nors mes su MB jau kuri laika gyvenom kartu, bet kai vaziavom pas jo gimines, kuriu as nepazistu, jie nepazinojo manes, man atrodo naturalu, kad jie mums klotu lovas taip, kaip jie ta reikala supranta.
paklojo mums lova kartu atskiram kambari nuo MB seimos (nors vietos daug ir nebuvo), kas mane maloniai nustebino

bet, jei butu pakloje man atskirai pvz kartu su MB seserim - nebutu ne minciu nei apie kazkokas nepagarbas nei nepripazinimus ir pan. tiesiog, tai ju namai, ir as privalau juos gerbti.
suprantu kad jie turi gerbt mano 'seima' ir tt, bet... cia tam tikri 'jautrus dalykai' (ka patvirtina ir arsi diskusija sioje temoje), ir visiskai be reikalo demonstruot principus ir reikalaut 'pagarbos' (pasireiskiancios leidimu kartu sugult) - nemanau kad verta
tam tikrose situacijose geriau zingsnelis atgal, kuris veliau leis zengti du i prieki, nei aklas rovimasis i prieki
Papildyta:siaip mano mama buvo pries kad mes gyventume kartu nesusituoke. ne del 'religiniu' isitikinimu, bet tiesiog, konservatyvesne ji yra

turi buti viskas 'taip idealu kaip pas mus su teveliu'

na bet.. kai jau mes rimtai nusprendem, na ka, padejo ir buto remonto metu, ir baliuka 'ikurtuviu proga' surenge, kad susipazintu su MB seima..
ir siai ji ta MB labai lau lepina
(man vis uzsimindavo, 'kada zenysites'; tik ne jam girdint

sakiau - kai vaikus planuosim, tada ir zenysimes

to jai pakakdavo

jei tektu dabar pas tevus namuose nakvot, na dabar tai zinoma, butu paklota viena lova

bet kol dar negyvenom kartu....

apie jokius miegojimus vienoj lovoj po mano tevu stogu negaletu but ne kalbos

nors jie puikiai suprato, kad mes ne tik uz rankuciu susikibe vaiksciojom ir bucinukais i zanduka neapsiribodavom

bet.. "akys nemato, sirdies neskauda"

kam erzint zmones be reikalo