QUOTE(tetarima @ 2008 03 28, 09:04)
Labas mergaites

tai va apie Glicin kazkiek,

anotacija rusu kalba, bet bandau isversti

1 tablecikej 0,1 gr glicino, vartojamos po liezuviu pakol istirps,Medziagu apykaitos reguliatorius.
1.Normalizuoja ir aktyvuoja centrines nervu sistemos procesus.
2.Mazina psichoemocine itampa
3.Didina protini darbinguma.
Skiriamas vaikams ir suaugusiems protiniui aktyvumui gerinti.taip pat psichoemocinei itampai salinti.esant stresui ir miego sutrikimams
4. GERINA NUOTAIKA
5.MAZINA VEGETODISTONIJOS SUTRIKIMUS
6.MAZINA ALKOGOLIO IR KITU VAISTU TOKSINIUS APSINUODIJIMUS, TAIP PAT VARTOJAMAS PO INSULTU, IR SMEGENU VEIKLAI GERINTI
TAIP PAT NUO NEUROZIU IVAIRIU
TAI VA, CIA TRUMPAI

TAIP KAD SIULAU ISBANDYTI, PAKELYJE 50 TABLECIKIU, KAINA TURGUJE 5LT,
Tai va tiek, as karts nuo karto kai prisimenu tai pasiimu po liezuviu 3-4tablecikes, tai kazkaip nusvinta galvoj, o kaip kad sake pacios prekiaujancios tai pvz kai zmogus po insulto ar pries tai ir po visas 8-10 galima paimt, su jokiais kitais vaistukais poveikio salutinio nera, nes tai yra aminorugstis, ti va
Būtinai jos nupirksiu
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 28, 23:41)
Sveikos

uzejau paklausti o gal zinote kas padetu nuo to erzinancio galvos svaigimo jei tai yra nervinis dalykas? gal kokiu zinot homeopatiniu vaistuku? nes mane tas svaigimas labai erzina

siandien vel...visa diena buvo

o vakare atrodo, kad supynese sedziu ir akyse migla..

nieko daryt nesinori..
Labas anomiSS.Kaip tave suprantu dėl galvos svigimų.Aišku galvos svaigimo priežasčiu gali būti daug, bet tikrai žinau, kad visos ligos nuo nervų.Labai gerai padėda Phezamas,jis parduodamas be recepto.
Papildyta:
QUOTE(mereveja @ 2008 03 29, 14:02)
Labukas mergytes
Siandien toks grazus pavasarinis rytas, negaliu atsidziaugti
Gotika, dziaugiuosi del tavo geros ir smagios dieneles

Zinok del persivalgymo laisvai gali kilti nerimas, tame puslapyje interneto kur Mirabelle dave yra parasyta kaip maistas itakoja panikas/nerimus

Man apskritai jei suvalgau ka netinkamo, nesveiko negera neramu pasidaro, todel geriau nepersivalgyk

Uztad man ir padeda mesos atsisakymas ir visokiu cocacolu, nes nera progos persivalgyti ir organizmas labai lengvas
Anomiss, nezinau vaistuku kokiu patarti

Su gydytoja gal pasnekek, man kai galva sukdavosi - validoli kaldavau
Gotika, Mirabelle, Tetarima, Animiss, Ksena - visoms geros, ramios ir siltos dieneles!!!!
Labas mereveja

Kaip malonu ir gera, kad yra tokių žmonių kaip tu.Tik dabar perskaičiau tavo palinkėjimus ,AČIŲ

O aš linkiu tau geros, ramios nakties ir gero ryto