Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgtis tėvams, kai vaikas mušasi?

???
blush2.gif
Atsakyti
sveiki, pabandykit nupirkti vaikiška "kriaušę" boksui thumbup.gif
mums dabar irgi panašiai užeina, visi sako kad 3 metai artėja- krizė prasideda. Anksčiau labai ramus ir švelnus buvo, o dabar mėgsta kartais pasimušti. Mano mama sugalvojo atnešti tą "kriaušę" ir dabar jei tik užeina koks pyktis- iš karto apdaužom ją kaip reikiant lotuliukas.gif
Arba galima į pagalvę pakumščiuoti kol "kriaušės" nėra wub.gif
Atsakyti
maniskis musasi namie tik, bet dar priedo dauzo zaislus, kas papuola rankon suluzta.as ir nezinau ka bedaryt
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 10 18, 15:10)
sveiki, pabandykit nupirkti vaikiška "kriaušę" boksui  thumbup.gif
mums dabar irgi panašiai užeina, visi sako kad 3 metai artėja- krizė prasideda. Anksčiau labai ramus ir švelnus buvo, o dabar mėgsta kartais pasimušti. Mano mama sugalvojo atnešti tą "kriaušę" ir dabar jei tik užeina koks pyktis- iš karto apdaužom ją kaip reikiant  lotuliukas.gif
Arba galima į pagalvę pakumščiuoti kol "kriaušės" nėra  wub.gif

dėkui, kad atsiliepėt 4u.gif "kriaušė" mano razbainykui aišku laaaabai patiktų, bet aš abejoju ar taip išspręsčiau problemą.. g.gif čia gal labiau kokiam penkiamečiui tinkanti priemonė - sugėdinti galima tą "kriaušę" duodant kaskart ant "psycho", o vat maniškis tai suprastų kaip "o, pagaliau galiu baladot be jokių mamos bambėjimų smile.gif kai nusibos "kriaušė" - baladosiu meškiną, o po to gal ir draugelį kokį dvimetinį" ..
todėl bandysim ieškot kito sprendimo..
vis dar laukiu patarimų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agniux911 @ 2006 10 19, 08:35)
maniskis musasi namie tik, bet dar priedo dauzo zaislus, kas papuola rankon suluzta.as ir nezinau ka bedaryt

kol mes nėjom į darželį, - apskritai baisu buvo! kaip laukinis - puldavo vaikus, jau nekalbant apie žaislus.. doh.gif doh.gif
dabar jau ženkliai geriau..
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2006 10 19, 09:55)
dėkui, kad atsiliepėt  4u.gif "kriaušė" mano razbainykui aišku laaaabai patiktų, bet aš abejoju ar taip išspręsčiau problemą.. g.gif čia gal labiau kokiam penkiamečiui tinkanti priemonė - sugėdinti galima tą "kriaušę" duodant kaskart ant "psycho", o vat maniškis tai suprastų kaip "o, pagaliau galiu baladot be jokių mamos bambėjimų smile.gif kai nusibos "kriaušė" - baladosiu meškiną, o po to gal ir draugelį kokį dvimetinį" ..
todėl bandysim ieškot kito sprendimo..

g.gif tai jau nezinau koks cia gali buti sprendimas, 2,5 metuku vaikas psichologijos paskaitu neklausys lotuliukas.gif o "iseiga" tiems pykcio protrukiams vis tiek reikia tureti, jei tik drausit nezinia kuo tai baigsis, kiek skaiciau "reikia kiekviena negalima keisti kazkuo kas galima". Padarykit jam tada kokia "svediska" siena laipiojimui, dar ka nors kad turetu kur energija iskrauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 10 19, 09:35)
g.gif tai jau nezinau koks cia gali buti sprendimas, 2,5 metuku vaikas psichologijos paskaitu neklausys  lotuliukas.gif  o "iseiga" tiems pykcio protrukiams vis tiek reikia tureti, jei tik drausit nezinia kuo tai baigsis, kiek skaiciau "reikia kiekviena negalima keisti kazkuo kas galima". Padarykit jam tada kokia "svediska" siena laipiojimui, dar ka nors kad turetu kur energija iskrauti  bigsmile.gif

nu nežadu aš jam psichologijos paskaitėles skaityt lotuliukas.gif sutinku su tavim 4u.gif
kas per švediška siena? tundra aš, negirdėjau dar apie tokią.. blush2.gif
Atsakyti
man viena auklėtoja pasakojo, kaip auklėjo 4 m. "muštukus". Išmokė kitus mušamus grupės vaikučius apsiginti. Daugiau nebedrįso jis mušt draugų. Kitam muštukui tai nesuveikė, tai perkėlė pas vyresnius vaikus į grupę. Ten, sakė, stebuklingai "išgijo" biggrin.gif Bet čia buvo agresyvūs muštukai, pradžioj bandė kartu su tėveliais išauklėti, bet nepavyko.
Atsakyti
liabukas
pas jus tai dar maziukas o maniskis 4 m ir kai pradeda kandziotis tai buna bedos.labiausiai "suniuko sindromas"pasireiskia kai kovoja su broliu del kokio zaislo doh.gif
Atsakyti
Mano jaunesnioji irgi kandžiodavosi, bet dabar jau beveik pamiršo. O išmoko pradėjus lankyti darželį. Leidau nuo 1m. ir 8 mėn., pirmus tris mėnesius kartu su sese. Tam daržely buvo keli problematiški vaikai, matyt, iš kažkurio ir nusižiūrėjo. O kadangi ji ilgai buvo jauniausia (tas darželis paprastai priimdavo vaikus nuo 2 metų), tai turbūt pradėjo naudoti kandžiojimąsi kaip ginklą prieš vyresnius ir stipresnius. Mergiotė pakankamai karinga. Auklėtojos juokėsi, kad net penkiametis neatimdavo iš jos žaislo, negavęs atgal.
Iš darželio nusiskundimų dėl kandžiojimosi nebuvo, bet susipykus su vyresne sese, dažnai panaudodavo dantis. Tik visa laimė, ne iki kraujų.

Kaip vaikas galėtų įkąsti kitam miegančiam, sunkiai įsivaizduoju. blink.gif Čia jau turėtų būti rimta neapykanta arba psichologinės problemos. unsure.gif
Atsakyti
[sveikos mamytės.
vaikui ejimas i darzeli jau didelis isbandymas, todel as manau, kad cia jo reakcija i darzelio lankyma. As pati esu darzelio aukletoja ir kiekvienas vaikas labai skirtingai reaguoja i nauja aplinka, draugus. Tiesiog as manau, kad jis taip adaptuojasi naujoje grupeje. Zinoma gali buti, kad jo charakteris gali būti vadovaujantis, tada taip jis bando apginti save nuo kitų.
javascript:emoticon(':4u:')
smilie 4u.gif ]
Atsakyti
QUOTE(arkliukas @ 2006 10 25, 18:07)
[sveikos mamytės.
vaikui ejimas i darzeli jau didelis isbandymas, todel as manau, kad cia jo reakcija i darzelio lankyma. As pati esu darzelio aukletoja ir kiekvienas vaikas labai skirtingai reaguoja i nauja aplinka, draugus. Tiesiog as manau, kad jis taip adaptuojasi naujoje grupeje. Zinoma gali buti, kad jo charakteris gali būti vadovaujantis, tada taip jis bando apginti save nuo kitų.
javascript:emoticon(':4u:')
smilie 4u.gif ]

O kaip elgtis, jei tokia vaiko adaptacija uzsitesia labai ilgai, kai gynyba perauga i puolima "iki krauju" g.gif ? Kodel turi kenteti kiti vaikai stai tokia kai kuriu reakcija i nauja aplinka unsure.gif ?
Atsakyti
mano 3m. mergaite vis nori mustis.suaugusiu nemusa,bet bendraamziai kencia.bijau,kad veliau gali kilti problemu mokykloje.bandom geruoju ir piktuoj ,pasizada,bet vis tas pats.
Atsakyti