Įkraunama...
Įkraunama...

Neikit pas būrėjas

QUOTE(Staiga @ 2008 04 07, 11:21)
oro_buckis.gif  aciuks.gif
Merginos užmiršo, kad ezoterikos skyrelyje bendrauja. Ir kad čia naudojama specifinė terminologija  ir žodžių reikšmes čia ne visada atitinka paprasto kalbos žodyno reikšmes. Galit pasiaiškinti ką ezoterikoje reiškia "priimti programą".

bigsmile.gif ta prasme, jeigu "normalioje" kalboje oras yra oras, tai ezoterikoje - oras - reiktų sakyti bezdalai? bigsmile.gif

QUOTE(liutyte @ 2008 04 07, 13:37)
as manau kad tiesa jos pasako bet jaj ir toliau gyveni tapacia linkme viskas isipildo,o jaj pakeiti gyvenima visapusiskai niekas ir neisipildys....

wacko.gif wacko.gif žodžiu, jei numatot keisti gyvenimą - pas būrėjas neikit - vistiek neatspės. o taip pat kaip vakar gyventi - nenuobodu? ir kaip tu taip sugebi?
Papildyta:
ir apskritai - o kam eiti? bus tai bus, o kam spėlioti iš anksto? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 07, 15:49)

ir apskritai - o kam eiti? bus tai bus, o kam spėlioti iš anksto? ohmy.gif

Kas kaip laisvalaikį leidžia... Kas alų geria, kas pas būrėjas vaikšto...
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 07, 11:43)
Bet tą kartą ėjau tik iš įdomumo, kad patikrinti. Ji man "būrė", o aš tik šypsojausi ir linksėjau galva į nei vieną žodį rimtai nežiūrėdama, o išėjusi tariau sau - nesąmonė! Ir niekas neišsipildė  bigsmile.gif

O, pavyzdžiui, pas gydytojus irgi "iš įdomumo" vaikštai? g.gif Ar tik būrėjas galima be reikalo trukdyti? g.gif
Atsakyti
tai individualu, yra noras-eikite, nera-neikite , tikite, netikite , nesukite sau ir kitiems galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 04 07, 15:18)
tai individualu, yra noras-eikite, nera-neikite , tikite, netikite , nesukite sau ir kitiems galvos  smile.gif

Vat butent drinks_cheers.gif Ar veikt neturi ka? Kas per poreikis reguliuoti kazkieno sprendimus ir dar neturint normaliu ziniu apie tai kas yra "burimas"
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 04 07, 16:10)
O, pavyzdžiui, pas gydytojus irgi "iš įdomumo" vaikštai? g.gif  Ar tik būrėjas galima be reikalo trukdyti? g.gif

Nesuprantu koks cia skirtumas? smile.gif Norejau pati save patikrinti, kiek mane gali itakoti kiti, tai ir nuėjau. O būrėjai nemanau, kad buvo didelis skirtumas ar atėjau ateities sužinoti ar kitais tikslais - sumokėjau jai kaip ir visada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 16:33)
Vat butent drinks_cheers.gif Ar veikt neturi ka? Kas per poreikis reguliuoti kazkieno sprendimus ir dar neturint normaliu ziniu apie tai kas yra "burimas"

Čia tai nesupratau, kas ką reguliuoja..?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 17:33)
ir dar neturint normaliu ziniu apie tai kas yra "burimas"

ax.gif šitąąąą ax.gif blush2.gif tu man minimumą žinių, standartą ar sąrašiuką kokį ar ką ax.gif įmesk. o tau va, važiuosiu sostapilėn, reik gal ir man aplankyt bigsmile.gif ką nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 07, 16:07)
ax.gif šitąąąą  ax.gif  blush2.gif  tu man minimumą žinių, standartą ar sąrašiuką kokį  ar ką  ax.gif įmesk. o tau va, važiuosiu sostapilėn, reik  gal ir man aplankyt  bigsmile.gif ką nors  bigsmile.gif

Ai,man tai tas pats,kas ten kokiom ziniom naudojasi,tiesiog kartais nervai paveda,kai koki breda perskaitau tai ir parasau,-nors nereiketu. O tu gal is Panevezio busi? As tai manyciau,kad tau nereikia jokiu bureju
Atsakyti
nu kal taip baisiai angel_sadangel.gif visoms reikia o man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 07, 17:14)
nu kal taip baisiai angel_sadangel.gif visoms reikia o man ne schmoll.gif

Nu kodel visom? Man pvz.nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 19:19)
Nu kodel visom? Man pvz.nereikia biggrin.gif

naaaaa, tu gi pati sakei kortas meti. va man išmetei liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 04 07, 17:28)