Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

gero sekso drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir klausimas smile.gif Juk ar galima atsakyti vienu sakiniu, ko reikia moterims? O gi reikia: gražios figūros, sveikų plaukų, nagų, Ilgų blakstienų, Stilingų akinių, gražių batų, didelių, paties įrengtų namų, tobulo vaiko, pinigų, gerai apmokamo prestižinio darbo, baltai pavydžių ir mažiau gražių draugių, nesišerenčio katino, skanios nesibaigiančios kavos, tikrų žydinčių gėlių kasdien, šiltos viduržemio jūros šalia namo, totulos stangrios krūtinės net ir po keturių vaikų.... Ka pamiršau? smile.gif Lygiai taip pat, priklausomai nuo vyrų charakterio (ir ne visi jie kiaulės, kaip ir ne visos kiaulės - vyrai) jie nori labai daug ko. Kiekviena iš mūsų gali jo paklausti... Jis pateiks pilną sąrašą po mėnesio.. kaip ir mes padarytume. doh.gif
Atsakyti
Man tai juokinga pasidare paskaicius apie tas SUPERINES IR NESUPERINES.. lotuliukas.gif cia kazin pagal ka nusprendzia kas superine kas nea? kas aktyvi baigus mokslus, grazuole ilgakoja..ta superine? o gal pilka pelyte,nelabi jau isvaizdi,gal mokslam nelabai tevai turejo pinigeliu paremti,kad baigtu ka nors geresnio ir nera griauciai ir skura,tai ji jau nebesuperine? o gal ji super bendraujanti ir draugiska,mokanti myleti (zodziu turinti daug daug pliusiuku visai kituose srityse), o ta superine,gal tiek pasiekusi tiek demesio sulaukia,kad is vis ispindejusi ir su bet kuo nebendrauja,reiskai savo inorius gerbejam ir visai nemaloni su savo mastymu, o kodel manes visi vyrai nori,bet va nesiulo zenytis?- KVAILA juk tai.. tai kuri is tu merginu butu superine?a?
pvz, as niekad nevertinu zmoniu pagal tai kaip jei atrodo ir ka jie pasieke, juk kartais taip nurasomi labai saunus zmoguciai,kuriu gyvenimo kelias ne tik nuo ju priklause.
O ir be to, visi esam skirtingi, ir vyram nuo paciu asmenybes priklauso poreikiai, ir ju skonis.Kaip ir mum paciom, vienom patinka racionalus, save prisiziurintys ir daug pasieke vyrukai, o kitai pvz idealas bus koks menininkas, belekaip atrodantis,bet nerealus romantikas, kuris dar tiksliai nezino ka veikia ir ko nori is gyvenimo.Cia tokiu pora pvz.kad ir vyrai ir moterys,superiniai ir nesuperiniai neegzistuoja,kam soliaruminis uzsportaves vyriokas superinis, o kam jis is vis nevertas demesio,kazkoks kompleksu turintis berniukas.

Isvada:Taigi baikim zmones grupuoti i vienokius ir kitokius. Ir skirtingi vyrai turi skirtinus poreikius mirksiukas.gif
Atsakyti
Man reikia lieknos, grazios, stilingos ir kad skaniai kvepetu ir mane myletu.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 09 01, 10:54)

o protui kriteriju nekeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 07 08, 14:38)
Man reikia kad butu grazi, nestora, ne nagla, kad mane gerbtu.Kuri noriai man darytu oralini, skaniai gamintu,nebezdetu prie manes ir neskleistu bjauraus kvapo, kad butu skoninga ir tvarkinga.

QUOTE(Viesulas @ 2008 09 01, 09:54)

Kartelė leidžiasi? g.gif
Atsakyti
vyrui reikia moters...
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 09 01, 08:54)

Tik tiek, koks nereiklumas rolleyes.gif
Atsakyti
Manau moteris renkasi saves verta vyra, o vyras renkasi saves verta moteri. Is to isplaukia, kad jei superinis vyras yra su, kaip kitiem atrodo, nesuperine moterim, tai visgi ta moteris yra superine, tik tie kiti negali to suprasti.

Arba jie abu nesuperiniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 18:45)
Padekite man suprasti, kokiu paneliu reikia vyrams? g.gif Pastebejau toki dalyka, kad paprastos paneles, t.y niekuo neissiskiriancios ir t.t, na, zodziu be sarmo, nei ten isvaizda superine, nei issilavinimas,nei kas, greiciau isteka, pasigimdo vaiku ir dar uz tokiu vyru, kad ohoho..Kartais net pavydas paima, o kodel ne as? schmoll.gif Bet i tai nesigilinsiu...
Kyla klausimas, kodel superines paneles lieka be nieko? rolleyes.gif Negi vyrai vengia pirmi tokias uzkalbinti ir t.t?Negi bijo? Tik nepagalvokite, kad save priskiriu prie tokiu...
Nepastebejau, gal kur jau buvo panasi tema?Man tiesiog idomu...

paprastos neisrankios, griebia pirma pasitaikiusi, o kartais ir neblogas pasitaiko... o superines renkasi renkasi, kol jau nebelieka is ko rinktis ir lieka vienos...nors buna ir atvirksciai...
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2008 07 08, 14:38)
Man reikia kad butu grazi, nestora, ne nagla, kad mane gerbtu.Kuri noriai man darytu oralini, skaniai gamintu,nebezdetu prie manes ir neskleistu bjauraus kvapo, kad butu skoninga ir tvarkinga.

o tu pats atitinki bent dali situ reikalavimu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 09 06, 15:52)
Kartelė leidžiasi? g.gif

geras pastebejimas thumbup.gif tuoj ir bilekokia jam tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 09 01, 09:54)

tiek metų ieškai ir dAR nė viena nepasirašo būti su tavim ? doh.gif Įdomu, kaip pats atrodai ir kvepi blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Atsakant į temos klausimą:
Žinau, ko vyram tikrai nereikia: pasikėlusių smile.gif
Vyrai mėgsta paprastas, išmintingas, draugiškas, nuoširdžias, mylinčias, žinančias savo vertę, bet nepasikėlusias rolleyes.gif
Atsakyti
jiems reikia to ko ir mum, jaustis mylimam, jaustis saugiai salia savo mylimos ir paciam myleti :)manau tai svarbiausia..
Atsakyti