QUOTE(Luknė @ 2008 03 31, 20:22)
Kaip gi ji neskaisti, jei pasimylėti nepavyko, ar nebuvo bandoma?

O jei pavyko tada santuoka panaudota ir prašom ramiai sau gyventi, kol mirtis išskirs
Dar kartą sakau, kad prašom sau gyventi, kas gi liepia skirtis.

Tik tokiu atveju yra galimybė, o kitais atvejais tos galimybės nėra. Santuokinė lova tai ne šiaip sau lova, nuo seniausių amžių joje žmonės gimdavo, švęsdavo savo santuokinę meilę ir joje mirdavo- taigi kaip ir šventas toks baldas

O jei nejuokaujant, tai tokia problema, kai visiškai neįmanoma pasinaudoti santuoka pradėti vaikams(kas yra santuokos pagrindinė prasmė) man visgi rimtesnis pagrindas skirtis (nors šis žodis čia netikslus) , nei "nesutapo charakteriai"
Apie pažymas nesigilinsim, nes tu netiksliai supranti tą mechanizmą, o čia ne tema apie pažymas
aš ne tai kad netiksliai, aš visiškai nesuprantu to mechanizmo. Bet kaip tu nesupranti, kad ne tik impotentai negali turėti vaikų. Yra porų kurios mylisi ne vienus metus ir moteris nepastoja, o tam gali būti galybė priežasčių, ir vyro, ir moters, ir abiejų nevaisingumas. Ir čia jau pagrindas skirtis? Didesnis nei pykčiai ir barniai kasdieną? sorry, man tai nesuvokiama nė per kur
beje, čia tema ir ne apie nuodėmes, bet ne aš tą temą pradėjau