QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 21, 20:50)
nesutinku

, as esu is tu nesuperiniu, vaikino neturiu ir neprisimenu kada turejau. Visada pastebiu, kad prie vyru sonu buna tik grazios merginos, o pilkos pelytes po sluota

. Mano akimis grozis valdo pasauli
cia taip pat, nesutinku
Žiūrint į kokių vyrų pašones žiūrint ir kas yra gražu. Prie turtingų vyrų pašonės dažnai būna prisižiūrinčios, daug laiko savo grožiui puoselėti lėlytės. bet jos ir yra reprezentaciniam tikslui, kad nuotraukose ir prie kitų panašių draugų gražiai atrodytų. Net juokinga matyti, kaip kavinėse tokia graži pora sėdi nusisukę, net nešneka (matyt nelabai ir yra apie ką). Aišku, ne visos tokios, tikrai. Bet laaabai daug iš kur ir kyla stereotipas.
Tuo tarpu natūraliai gražios moterys paprastų, ne milijonierių vyrų dėmesio gauna dažnai gana vienodai. Gal gražią dažniau užkabins, bet per pažįstamus susipažinus šansai vienodi - labiau svarbi asmenybė.
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 22, 14:39)
Man idomu, ka jus laikote "superinemis"? Ar tas pridazytas, dirbtiniais plaukais, nagais lelytes, is kuriu tik vienos - kitos veidelis simpatiskas? Ar tikrai grazias, protingas, na tikras moteris? I pirmasias as, vyro vietoje, nelabai ziureciau, o prie antruju gal drista prieiti ne kiekvienas.
Gera klausimas. deja, manau daugeliui atrodo, kad prisidažymas ir dirbtiniai nagai traukia vyrus, kai daug kam iš jų tai atrodo atstumiančiai. Bent jau aš turėjau omeny tikrai natūraliai (net nepasidažius, kątik pabudus nuostabiai atrodančias), protingas ir veiklias moteris.