Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek schmoll.gif
Papildyta:
Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nieko nevalgydavo, ypač jei aš maitindavau, tėtis dar kažkaip jam viską sumaitindavo blink.gif , bo griežtai elgdavosi o ir mažius prie jo kažkodėl nesispiriuodavo g.gif , bet jau man jį pamaitinti doh.gif O neseniai į darželį pradėjom vesti, tai aš kaip pamačiau kiek mano vaikis gali per kartą sukapoti blink.gif blink.gif tai savo akimis negalėjau patikėti. Turbut mato kad kiti valgo ir pats, tsakant, atsilikti nenori biggrin.gif , tai šiokiadieniais nors vaikas pavalgę, nes namie vistiek nieko nevalgo beee.gif
Atsakyti
mano vaikas visada gerai valge , o dabar po ligos dingo apetitas . Jinai labai megsta vaisius rugsciai tai kai pavalgydavo pakyldavo apetitas , o dabar negaliu duot ,nes viduriuoja truputi ,ir dar kartais atsikosejus atpila ka katik suvalge. Tai vis siulau miltinius patiekalus , koses . O jinai nemegsta ,net sausainiu bandeliu nelabai , praso svarainiu dziovintu obuoliuku , raugintu agurku.
Atsakyti
sūnaus dietos savaitė buvo visai neseniai. Manau, kad gal ir dantys prisidėjo. Tada tai jau tikrai vaikas oru buvo gyvas. Nuo mažumės daugiau mažiau buvo tvarkoj - lakstyt po kambarius nereikėjo, bet pradėjus kambary baigt virtuvėj ar jau užsėdus ant arkliuko būna dažnai. Ką darysi, pasekioju, nes matau, kad kai tėtis kantrybės taip "žaisti" neturi suvalgo perpus mažiau g.gif
Atsakyti
mano mazius visuomet gerai valg, bet sia savaitele buvo pasigaves rota virusa, tai baisu man buvo verysad.gif nieko beveik nevalge, viduriavo, kazkokia katastrofa, visas nusilpes, taip gaila buvo, bet dabar po truputeli griztam prie ankstesnio maitinimosi. vitaminas c skatina apetita, nupirkau lasiukais, ir lyg padeda 4u.gif gero apetito visiem 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif Mes irgi priklausom nevalgiuku partijai 4u.gif
Vitaminu duodu praktiskai istisus metus, dar zuvu tauku. Buvo ir hemoglobinas ant ribos, gerem gelezies preparatu. Buna sunui uzeina kokis patiekalas "ant bangos" gali savaite tuom maitintis, pvz zuvu pirsteliai doh.gif doh.gif doh.gif
Apie troskintas darzoves su mesyte, galima pamirst, tokia makalose nepatinka. O stai misraines ivairias, ar plova valgo. Aisku porcijos mazos mazuteles, bet vis tik valgo. Jei pats pakapsto kelis kasnelius suvalgo, "uzbovijam" zaislais tai pamaitinu. Jei kas labai skanu pats suvalgo, sake darzelyje.....tai gal nera labai beviltiska..... blink.gif Siaip jis daugiau pieniskus produktus megsta- varskyte, sureliai, jogurtukas........O mesyte pakramto ir spjauna, ziaukcioja, nepatinka jei maistas sprangus schmoll.gif
Na, bet kakoja 1 karta per diena....tai gal jam to maisto uztenka? Tikiuosi isaugsime sia problema, kai paskaiciau kitu mamyciu nuogastavimus, tai maniskis visai "valgus" pasirodo biggrin.gif
Beje visai neblogas dalykas yra Nestle Junior pienas (kaip misinukas). Mes pradejom gert nuo 1m., ir iki siol dar vakarais 200 ml isgeria. Ir sotu ir reikalingu medziagu yra.
Atsakyti
Beje visai neblogas dalykas yra Nestle Junior pienas (kaip misinukas). Mes pradejom gert nuo 1m., ir iki siol dar vakarais 200 ml isgeria. Ir sotu ir reikalingu medziagu yra.
[/quote]

drinks_cheers.gif . Mes irgi vakarais geriam šį pienuką rolleyes.gif . Tai nors žinau, kad miegot eina ne tuščiu skranduku.
Tik pažiūrėsim kaip su svoriu bus, kai nueisim pas gydytoją doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 11 17, 14:07)
mes su tuo nevalgymu ir vargstam doh.gif bet as tikrai nezaidiu ir nelaukiu valanda kol isizios.pas mane grieztai ax.gif  kai pakeli tona ir su ja griezciau tai tada kaip mat viska suvalgo  mirksiukas.gif o paskui viskas gerai buna laiminga soti iir kas svarbiausia pavalgius dar nori...tai as tada jai sriubytes pasiulau thumbup.gif  o ka kitaip daryti?...juk nesinori kad vaikutis nusilptu.aisku as nestugauju bet rimtai su ja kalbu.mums metai ir sesi men smile.gif

O mes žaidžiam doh.gif ant stalo krūva žaislų aš su bliūdeliu rankoje.Ir gaudau kada išsižios,ji spjauna aš vėl kišu.Bet kas svarbiausia,tik reikia paragaut tada valgom pavalgom ir tvarka g.gif Arba pasodini prie stalo ir atidarai stalčių,va tada valgom kiek tik lėkštėj yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 11 17, 22:08)
Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek    schmoll.gif
Papildyta:
Mums ir bėda. Kartais pagalvoju nuo ko ji gyva? Super mažai valgom. Ryte porą kasnių ir po pietų miego sriubytės šiek tiek    schmoll.gif

sveikos 4u.gif
maniske irgi valgo viena kart dienoje verysad.gif,kai tete grizta is darbo su juo sriuba tai vienintelis maistas,o i mesa net purtosi kai pasiulai ,dar ryte batono gabaliuka,man siauba kelia toks nevalgymas doh.gif doh.gif ,ir geria ,o piena pamacius net dreba kaip jo nori,net nezinau ka daryt duodu zuvu taukus,o dabar dar pradejo slinkt plaukai
Atsakyti
Va sako, yra tokie "pieniski" vaikai. Nevalgus, bet piena gali litrais gert.......gal toks organizmas? Pazystu berniuka 3m, kuris taipogi valgo tik 1 karta per diena (pvz bulviu koses doh.gif ), o pieno isgeria kasdien po 1litra. Ir gyvas blink.gif , judrus, chebros vadas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 11 21, 11:16)
Va sako, yra tokie "pieniski" vaikai. Nevalgus, bet piena gali litrais gert.......gal toks organizmas? Pazystu berniuka 3m, kuris taipogi valgo tik 1 karta per diena (pvz bulviu koses  doh.gif ), o pieno isgeria kasdien po 1litra. Ir gyvas  blink.gif , judrus, chebros vadas  cool.gif

4u.gif biggrin.gif,aciu,kad nuraminai, maniske namie chebros vade,is visu vaiku judriausia doh.gif ,jau as eit susiruosus i hiperaktyviu skyreli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ir man tos pacios bedos.... Ignas labai mazai valgo. Anksciau valgydavo gerai, labai dziaugiaus. Bet dabar jau koks pusmetis... nebevalgo, as isigudrinau ir pradejau rodyt multikus per kompa ,"teletabius" biggrin.gif , is pradziu padejo.. kiek duodavau tiek ir suvalgydavo bigsmile.gif , bet dabar viskas, duodu kasni, tai jis laiko burnoj ziuri savo tabius ir net nesiruosia kramtyti. Jei isjungiu asaros didziausios ir kasnis jau ant stalo schmoll.gif . Man jau kantrybe baigiasi, sedziu valandom su juo prie tu "tabiu". O dar sesutete 4.5 men laukia... 4u.gif
Atsakyti