Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

mes dėl tokių niekų nesipykstam blush2.gif kai maitinau visada kėliausi aš, jei pilvo diegliukai užeidavo, taip rėkdavo kad visus prikeldavo doh.gif, o dabar miegam visą naktį ir niekam nereikia keltis mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada su vaiku bunu as ir nieks mane nepavaduoja.per iseigines leisdavo pamiegot,bet as pati miegodavau su juo per visus pogulius,Taip atstatydavau savo jegas.
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2008 05 08, 09:37)
Kadangi pati maitinu, tai nieko nepadarysiu - tenka keltis tik man vienai naktį...bet vistiek kartais pyktis pakyla, kai naktį nuo miego limpančiom akim maitinant vyras garsiau užknarkia  doh.gif  Ir dar pykstu (šiuo atveju jau garsiai ir aiškiai), kai jis savaitgalio rytais išsliūkina į kitą kambarį miegoti, kad mažius jo neprikeltų 7 val ryto...aš suprantu, kad norisi savaitlalį ilgiau pamiegoti, bet galėtumėm bent jau pasikeisdami, o ne taip, kad kas pirmesnis išeis į kitą kambarį, tas ir miegos  aggressive.gif

Pas mus identiška situacija, deja, o pikčiausia būna kai savaitgalį paprašau bent trumpam prižiūrėti vaiką ir leisti man pamiegoti, tai po kokio pusvalanduko prabundu, nes mažius jau paliktas vienas, o tėvelis saldžiai sau pučia į akį, atseit netyčia užsnūdau ir negirdėjau kaip vaikas verkia. aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 03 26, 23:50)
as turbut ispindejus, bet nesikeliu nakti, vyrui spiriu i sona, tas pabunda ir atnesa pupa pamaitint, paskui miega, kol maitinu, o kai jau baigiam procedura, vel prizadinu ir dukryte vel sekmingai keliauja i lovyte  biggrin.gif  tiesa, vyras ryte neprisimena, kas buvo  lotuliukas.gif

Ot saunuole ! mirksiukas.gif Ir vyras geras, kad keliasi su tavim thumbup.gif Grazi seima 4u.gif
Atsakyti
pas mus seimoje su vyru nebuvo problemos jei reikdavo keltis maitinti tai keldavausi as o jei ne tai atsikeldavo jis ir pabudavo su juo palinguodavo panesiodavo nereikdavo bartis nors yra buve kad daviau i sona ir sakiau ar negirdi kaip vaikas verkia sakau islipk ir nueik o jis man ar tu negali as sakau ne negaliu siandien ir taip ji vsa diena nesiojau ant ranku nes jam buvo dideli pilvuko diegliai tai jis ir atsikele nors ir nelabai norejo blush2.gif blush2.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano vyras nesupranta kad keltis nakti privalo ne tik zmona. jis sako taigi as visa diena dirbsiu o tu su vaiku namie gulinesi, ilsesies doh.gif nors kartasi tas poilsis ir uz darba sunkesnis buna verysad.gif
Atsakyti
nei dieną nei naktį niekas nepadeda,vyro supratimas kitoks... verysad.gif taip su dviem kariauju,kartais nežinau į kurią pusę eit unsure.gif
Atsakyti
kad nera ko pestis, vyras pieno neturi unsure.gif
o musu mazius labai geros nuotaikos ryte buna, tai tik spurda prabudes bet neverkia smile.gif
o as ir pati nepeleda, keliuosi nelabai velai
Atsakyti
O aš nors ir savo pienuku maitinu, vistiek miegu kitame kambaryje. MB naktimis lialką žiūri, aš tik ateinu jį pamaitinti smile.gif Tiesa, mano MB nedirba, pasiėmė dekretines, tai tegul tik pabando nepadėti prižiūrėti bigsmile.gif
Nesuprantu tokių vyrų, kaip rašė viena mamytė, kad toks vyro požiūris doh.gif
Atsakyti
as tai leidziu vyrui pamiegoti. nes jis visa diena darbe trinasi, ryte turi buti zvalus, o as diena ir pamiegot galiu. noriu musu kleckus palyginti ramus
Atsakyti
maniskis "miega kaip uzmustas",tai pagalbos nebuvo itin daug doh.gif bandziau pykti,priekaistaut,bet per 6kartu praleistus metus supratau,ko cia pykti,juk nepakeisiu as jo "kieto" miego.Kartais net pajuokauju,sakau,isnestu mus su visa liva i lauka net nepajustum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 07 06, 21:11)
O aš nors ir savo pienuku maitinu, vistiek miegu kitame kambaryje. MB naktimis lialką žiūri, aš tik ateinu jį pamaitinti smile.gif  Tiesa, mano MB nedirba, pasiėmė dekretines, tai tegul tik pabando nepadėti prižiūrėti bigsmile.gif
Nesuprantu tokių vyrų, kaip rašė viena mamytė, kad toks vyro požiūris doh.gif

As nesuprantu tokiu kalbu kaip tavo doh.gif Tau bepigu visu pirma todel, kad tavo vyras su tavim kartu visa laika, jis nedirba, jis padeda tau priziureti vaika. O kitu vyrai gi turi pailseti, jie keliasi anksti ryte, gryzta is darbo pavarge doh.gif O beto, jeigu zinai kad tavo vyro poziuris i vaiku auginimas toks, kad jais turi rupintis zmona, gi per kelis metus, o kai kurioms net daug metu praleistu kartu supranti, zinai, kad to zmogaus nepakeisi, kam tada pyktis, paciai nervus gadintis doh.gif

Mes del to irgi nesipykstam, nes as zinau kad savaites viduryje jis nakty tikrai niekada nesikels, o ir sazines reikia tureti, dirba jis iki 18-19h. O savaitgaliais kai reikai atsikelia, tik niekada pats nesugalvoja, reikia pasizadinti lotuliukas.gif Tik dabar ta beda prapuole - musu zuikis jau senokai ismiega visa nakty thumbup.gif
Atsakyti