames visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 09 11, 12:58)
Auksiniai jusu vyrai, maniskis nuo pirmos dienos i kita kambari issikrauste miegot, tenka nakti ir diena paciai prie vaiko buti...

O as paprasiau pati savo vyro, kad i kita kambari eitu miegoti, nes koks tikslas jam prabusti, kai as maziu nakti maitinu, tegul jis pailsi, nes daug dirba. O as su mazyliu miegam dviese, puikiai issimiegam thumbup.gif be to niekas neknarkia biggrin.gif uztat savaitgalio rytais jis pasiema mazyli ir leidzia man papildomai pora val. numigti, nes mazylis jau nuo 7 ryto bendrauti nori bigsmile.gif
Atsakyti