Cia del to nakvojimo...tai pamenu, mano tevai patys pasiulydavo, kad maniskis liktu nakvoti pas mus, jei ilgiau uzsibudavo...taciau visada lovas klodavomes atskiruose kambariuose...kazkaip man pries tevus nepatogu butu buve...nors viena karta taip, iskreteme toki poksta ir liko jis pas mane kambaryje per nakti, tai mama buvo kiek nepatenkinta...ne del to, kad galejome mes ten myletis(ji ir taip zinojo, kad mes jau mylimes), bet paprasciausiai pasake, kad ji jauciasi nejaukiai is ryto susitikus su mano vaikinu iseinanciu is mano kambario...tai daugiau mes taip ir nedarem

as supratau ja ir gerbiau.
Na o pas anyta, lova buvo klojama viena(ji ja klojo), tada manes paklause, ar gal as noriu miegoti atskirai, nes ji net nezino kaip cia ka daryti(pasimete vargsele

tai as pasakiau, kad taip, atskirai, nes gedijausi sakyti, kad norim miegoti vienoje...)Taciau maniskis nakti pats atsliukino pas mane

nors mes nieko nedarem, bet as vistiek jauciausi kiek nepatogiai...
Taciau kai isvaziavom i UK, ir grizom atostogu, mano mama jau buvo net naujos patalynes mums nupirkus ir ispuosus miegamaji...pasitiko mus kaip seima jau
Del to jei mano sunus sugalvotu susituoki pirmiau, as nepriestarauciau.. pirmiausia, nemanau, kad zinociau su kuo sunus jau mylejosi su kuo ne...dukra yra kitas variantas. Jos atviresnescia sprendziu pagal savo seimos idile), ir zinociau, kaip su dukra galiu pakalbeti apie tokius dalykus...bet ir tai, niekada nelisiu i dushia, jei pati nenores pasipasakoti. Del kunigystes,

butu keista, jei mano sunus ar dukra pasirinktu toki gyvenimo kelia...niekada nepagalvojau apie toki dalyka...

bet jei matyciau, kad tikrai jis sito nori, nepriestarauciau (priestarauciau tik tada, jei jis sugalvotu taip pasielgti tik akimirkos noro vedamas...nes pazistu keleta vaikinu, kurie istoje i kunigu seminarija, taciau laisvalaikiu tokiais laukais eina, kad dar daugeliui tolokai butu vytis
Jei mano sunus atsivestu mergaite i namus nakvoti, nieko uz juos nespresciau...tiesiog stebeciau...kiek jie laiko kartu, kaip toli pazengus draugyste, kokie ateities planai, kokio amziaus abu... taciau mano namuose, vienanakciu nuotykiu netoleruociau... Mano tevu namuose, tokie dalykai irgi nebuvo niekada toleruojami(nors niekada ir nebandziau, nebuciau net sugalvojus)
atsiprasau, kad tiek prirasiau...
PS. beje, pukita999, man Lukne irgi pati fainiausia...ji siek tiek prie jumoro nors