Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

megumi, kantrybes, dar karta kantrybes 4u.gif
sako tas nevalgymas isaugamas? Tikekimes biggrin.gif
Mums truputi situacija pagerejo, kai pradejom eit i darzeli.........Eme pats valgyt thumbup.gif o jau maniau iki 16m su saukstu lakstysiu doh.gif Aisku kiekiai mazi, bet progresas yra.....Nors kartais jam nusibosta....sako pamaitink doh.gif ot bernas uzsispyres..........o mamyte nori , kad vaikas sotus butu, sauksta i rankas blush2.gif
Atsakyti
Kelios drauges savo nevalgiukams vaikams duoda zuvu taukus, sako, kad apetitas pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
dėl nevalgumo vedžiau savo mažylį pas gastroenterologą - nieko naujo nesužinojau smile.gif liepė bet kokiu būdu rytais duot košę, mažiau maitint MP naktimis unsure.gif ir pati žinau, bet lengva pasakyt, o sunku padaryt doh.gif išrašė fermentų, kuriuos gersim porą sav. žiūrėsim, kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 11 20, 15:03)
Na, bet kakoja 1 karta per diena....tai gal jam to maisto  uztenka?

Ko gero taip ir yra mirksiukas.gif Manau ir kitos mamytės neturėtų pergyvent dėl nevalgumo, jei normaliai tuštinasi, be to galbut tarpuose tarp valgymų jie ką nors sukramsnoja, na pvz. obuolio, banano, sausainiuo ar ko nors kita..... Juk tas vaikiukas toks mažas, nereikia norėti, kad suvalgytų kaip suaugęs, nes jo svoris kelis kartus mažesnis už suaugusio. 4u.gif
Atsakyti
Maniškės viską valgė ir daug iki 1,5m., bet po to, kaip prakeikimas koks nieko neįkiši į burnas schmoll.gif Dar valgydavo vaisius, uogas, pieniškas dešreles, sūrelius, bet vis mažėdavo poreikis valgyt....ir jau gerus 3mėn. geria tik karvės pieną per parą po 2 litrus, na dar sulčių, o valgo tai kaip pelytės doh.gif Gali per dieną po obuolį suvalgyt ir viskas, na dar kokį gramą sūrio ar mėsytės blink.gif O energijos pilnos, daugiau turi nei aš tongue.gif Bandžiau neduot gert pieno, tipo tada gal alkanos pasijus ir valgys, bet ne, tada visą dieną gali prabūti nevalgiusios ir negėrusios doh.gif Tai jau geriau nors pieną tegu geria, bet jei ir jo atsisakys, tai jau nežinau ką darysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrga @ 2006 11 24, 13:08)
dėl nevalgumo vedžiau savo mažylį pas gastroenterologą - nieko naujo nesužinojau smile.gif liepė bet kokiu būdu rytais duot košę, mažiau maitint MP naktimis  unsure.gif ir pati žinau, bet lengva pasakyt, o sunku padaryt  doh.gif  išrašė fermentų, kuriuos gersim porą sav. žiūrėsim, kaip bus  smile.gif

O kokiu fermentu konkreciai israse? g.gif As irgi kartais pagalvoju, gal mano vaikui ju truksta, todel nevalgus......
O siulymas rytais duot kose, mano atveju beviltiskas doh.gif . Darzelyje pora saukstu suvalgo, o paskui sumustinuka su arbata........Savaitgaliais irgi ryte kosiu neisiulysi schmoll.gif Valgo sumustinuka ar duoniuka su tepamu suriu... Pas mus pats valgymas prasideda vakare......ir todel rytais dar nelabai valgyt nori
Atsakyti
QUOTE(Teja @ 2006 11 23, 20:20)
Kelios drauges savo nevalgiukams vaikams duoda zuvu taukus, sako, kad apetitas pagerejo thumbup.gif

Geria mano panos žuvų taukus jau kokius 2mėn., bet apetitas neatsirado schmoll.gif Kaip tik atrodo, kad jie labai riebūs ir mažą skranduką prisotina.
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 11 24, 13:22)
Geria mano panos žuvų taukus jau kokius 2mėn., bet apetitas neatsirado  schmoll.gif  Kaip tik atrodo, kad jie labai riebūs ir mažą skranduką prisotina.

O kaip jūs sugirdot tuos žuvies taukus. Aš anksčiau sumaišydavau su jogurtuku, bet jis tuoj perprato, tai buvo momentas, kad jogurto neįkišdavau. Žinau, kad yra Žuvies taukai"Auksinė žuvelė", ten lyg ir nėra to kvapo, tik jų kainytė žymiai didesnė. Ar bandėt kas?
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2006 11 24, 14:38)
O kaip jūs sugirdot tuos žuvies taukus. Aš anksčiau sumaišydavau su jogurtuku, bet jis tuoj perprato, tai  buvo momentas, kad jogurto neįkišdavau. Žinau, kad yra Žuvies taukai"Auksinė žuvelė", ten lyg ir nėra to kvapo, tik jų kainytė žymiai didesnė. Ar bandėt kas?

Mano panelytės gerdavo tik D3 vitaminus, nes žuvų taukų irgi nepripažindavo-spjaudavo lauk ir viskas schmoll.gif Bet va kaip tai pabandžiau vėl prieš 3mėn. sugirdyt ir nieko, prarijo ir dar paprašė ZUVYTĖS (na pagalvojo, kad čia žuvis), tai dabar ir sakau, kad ateikit žuvytės gausit (o jos žuvį mėgsta). Išgeria ir duona užsikanda thumbup.gif
Pirkau MIOLERIO žuvų taukus be jokių priedų, nes sako, kad su citrinos skoniu nelabai geria vaikai. Laikau šaldytuve, tai pokol šaltas net kvapo nesijaučia, bet va kai sušyla, tai smirdi net man schmoll.gif Na pati nemėgstu žuvų taukų, tik kapsules ryju ax.gif
Atsakyti
Mano nevalgiuke Molerio zuvu taukus citrinu skonio,labai megsta. Kai pamato buteliuka tai iskarto noriai isizioja. O kas del apetito,abejoju,kad zuvu taukai ji pagerina,mes jau geriam daugiau nei puse metu kasdien,bet nieks nepasikeite. Kaip reikejo maista kisti,taip ir reikia blink.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi nevalgiukas. bandau ivairiais budais pamaitinti, ir teletabiu blynai, ir masinos i garaza vaziuoja ir t.t. doh.gif
karta truko kantrybe, beveik nevalge SAVAITE,tik sultys, sureliai.. eilini karta paruosiau kazka maistingesnio, net neragavo. emiau ir prilupau uzpakali, su komentaru,kodel taip darau. dar tetukas prisijunge grieztesniu zodziu mirksiukas.gif po to puikiai valge bent jau savaite. niekad nepagalvociau, kad musiu vaika del nevalgymo, bet nebegalejau ziureti i pajuodusius paakiukus ir ilgiau tverti ta uzsispyreliska nevalgyma. vat taip mirksiukas.gif dabar valgo tai geriau, tai prasciau, bet jau ir as grieztesnio zodzio nevengiu ir dazniausiai tenka bent kazkiek uzvalgyt smile.gif
siaip vaikystej pati labai nemegau valgyti, manau tai gali but paveldima. vitaminai, zuvu taukai bei vizitai pas gydytojus mus nelabai gelbsti smile.gif
Atsakyti
Mano oziukas ir nevalgo.Bet jam kaip uzeina,gali valgyti ir valgyti,o gali ir ne kasnio burnoj netureti,saldumynu praso (bet neduodu,kol nesuvalgys pvz koses),bet kartais veltui viskas verysad.gif Bet lb daug geria,gal del sauso oro namie g.gif
Atsakyti