QUOTE(nendre1982 @ 2007 10 24, 22:54)
Maniskis irgi gime hipoksijoj. Neurologe isvis sake, kad neaiskios sitos situacijos pasekmes...buvau prigasdinta..
Dabar auga, vaikscioti pradejo laiku, dar nekalba, kelis zodzius moka, pasyvusis zodynas turtingas, bet, kaip minejau, yra truputi isterikas.
O tai cia pas neurologa reiketu kreiptis? ar psichologa??? O ka neurologas? o ko jie iesko? Ar cia reiketu i raidos centra kreiptis???
Ir isvis, ar hipoksijoj gime vaikai yra atsiprasant ,,nesveiki,,? nes man jau baisu darosi pasiskaicius straipsnius ir pasiklausius gydytoju..
Oi kaip gerai, kad atradau panašaus likimo mamyte

nes per tuos gydytojus ir straipsnius, ką ten straipsnius enciklopedijas, vos pati pas psichologus nesikreipiau

jei įdomi mūsų istorija biški papasakosiu

mum ne tik hipoksija buvo, bet ir hematoma turėjom galvytei, bet ji rezorbavosi gal po kokių tryjų mėnesiukų

Tai mum diagnoze nustatė, nu gal tiksliau įtarinėjo, cerebralinis paralyžius

Aš nežinau, kaip aš atsilaikiau ir psichuškei neatsidūriau. Palaikė labai visi artimieji vyras

Devynis mėnesius lankėmės raidos centre

bet iš vienos pusės nesigailiu masažai mankštos reabilitacija, baseinai tik pastiprino mano vaikuti, bet kiek ten buvo kiek jie man tvirtino ir aiškino nežinau. Nes visas jo vystimasis buvo normalus, kai kur net lenkė bendraamžius

dėl to ir stebi mus neurologė, bet jis iš neurologinės pusės sveikutėlis vaikas. Tik fizinė būklė man pradžioj kėlė įtarimų, bet vaikščiot pradėjom normaliai, tie tonusai galvos skausmas buvo. Dar ir dabar paranoja turiu, nes taip buvau prigąsdinta tų gydytojų

Mūsų neurologė sako viskas gerai su mano mažyliu, o aš įsikalus į galvą, kad kažkas netaip. Tikiuosi nepasirodysiu

, bet nuo gydytojų purtausi, ta prasme labai nepasitikiu
O, tai jūsų neurologas nestebi, šeip dėl šventos ramybės

Mus tam centre ir psichologas apžiūrėjęs buvo bet per tuos devynis mėnesius tik kartelį, darė tyrimą tokį. Bet jis dar buvo mažuliukas viskas čiki buvo 100% procentų
Manau tu tūrėtum nusiraminti, nes matau, kad tikrai labai sunerimus esi
Šeip hipoksija savo daro, bet labai individualiai, oi daug čia niuansų. Mum ji pakenkė, bet manau viską padariau, kad toliau gyvenime nesigailėčiau. O kitiem nieko nebūna

Manau tu nusiramink ir patariu straipsnių daugiau neskaityti

Nes po vienos enciklopedijos paskaitymo apie hipoksiją ir cerebralinį paralyžiu galvojau išprotėsiu

Kas rūpi klausk drąsiai gali ir į AŽ