o man malonu kai keliasi vyras, as miegu jis atnesa vaikiuka, kol maitinu jis miega ada as isnesu atgal y lovyte... kartais nekeliu vyro kad man vaika atnestu, bet man vigi tikrai malonu kai vyras pasirupina nakty....
QUOTE(Lejla @ 2008 10 13, 14:30)

rado dėl ko pyktis

Vaikas-mano darbas,priziuriu beveik tik as.Gerai kad mazius naktim gerai miega,valgyt nakti kelias tik 1kart

QUOTE(Melitta @ 2008 10 15, 21:54)
Vaikas-mano darbas,priziuriu beveik tik as.Gerai kad mazius naktim gerai miega,valgyt nakti kelias tik 1kart 

o vyras tai vaiko ir neturi?

vaikas ne darbas. abiejų tėvų pareiga jį prižiūrėt ir auklėt.
Manasis nesikeldavo - negirdėdavo
. Ir neversdavau, nes keldavos anksti, darbas sunkus - irgi suprast reikia. Pasakydavau, kad pavargstu ( nes mažė keldavosi po 15-ka kartų per naktį ).

Na,MB keliasi kas antra maitinima (maitinam misiniu
).Is pradziu buvo pabumbedavo atsikeles, tingedavo kartais
, bet as jo nuo situ pareigiu neatleidau,ir jau nuo pirmu d. susigyveno su mintim,kad vyrai stipresni

Kai tampa per sunku, keliasi ir vyras

Musu mazius ismiega visa nakti, tai nera del ko pyktis. O be to vyrui anksti i darba reikia, o as juk galiu ir diena su mazyliu numigti
Nors dazniausiai nera kada

Maniskis gymus vaikui buvo pasakes "Tau reikia poilsio, prie vaiko as kelsiuos nakti ir pamaitint paduosiu". Liepe man miegot prie sienos, o pats is lovytes puses. Bet nakti jis ramiausiai sau knarkdavo, kai vaikas verkt pradedavo, tai man dar per vyra perlipti reikejo
Po poros naktu vietom pasikeitem