QUOTE(tetarima @ 2008 03 31, 09:46)
Labas grazus rytas siandien

mano problemos tokios, mane jau nuo jaunystes vargino PMS, darydavausi nervuota, viska skaudedavo, galva pastaruoju metu skauda, o dar papykina, zodziu savijauta tokia, kad aptingusi juodai ir nieko dirbti nesinori

, pas mane miomos yra nedideles, nes issityriau, tai hormonu veikla kaip ir sutrikusi, o kadangi man jau za 40 tai savijauta dar pablogejo

matyt nori nenori o prieklimakteriniai sindromai pasireiskia jau, o dar tos miomos

tyriausi privaciai 3 metus, tai pasake kad jos nedideja, tai tipo per klimaksa gali buti kad jos savaime isnyks

o kad hormonu veikla pas mane sutrikusi jau nuo jaunystes tai zinojau, uztai ir vargina visokie negalavimai, gali buti kad ir PA man prasidejo butent del tos priezasties, bet as kabinausi i gyvenima kaip isgaledama, nes augo 2 dukrytes, tai va o dabar jau viena po 3 men isteka

boze kaip greitai tas laikas bega, siaubas

bet as stengiuosi nepasiduoti, ir jums linkiu to paties, geros pavasariskos dienikes visoms
Labas rytas tetarima.Aš irgi turiu nemažu problemu su hormonais,o hormonai,kai žinai labai svarbi medžiagą moters organizmui,dėl to ir su nervais problėmos ir su ciklais.Man dar nėra ir 30 ,du sūneliai auga vienam 6 metai,kitam 6 mėnėsiukai.Tik dėl jos ir noriu susitvarkyti savo sveikata ,savo nervų sistemą.Kaip baisu,kada užeina tos PA.,pirmos mintis apie vaikus,o kada dar ir depresiją būvo tai taip gaila vaikų,mama visą laiką be nuotaikos,depresinga

.Tada ir pagalvojau,kad tikrai man reikia pagalbos ir dabar kovojiu kaip galėdama su negerom mintim,nuotaiką.Visada labai bijojau antidepresantus,tačiau kada labai jau prispaude pradėjau jos gerti,gėriu jau apie 2 mėnėsius ir nesigailiu...sveikata svarbiau už viska.Gynenu dėl savo šeimos ir labai noriu ,kad vaikai ir vyras matytu laiminga mama ir žmona

Tai jūs dabar turit daug malonių ir žinoma labai svarbiu rupiesčiu

Toks svarbus įvykis,kaip dukters vestuves
Papildyta:
QUOTE(spaika @ 2008 03 31, 10:54)
Gerą dieną visoms
Prisijungsiu prie jūsų retkarčiais

. Nors galvojau, kad jau metai kaip šią ligą išsigydžiau, bet dabar vėl ji man į akis lenda

. Tai vis įlendu paskaitinėt pas jus.
Labutis spaika.Gerai padarei,kad prisijiungiai prie mūsų kompanijos

Visada padėsim ir palaikysim jai būs sunku .Ir šiaip visada lengviau,kada žinai,kad esi neviena.Nepergyvenk,viskas būs gerai.