Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

QUOTE(~Aylin @ 2012 10 24, 12:15)
taigi, mano naujas pirkinys su geriausia rekomendacija: Bridgestone 96T Blizzak WS70

bigsmile.gif As irgi prisiskaiciau tu tiriamuju siaures saliu straipsiu ir nusipirkau Bridgestone Blizzak WS70. ax.gif Tikiuosi neteks naguciu grauztis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 25, 18:50)
bigsmile.gif As irgi prisiskaiciau tu tiriamuju siaures saliu straipsiu ir nusipirkau Bridgestone Blizzak WS70. ax.gif Tikiuosi neteks naguciu grauztis. blush2.gif

o masinos modelis koks? bigsmile.gif as jau su pakeistom padangom, pasiruosus ziemai bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 25, 20:30)
o masinos modelis koks? bigsmile.gif  as jau su pakeistom padangom, pasiruosus ziemai bigsmile.gif  cool.gif

As irgi su pakeistom bet kazkaip labiau visas dundesys girdisi...Pas mane Toyota Yaris Verso. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 25, 20:36)
As irgi su pakeistom bet kazkaip labiau visas dundesys girdisi...Pas mane Toyota Yaris Verso. ax.gif

ane? pas mane visai nesigirdi ax.gif beje, apie jas pasake, kad jos savo kategorijoje yra faktiskai tyliausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 25, 21:32)
ane? pas mane visai nesigirdi ax.gif beje, apie jas pasake, kad jos savo kategorijoje yra faktiskai tyliausios smile.gif

Jetau,kaip skirtingai.... g.gif Mane ,tik ispejo,kad greiciau susideves,nei,kad kietos.
Na tikiuosi porai sezonu uzteks saugiam vaziavimui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 26, 06:44)
Jetau,kaip skirtingai.... g.gif Mane ,tik ispejo,kad greiciau susideves,nei,kad kietos.
Na tikiuosi porai sezonu uzteks saugiam vaziavimui. ax.gif

Savaime aišku, kad minkštos padangytės greičiau dėvisi, o beto, pas mus žiemos tikrai ne Norvegiškos biggrin.gif , taigi, guma ir dėl šios priežasties dar greičiau dėvisi, bet gerų padangų 2 sezonams tai sočiai užtenka, kartais ir 3 žiemą dar visai neblogos būna.
Atsakyti
na tas WS70 devejimasis kompensuotas gilesniu protektoriumi nei kitu zieminiu padangu.
bet tikrai siaip palyginus kaip naujos atrode, jos man per sezona ant Yeti gan smarkiai nudilo.

va, vakar persimontavau kaiptik. tai vel grizo tas triuksmingas vaziavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baronasno1: 26 spalio 2012 - 08:09
man sake 3 sezonus ramiai atvazinesiu. vairuoju ramiai, tik po miesta (retos isimtys i uzmiesti), tai tikiuosi ilgai ir sekmingai bendrausime su naujais batukais biggrin.gif siandien ziuriu, kad jau kaip tik jos man pravers smile.gif
Atsakyti
Kazin ar apie akumuliatorius nera temos? g.gif Nesiseka rasti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 26, 13:51)
Kazin ar apie akumuliatorius nera temos? g.gif Nesiseka rasti. blush2.gif

Tikriausiai nera smile.gif
O mano astryte zieminiu batuku taip ir negavo... verysad.gif Dabar uzdetos ziemines,bet jos nudevetos iki vasariniu lygio(ir vazinejau su jom vasara),protektoriaus labai mazai like,o gale vienoj pusej isvis vasarine sena "zapaske" stovi (sena pagaminimo datos prasme-nenaudota ji buvo iki siol)doh.gif

Apie padangu pasirinkima:
http://auto.delfi.lt...s.d?id=59822851

Servise is manes norejo uz padangu paemima po penkis litus nutresti uz utilizacija (nes buvo ne permontuojamos,o nuo ratlankiu nuimamos,tai kaip ir nepriklausytu jiems jas pasilikti),bet kai gerai pasiraukiau ir pasakiau kad ai,tiek to,ismesiu kur nors-paeme nemokamai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
keiciau dabar padangas, klause, ka daryti su vasarinem, sakau: nieko, dovanoju. tai ne zodzio nepasake uz papildomus lt uz utilizavima.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 10 29, 14:28)
keiciau dabar padangas, klause, ka daryti su vasarinem, sakau: nieko, dovanoju. tai ne zodzio nepasake uz papildomus lt uz utilizavima.

Uztai,kad keitei smile.gif O as buvau atsivezusi kitas su ratlankiais,o tas senas paprasiau kad numontuotu ismetimui ax.gif Tai jau uz numontavima jie pinigu neeme,veltui padare,o as dar uzsimaniau ir senas gumas jiems uz aciu palikti ax.gif Isnaglejau visai jau,jau gal per daug kartais seno kliento teisemis naudojuosi... doh.gif ax.gif O siaip jei pakeitimui tai taip,neima uz utilizavima ax.gif
Atsakyti