Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

Nu vat ir rinkis... biggrin.gif Galima su jais susisiekti ir pasitarti,manau,ten duoti kontaktai...ispardavimas tai ten neblogas toks,ale R17 vis tiek kainos visiskas kosmosas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 20, 12:39)
Susinesiojimas priklauso ne nuo kainos,o nuo gumos misinio ir to,kur ir kaip vazineji... ax.gif  As perku pigias,apie 100lt,nes butu gaila po sezono ismesti kainuojancias kelis simtus padangas,o pvz.,zieminiai nokianai-labai puikios padangos,mano svajone,bet net nesvajoju jas pirkti,todel kad ju gumos tokios minkstos,kad neatlaikys nei sezono...su mano vazinejimais... ax.gif
Beje,kinietisku neperku-yra geru alternatyvu...beje,labai neblogos yra lenku gamyklines restauracijos padangos-ir simto nekainuoja,berods...anglu gamykline restauracija-irgi puikus variantas,tokias gavau ant darbines(nezinau,ar buna lengvuskem),gumos puikios,kas su tokiom vazinejo praeita ziema,sake,nei karto nebuksavo... smile.gif

Taip, sutinku, padangas būtina rinktis ir pagal tai, kaip vairuoji ir kokiom sąlygom daugiausiai važinėji. Tai man būtent toks variantas (pirkti geros firmos, jos ne pigios, bet atlaiko ne vieną žiemą) ir tinkamiausias.
Beje, turėjau Nokianus thumbup.gif , kai važinėjau dar ankstesniu mašiniuku.

QUOTE(~Aylin @ 2012 09 20, 20:58)
na va, ilindau i egzotika, imeciau i paieska 235/65/r17 ir turiu visa sarasa doh.gif  kaip issirinkti bigsmile.gif
http://www.egzotika.lt/paieskos/

Vajetau doh.gif , sakyk, o kam žiemai tokių plačių ratų?
Aš vietoj tavęs keisčiau diskus bent jau į 16 ir savaime padangos kaina žymiai krenta
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2012 09 21, 07:40)

Vajetau  doh.gif , sakyk, o kam žiemai tokių plačių ratų?
Aš vietoj tavęs keisčiau diskus bent jau į 16 ir savaime padangos kaina žymiai krenta

todel, kad dabar yra tokie lieti ratlankiai, o pirkti naujus, mazesnius, nematau prasmes biggrin.gif o ratai platus, nes, logiskai mastant, turbut masina pakankamai didele vairuoju biggrin.gif
paziurejau kainas, nieko jos nera zenkliai mazesnes, negu 17" schmoll.gif tas pats kainu spektras nuo 370 lt iki.... rolleyes.gif taip kad pirkti naujus ratlankius - cia tik papildomos, nereikalingos islaidos.
Atsakyti
Ar tiesa, kad nelabai apsimoka pirkti žiemines padangas, nes žiemos dažnai Lietuvoj būna kokie pora mėnesių, todėl žieminės padangos greičiau nusidėvi, ir geriau jau pirkti universalias? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 21, 07:44)
todel, kad dabar yra tokie lieti ratlankiai, o pirkti naujus, mazesnius, nematau prasmes biggrin.gif  o ratai platus, nes, logiskai mastant, turbut masina pakankamai didele vairuoju biggrin.gif
paziurejau kainas, nieko jos nera zenkliai mazesnes, negu 17" schmoll.gif  tas pats kainu spektras nuo 370 lt iki.... rolleyes.gif  taip kad pirkti naujus ratlankius - cia tik papildomos, nereikalingos islaidos.

jei ratai platūs-tai didelę mašiną vairuoji ?!.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei tau kaina nesvarbi, tai ir skirtumo nematai tarp 16 ir 17, bet čia kiekvienam savo smile.gif
Beje, aš diskus turiu dvejus, aišku, tai buvo papildomos išlaidos, bet nesuku galvos atėjus kitam sezonui, vienas du ir nauji ratai jau uždėti (beje, jei labai noriu, tai ir pati pasikeičiu smile.gif ), man vėlgi šimtukas susitaupo biggrin.gif , o per kelias žiemas, jau nebe vienas šimtukas susitaupo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 09 23, 23:32)
Ar tiesa, kad nelabai apsimoka pirkti žiemines padangas, nes žiemos dažnai Lietuvoj būna kokie pora mėnesių, todėl žieminės padangos greičiau nusidėvi, ir geriau jau pirkti universalias? unsure.gif

Kiekvienas turi savo nuomonę, bet aš griežtai prieš universalias. Kaip sakoma: kas tinka viskam, netinka niekam biggrin.gif , bet vėlgi, čia priklauso nuo vairavimo įgūdžių, kokybės, laiko, praleidžiamo kelyje ir t.t.
Aš savo žieminius batukus niekada nemaunu nuo spalio mėn., gaila gumos, o tik tada, kai iškrenta sniegas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 09 24, 00:32)

Netiesa...universalios-tai tos,kurios,po teisybei,netinka nei ziemai,nei vasarai...juk pati tai tikriausiai nedevi universaliu tu paciu batu kiaurus metus? Va taip pat ir su batukais masinai yra... ax.gif O nelabai tinkamas kazkuriam sezonui gumos misinys ekstremaliu atveju gali ir pavesti...Vnz.,sitoj vietoj,kur reikalas liecia sauguma ir gyvybe-nesutaupysi... cool.gif
Atsakyti
Sprendziu ir as rebusa, t.y. renkuosi padangas savo masinai.
Randu info, kad maniskei geriausios yra 195*60*15, bet lyg ir tiktu 185*70*14.
Keturiolikines man aisku labiau patinka, nes jos pigesnes, bet galvoju, ar tikrai tiks, internete aug nepatikimos info. Kitas klausimas, kokios gumos rinktis, minkstos ar kietos, vazineju as santuriai, is vietos neraunu lotuliukas.gif , marsrutas daugumoj po Vilniu, arba i uzmiesti automagistrale.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 09 24, 14:55)
Keturiolikines man aisku labiau patinka, nes jos pigesnes, bet galvoju, ar tikrai tiks, internete aug nepatikimos info. Kitas klausimas, kokios gumos rinktis, minkstos ar kietos, vazineju as santuriai, is vietos neraunu lotuliukas.gif , marsrutas daugumoj po Vilniu, arba i uzmiesti automagistrale.

Ziemai-minkstos,kietesnio misinio padangos nevaziuos ant ledo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 09 24, 13:55)

Jeigu pas jus ratlankiai 15 colių, tai ir padangos 15 colių pirkite, jeigu 14 colių ratlankiai, tai ir padangos 14 colių. Jeigu nežinote, pažiūrėkite ant dabar uždėtos padangos skaičiukus. smile.gif Apsilankykite kokioje nors specializuotoje padangų parduotuvėje, pvz. "Dagris" Kubiliaus g. arba "Egzotika" kitoje pusėje gatvės ir ten viską patars. smile.gif
Atsakyti
konsultavausi su egzotika, rekomendavo man sias padangas kaip geriausiai tinkancias. bet jau kaina doh.gif kaip manote, kokiais pigesniais analogais galima butu pakeisti?

225 60 17 99R BLIZZAK DM-V1 Bridgestone 697 LT: http://www.egzotika....60-r17-99r.html
235 55 17 103Q BLIZZAK DM-Z3 XL Bridgestone 598 http://www.egzotika....60-r17-99q.html
Atsakyti
Geros padangos,o kaip uz septyniolikines-normali kaina... smile.gif
Atsakyti
dar turiu pasiulyma tokiom:
225/60R17 Dunlop SJ6 po 519 LTL
225/60R17 Kenda KR27 po 343 LTL
idomu, ar labai skirtusi nuo tu pirmuju, brangesniu? g.gif
Atsakyti