Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesipykstate su vyru dėl miego?

kazkaip tokiu problemu mums neiskyla smile.gif
Atsakyti
maniskis padeda, ir pazaidzia, ir panesioja, ir pamigdo kai buna namie. nakti jau pati "apsidirbu", vis dar maitinu. yra vyras kelesis nakti, bet ziauru ziuret buna, kai kartais nesiodamas net svyruoja. tai jau nebekeliu. siaip vyru nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
tokiu problemu neturejom thumbup.gif
Atsakyti
nebuvo tokių problemų, visada keldavosi MB, ir dabar dar keliasi kai mažoji pašaukia 4u.gif jam niekada neatrodė, kad aš atostogauju dienom cool.gif
Atsakyti
Mes taip pat neturejom jokiu problemu su savo MB del kelimosi prie Sunelio.
Atsakyti
Nematau prasmės vyrui keltis prie vaikelio, nes kol kas mažiukas miega su mumis (2 mėn.), tai aš net nesikeliu, vos mažiukas sukniurza, duodu krūtį ir miegam toliau wub.gif Naktį valgo tris kartus.
Atsakyti
Pas mus visko buna, pasitaiko, kad tai vienas tai kitas verkia paeiliui doh.gif doh.gif Buna, kad as viena keliuosi, buna kad kartu, nes paruosti pieneli ir pamaitinti abu verksniukus vienu metu sunkiau smile.gif O dienom irgi miegelio nera, nes jei vienas miega tai ziurek kitas neramus doh.gif O per kita miegeli keiciasi vietomis, matyt kad mamai linksmiau butu biggrin.gif biggrin.gif Matyt to miegelio truks kol maziai ugtels, nes be sansu, kad MB vienas su abiem nakti uzsiimtu doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 17 liepos 2008 - 21:51
labai dziaugiuosi,kad pas mus tokiu problemu nebuna ax.gif
Atsakyti
Nu pas mus ir tokiu problemu nera biggrin.gif manasis dirba, tai keliuosi as naktim... o be to jis ir nepamaitintu, krutu neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip tfu tfu tfu rami musu mergina, tai mamukui miegucio netruksta 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
dabar jau atrodo, kad barnių dėl kėlimosi naktį nebuvo... nors, kažkoks akmenėlis dėl to lyg ir yra ax.gif hihihi.gif . tikiuosi pats ištirps blush2.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku daugiau tekdavo keltis man, bet negaliu sakyt, kad visai jis nesikeldavo. o su antru tai labai draugiskai dalinames. kal tie vyrai subresta veliau??? biggrin.gif
Atsakyti
keliuosi tik as ,vistiek maitinu pati biggrin.gif kokia prasme vyrui keltis, biggrin.gif jam i darba reikia anksti.
Atsakyti