Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gyventi kartu iki vestuvių?

QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 30, 20:27)
O tai kaip tu elgtumsi, jei tavo anyta tarkim pirmą kart pas juos nakvojant paklotų lovas atskirai? Matai tuos žmones pirmą kartą, jie tavęs nepažįsta. Priešintumsi ? biggrin.gif
Kad negaliotų situacija, kad tave būtų galima parvežt namo sąlygos tokios. jūs abu studentai, atvažiavot autobusu iš Vilniaus į Šilutę, dabar 22:30, jums atskirai kloja lovas smile.gif Juk nesišakotum ane  mirksiukas.gif

Zinodama savo charakteri (esu nepataisoma maistautoja) zinoma, kad papriestarauciau. Jeigu kazkaip netiketai atsidurciau Siluteje manau atsirastu zmoniu kurie man padetu tokioj beviltiskoj situacijoj ir parveztu namo. Tuo labiau jeigu salia butu mano MB tai uosviams be sansu butu mus atskirai paguldyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo viena situacija mano bendradarbiui, kai jo broliukas iskrete "finta" smile.gif ir ta "situacija" as klausiau ne is merginos, o is vaikino seimos puses:)
vaikinukas parsivede mergina, kuri iki tol nebuvo supazindinta su tevais smile.gif (na tiesa pasakius, ta draugyste buvo tokia..'pusiau vienadiene').
tai va, ta mergina tada pasiliko iki ryto. apie tai nieks nieko nezinojo.

situacija ryte - mama ateina i vonia ir ten randa besigrazinancia 'mergina' kuri selmiskai pasake 'labas rytas' ir dingo.
tada seke bendri pusryciai, kur tevai sedejo zado neteke (bet elges pakankamai 'mandagiai', o mergina trykstavo dziaugsmu del naujos pazinties ir kaip cia viskas faina. mergaite elges gan familiariai.
tevai buvo lengvam soke.
nuomone apie sunaus drauge buvo toli grazu ne pati geriausia, o apie savo sunaus 'smegeneles'.. irgi.

aisku, jei ji butu jiems pazistama anksciau, ir siaip butu zinoje kad ji lieka nakvot, na ir siaip - tai butu 'pateikta' kiek kitaip, tai ir tevu poziuris susidarytu kitoks.
bet dabar...

aisku, cia sioks toks 'krastutinumas'. lotuliukas.gif

neabejoju, kad ta mergaite apie vaikinuko mama galejo pasakyt kaip 'netolerantiska ragana, pavydinti savo sunelio' lotuliukas.gif
bet.. mergaite irgi biski 'persistenge' (aisku, sunelis irgi biski...'nepagalvojo' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 30, 20:31)
Aš turbūt būčiau protinga anyta ir mama- liepčiau sūnui pačiam pasikloti  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mane apskritai stebina tikinciuju poziuris, jeigu jau kartu atsiguli i lova tai jau iskart dzigi dzigi lotuliukas.gif doh.gif Na ir kur pasaulis ritasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 30, 22:32)
Sūnus iš baimės gali atskirai pasikloti smile.gif

nu jau irnesakyk.gif mama juk pati leido rinktis, o ir mamos nuomonę turėtų žinoti tokio amžiaus būdamas.
beje mano anyta mums irgi bendrai paklojo tongue.gif apakus buvau ir gėdijausi gultis kartu. mes dar nesimylėjom tada blush2.gif matyt nepasirodžiau dora aš jai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 21:32)
Zinodama savo charakteri (esu nepataisoma maistautoja) zinoma, kad papriestarauciau. Jeigu kazkaip netiketai atsidurciau Siluteje manau atsirastu zmoniu kurie man padetu tokioj beviltiskoj situacijoj ir parveztu namo. Tuo labiau jeigu salia butu mano MB tai uosviams be sansu butu mus atskirai paguldyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

negudri ir nediplomate... mirksiukas.gif

as kazkaip laikaus pozicijos, kad del 'investicijos' i gerus santykius ATEITY, kol as zmoniu nepazistu, ir neisivaizduoju kas jie per zmones, kas ju smegenyse dedasi, geriau, kaip sakiau, zingsnelis atgal vardan dvieju i prieki smile.gif

kadangi tai TB tevu namai, tai tik TB turetu teise 'priestaraut' savo tevam, bet ne potenciali marti, kuri tuos zmones mato pirma karta ir pirma kart izengia i ju namus. paciai reikst pretenzijas butu mazu maziausiai 'nemandagu' smile.gif
Papildyta:

ok, mano sugyventinis jau triuksma ir pavydo scenas pries SM kelia ..
einu i lova pas ta savo 'sugulova' lotuliukas.gif

labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 30, 20:36)
nu jau irnesakyk.gif mama juk pati leido rinktis, o ir mamos nuomonę turėtų žinoti tokio amžiaus būdamas.
beje mano anyta mums irgi bendrai paklojo  tongue.gif apakus buvau ir gėdijausi gultis kartu. mes dar nesimylėjom tada  blush2.gif matyt nepasirodžiau dora aš jai  blink.gif  lotuliukas.gif

Pas mus buvo lygiai tokia pati situacija. Aisku MB tai buvo patenkintas, teko ne viena sprigta i kakta per nakti duoti, kad apsiramintu, bet nieko isgyveno lotuliukas.gif Siaip mes su MB pradejom draugaut abu cielkuciai budami, is vis net nelabai ir supratom, kada turi but tas tinkamas laikais, tai tiesiog sutarem kad kai jau busim pilnameciai lotuliukas.gif Nezinau ka galvojo jo tevai, man atvirai pasakius visada labiau rupejo santykiai su MB o ne su jo tevais. As is tokiu zmoniu kurie neapsimetineja tuo kuo nera ir nelenda i subine kad kazkam itikti, esu tokia kokia esu. Todel manau ir esu is tokiu zmoniu kuriuos arba gali labai myleti arba nekesti blush2.gif Bet butent uz sias mano budo savybes MB mane ir isimylejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 30 kovo 2008 - 21:44
Zinodama savo charakteri (esu nepataisoma maistautoja) zinoma, kad papriestarauciau. Jeigu kazkaip netiketai atsidurciau Siluteje manau atsirastu zmoniu kurie man padetu tokioj beviltiskoj situacijoj ir parveztu namo. Tuo labiau jeigu salia butu mano MB tai uosviams be sansu butu mus atskirai paguldyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu bet jei žinotum, kadsu ta šeima galbūt tau teks iki senatvės bendraut... Na tėvai pirma gali pagalvot kad ant jų pyksti, jei taip naktį išvažiuotum (iki Vilniaus 5 val. kelio.). Jei pradėtum spyriotis ir savo sąlygas kelt irgi gali tėvai susidaryti netokią nuomonę kurios norėtum... Manau realioje situacijoje vistiek tektų elgtis diplomatiškai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mane apskritai stebina tikinciuju poziuris, jeigu jau kartu atsiguli i lova tai jau iskart dzigi dzigi lotuliukas.gif doh.gif Na ir kur pasaulis ritasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Buvo toks epizodas iš kažkokio filmo ar tai anegdotas, nepamenu .

Eina vienuolė akis užsidengus. Kitas žmogus klausia
- Sese, kodėl Jūs užsidengus akis
- Tai kad čia daug vyrų
- Bet juk jie ne nuogi
- Bet po rūbais jie vistiek nuogi

Na tai čia apie tą patį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 30 kovo 2008 - 21:46
QUOTE(mg* @ 2008 03 30, 20:38)
negudri ir nediplomate...  mirksiukas.gif

as kazkaip laikaus pozicijos, kad del 'investicijos' i gerus santykius ATEITY, kol as zmoniu nepazistu, ir neisivaizduoju kas jie per zmones, kas ju smegenyse dedasi, geriau, kaip sakiau, zingsnelis atgal vardan dvieju i prieki smile.gif

Na matai kadangi man zmoniu santykiai ne investcija, o nuosirdus bendravimas, tad as sau pasilieku teise buti savimi. Tegu as busiu negudri ir nediplomatiska, bet as busiu nuosirdi sau ir aplinkiniams mirksiukas.gif
Papildyta:
Beja nakvoti atskirose lovose sutikciau tik vienu atveju, jeigu MB to paprasytu, o del uosviu tikrai to nedaryciau bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 22:29)
Vienas dalykas as labai nemegstu nakvoti svetimuose namuose, o dar reiktu vienai tai ir liktu naktis nemiegota, tada geriau atsisedus virtuvej praplepet visa nakti. Siaip ar taip nakvodama svetimoj vietoj as ir taip gerbiu tuos namus ir svetimu paklodziu neterlioju  cool.gif

a6 tai pavadinčiau ne maištu, o puikiu diplomatiniu žingsniu 4u.gif
o tesiant temą: mano draugė pradėjo gyvent su draugu. Jos mama iki absurdų buvo prieš (buvo segebėjusi kuriam laikui atsikraustyt pas ją į namus, kad tik jos nekaltybes apsaugot( o kalba eina ne apie 20 metę, net ne studentę): partizanavo juos, be beldimusi brovėsi į kambarius toks įspūdis buvo susidaręs, kad saugo narkomaną nuo dozės. Pykosi, barėsi, duktė atstovėjo savo požiūrį. Ir po 3 metų baigėsi santykiai. Dabar girdžiu tokias kalbas: nereikėjo man gyvent pries vestuves, reikėjo pirma ženytis, dabar taip paprasta buvo pradėt ir baigt viską, o jei vestuvės būtų buvę, tai jau ir kompromisus darytum, 2 kart pagalvotum prieš darant. Keistas požiūris sakyčiau, kad tik su parašu reikia eit i kompromisus, klausiau, kodėl gi negalima buvo be vestuvių viso to daryt, kas trukdė? Įtariu požiūris kaip mes tarp draugių vadiname "cosmopolitaninis" neišeina gyvent, netenkina kažkas, dedi tašką, brauki viską, ir eini toliau (kažkoks žaidimas į vienus vartus).
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 03 30, 22:32)
1taciau butu keista, jeigu tarkim vaikinas su mergina jau kartu gyvena, o atvykus pasisveciuoti pas uosviene ar anyta, jiems lovas atskirai klotu biggrin.gif
2as tokia "taisykle" suprasciau kaip savo vaiko pasirinktos antros puses nepripazinima.
3nera kazkokiu skirstymu tu vedes, o tu sugyventinis.

1 Man nekeista. Jie juk žino ką manau ir ko savo namuose reikalauju. Aš negaliu reikaluti jų namuose, bet savo namuose jie gali prisiderinti, juk ne amžių svečiuosis.
2 Kas yra nepripažinimas? Kad man nepatinka mergina? Gal ji man labai patiktų... Man nepatinka ne būsima marti, bet jų abiejų pasirinktas gyvenimo būdas. Aš ne prieš žmogų, bet prieš tokį elgesį.
3 O kaip ypatingai reaguoja į vedusiuosius ir visai be poros esančius? Nesupratau kaip ir koks požiūris galėtų būti skirtingas. Reaguoja kaip į porą... Ar čia ir vėl apie lovos klojimą?
O mėčioti replikas apie nuodėmes - schmoll.gif , tikrai negražu. Tokius klausimus reikia aptarti akis į akį, o ne susiėjimuose "špilkuoti"

QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 22:56)
Atsiprasau nenorejau izeisti  4u.gif  As neteigiu, kad jus kvaila ar panasiai, tiesiog poziuris i viska labai siauras ir mano nuomone jus is tu zmoniu kurie mato tik juoda ir balta ir nepripazysta jokiu kompromisu. Dar kita vertus, jeigu sunus ir miegotu kartu toj vienoj lovoj, juk jis nuodeme darys, o ne jus, tai ko taip imt i galva ir kurt kazkokias taisykles. Man tarkim atvykus i svetima vieta apskritai sunku uzmigti ir baisu, tai man buna daug ramiau jeigu sale manes zmogus kuriuo as pasitikiu. Ir kodel jums atrodo, kad jeigu tik suguldysit juos i lova tai jie ir duosis toj lovoj visa nakti, as manau tokioj itemtoj psichologinej aplinkoj net nesinoretu to sekso  lotuliukas.gif Taigi nieko blogo jeigu vaikuciai pries eidami miegoti pasimelstu ir pasizadetu mamytei kad gerbs jos namus ir nedarys nuodemeles, o mama galetu ir labiau sunum pasitiketi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Na va kiek tu apie mane žinai ir mano požiūrio plotį ir vaizdo spalvų gamą ir bendravimo ypatumus...
Darys jis nuodėmes ar nedarys, pasižadės, nepasižadės - vaikiški zyziojimai man atrodytų, kam čia svarstyti, ką jie ten darytų, atsiguls štai į skirtingas ir aišku negalvojus. Merginai vienai sunku užmigti - juokingas man argumentas, kad eitų gulti į vieną lovą doh.gif Paskui dar jai bus būtina nusirengti nuogai, nes vakare niežti nugarą ir jis turėtų pakasyti lotuliukas.gif ar dar kas panašaus.

QUOTE(Apuokas @ 2008 03 30, 23:24)
Tai jeigu reiks gyventi, tai kaip ne pančiai?
Man santuoka -ne pančiai.  smile.gif
o mintis, kad sūnus su būsima marčia gali gerbti mamos valią vienoje lovoje nekyla? kodėl lova jau iškart seksas? ar žmonės tik todėl kartu miega?

blink.gif tuokiasi, bet gyventi nereiks? O tai ką jie po santuokos iškart skirsis? Ar atsipalaiduos, nebesistengs ir tada skirsis? Gal tegu galvoja, kad reiks, neatsipalaiduoja, kad jau prisirišo ir laimingai sau meilėje ir santarvėje (nes jei abu stengsis taip ir bus) gyvena 4u.gif
Gali gerbti, gali negerbti, tai ką man ir svarstyti kaip jie ten mane gerbia ar negerbia doh.gif Kokia problema atsigulti į skirtingas lovas? Juk jei susituokusiems paklos skirtingas, nes neturi vienos - jie nepadarys išvados, kad juos išskirti nori? O štai nesusituokę, tai jau nei vienos nakties negali pernakvoti atskirai doh.gif
Atsakyti
Siandien butinai vakare pasimelsiu ir padekosiu Dievui, kad negavau tokios uosves kaip Lukne hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 23:58)
Siandien butinai vakare pasimelsiu ir padekosiu Dievui, kad negavau tokios uosves kaip Lukne  hihihi.gif

O tai geras žmogus tu 4u.gif ir jei nesunku pasimelsk, kad ir aš negaučiau marčios kaip tu, abi laimingos būsim 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti