QUOTE(Gege @ 2008 03 30, 22:32)
1taciau butu keista, jeigu tarkim vaikinas su mergina jau kartu gyvena, o atvykus pasisveciuoti pas uosviene ar anyta, jiems lovas atskirai klotu
2as tokia "taisykle" suprasciau kaip savo vaiko pasirinktos antros puses nepripazinima.
3nera kazkokiu skirstymu tu vedes, o tu sugyventinis.
1 Man nekeista. Jie juk žino ką manau ir ko savo namuose reikalauju. Aš negaliu reikaluti jų namuose, bet savo namuose jie gali prisiderinti, juk ne amžių svečiuosis.
2 Kas yra nepripažinimas? Kad man nepatinka mergina? Gal ji man labai patiktų... Man nepatinka ne būsima marti, bet jų abiejų pasirinktas gyvenimo būdas. Aš ne prieš žmogų, bet prieš tokį elgesį.
3 O kaip ypatingai reaguoja į vedusiuosius ir visai be poros esančius? Nesupratau kaip ir koks požiūris galėtų būti skirtingas. Reaguoja kaip į porą... Ar čia ir vėl apie lovos klojimą?
O mėčioti replikas apie nuodėmes -

, tikrai negražu. Tokius klausimus reikia aptarti akis į akį, o ne susiėjimuose "špilkuoti"
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 22:56)
Atsiprasau nenorejau izeisti

As neteigiu, kad jus kvaila ar panasiai, tiesiog poziuris i viska labai siauras ir mano nuomone jus is tu zmoniu kurie mato tik juoda ir balta ir nepripazysta jokiu kompromisu. Dar kita vertus, jeigu sunus ir miegotu kartu toj vienoj lovoj, juk jis nuodeme darys, o ne jus, tai ko taip imt i galva ir kurt kazkokias taisykles. Man tarkim atvykus i svetima vieta apskritai sunku uzmigti ir baisu, tai man buna daug ramiau jeigu sale manes zmogus kuriuo as pasitikiu. Ir kodel jums atrodo, kad jeigu tik suguldysit juos i lova tai jie ir duosis toj lovoj visa nakti, as manau tokioj itemtoj psichologinej aplinkoj net nesinoretu to sekso

Taigi nieko blogo jeigu vaikuciai pries eidami miegoti pasimelstu ir pasizadetu mamytei kad gerbs jos namus ir nedarys nuodemeles, o mama galetu ir labiau sunum pasitiketi

Na va kiek tu apie mane žinai ir mano požiūrio plotį ir vaizdo spalvų gamą ir bendravimo ypatumus...
Darys jis nuodėmes ar nedarys, pasižadės, nepasižadės - vaikiški zyziojimai man atrodytų, kam čia svarstyti, ką jie ten darytų, atsiguls štai į skirtingas ir aišku negalvojus. Merginai vienai sunku užmigti - juokingas man argumentas, kad eitų gulti į vieną lovą

Paskui dar jai bus būtina nusirengti nuogai, nes vakare niežti nugarą ir jis turėtų pakasyti

ar dar kas panašaus.
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 30, 23:24)
Tai jeigu
reiks gyventi, tai kaip ne pančiai?
Man santuoka -ne pančiai.
o mintis, kad sūnus su būsima marčia gali gerbti mamos valią vienoje lovoje nekyla? kodėl lova jau iškart seksas? ar žmonės tik todėl kartu miega?

tuokiasi, bet gyventi nereiks? O tai ką jie po santuokos iškart skirsis? Ar atsipalaiduos, nebesistengs ir tada skirsis? Gal tegu galvoja, kad reiks, neatsipalaiduoja, kad jau prisirišo ir laimingai sau meilėje ir santarvėje (nes jei abu stengsis taip ir bus) gyvena
Gali gerbti, gali negerbti, tai ką man ir svarstyti kaip jie ten mane gerbia ar negerbia

Kokia problema atsigulti į skirtingas lovas? Juk jei susituokusiems paklos skirtingas, nes neturi vienos - jie nepadarys išvados, kad juos išskirti nori? O štai nesusituokę, tai jau nei vienos nakties negali pernakvoti atskirai