QUOTE(svajone74 @ 2012 09 20, 08:36)
Mano nuomonė paprasta ir laiko patikrintas rezultatas: aš už brangesnes, kad ir senesnių metų, bet žinomos firmos ir žinomos kokybės. Viskas labai paprasta - sumoki daugiau, bet ir metų važiuoji daugiau su jomis, nei su pigiom ir naujom CHINA ar kt.
Vienam kartui aišku, kad gaila tokią sumelę pakloti už batukus, bet dar kelis metus nesuki sau galvos.
Susinesiojimas priklauso ne nuo kainos,o nuo gumos misinio ir to,kur ir kaip vazineji...

As perku pigias,apie 100lt,nes butu gaila po sezono ismesti kainuojancias kelis simtus padangas,o pvz.,zieminiai nokianai-labai puikios padangos,mano svajone,bet net nesvajoju jas pirkti,todel kad ju gumos tokios minkstos,kad neatlaikys nei sezono...su mano vazinejimais...
Beje,kinietisku neperku-yra geru alternatyvu...beje,labai neblogos yra lenku gamyklines restauracijos padangos-ir simto nekainuoja,berods...anglu gamykline restauracija-irgi puikus variantas,tokias gavau ant darbines(nezinau,ar buna lengvuskem),gumos puikios,kas su tokiom vazinejo praeita ziema,sake,nei karto nebuksavo...