Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgtis tėvams, kai vaikas mušasi?

mano sunui 2metai ir 3menesiai jis labai pradejo mustis neziuri nei kur trenkia nei su kuo tai nebezinau kaip su juo graziuoju susitarti vis kalbu kad taip negalim daryti kad skauda o jam vioskas vistiek verysad.gif ghal kas gali ka nors patarti kaip su juo susitarti
Atsakyti
niekad mano vaikai saves nemusdavo blink.gif o kodel jie turetu tai daryti g.gif
Tarpusavyje broliai kartais apsistumdo, bet tai viskas unsure.gif
Atsakyti
Sulaukus 2 metu pati sese ismoke mustis,stumdytis,bet jau nelabai stumdos.Dabar tik erzintis nori is jos.Buvo ir kaimynu vaikus primuses su kokiu zaislu iki asaru.Bet mes ji isbarem,gal suprato. smile.gif
Atsakyti
maniskis 1,5m ir stojam i museiku gretas
save pora kartu muse bet visus aplinkinius pastoviai musa ir bum sako
bandem:
nekreipt demesio, tai ir jis nekreipia musa toliau
pykti,bartis- nieko ziuri ir vel bum
davem per nagus- verkia ir taikosi trenkt saukia bumbum po keliu minuciu vel bum
davem per sikna - tuom kart nesimusa praeina psvalandis vel bum
isvedem is kambario- du kart padejo paskui suprato kaip kas, sakau mars is kambario, ATE sako ir isejo

esu nevilty visiskoj ka toliau daryt

lauke irgi eina kur jam patinka,bandziau leist,parodziau ate ejo ir nuejo nei neatsisuko,atsisuko,apsidaire manes nemate ir vel toliau eina i prieki

o labiausiai nervina kai pradeda svetimi aiskint ,nu ta prasme kad ir seneliai: juk as esu salia,nelaukia kol patys vaika auklesim,patys aukleja arba tuoj ant ranku ima,nors simta kartu sakiau kad taip nedarytu,bet visai susipykt irgi nesinori...gal visi jauciasi turintys teise auklet kitus vaikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 18 gruodžio 2007 - 19:29
o maniskis saves nemusa musa kitus bet tik tada kai susipyksta biggrin.gif
Atsakyti
manoji princese (1.5m) buvo susigalvojusi zaidima "trankykime mamai per veida" doh.gif
is pradziu bandziau aiskinti graziuoju - nepadejo;
tada bandziau stumtelti kai tik suduoda - pargriudavo, juokdavosi ir vel bandydavo trenkti blink.gif taip galedavom stumdytis ir pusvalandi ir gal net ilgiau;
taigi sumasciau kad gal jai reikia atgal plekstelti per veida, kad suprastu jog skauda - situacija gavosi ta pati kaip su stumdymu doh.gif ; (tada rimtu minciu man kilo apie mazosios polinki i sado-mazochizma unsure.gif )
galiausiai, kai tik bandydavo vel pradet "zaisti" pasakydavau piktai, kad baigtu, nes su ja "nedraugausiu", jei pabandydavo dar karta, iseidavau is kambario, uzdarydavau duris ir palikdavau viena pamastyti... Po keliu tokiu "nedraugausiu" nutikimu mergina susivoke... thumbup.gif
Atsakyti
jauciu ir musu laukia toks metas kaip mustis pradesim,nes jau dabar uz akiu stveria doh.gif tai ir galvoju jis cia zaidzia ar taip meile parodo g.gif
Atsakyti
Manoji museika tapo kai i namus atkeliavo naujas gyventojas-katinas cool.gif .
Abu jie geriausi draugai,bet kai kaunas,kaunas ir is dusios,anas kanda ir spardos o mergele kaili vanoja doh.gif .Nei graziuoju,nei piktuoju nesusitariam,kad nesiperstu verysad.gif
Atsakyti
Maniskis kai lopseli buvo jauniausias, matyt gaudavo nuo vyresniu ir budavo ismokes duot atgal. Dabar kai grupej pats prie vyresniu, aukletoja sake nei pats musa nei nuo kitu gauna. Karta bande mane ranka "paaukleti" per veida, as apsimeciau, kad pradejau verkti, paskui jis mane guode smile.gif
Atsakyti
na maniskei buvo trumpam uzeje kazkas panasaus,bet ji musdavo tik tamsiaodzius vaikucius,bet po visai trumpo laiko ji nustojo,ir dabar,kai drauges jaunesnis berniukas jai uztrenkia,nei is sio is to,as jai liepiu duoti atgal,bet ji man atsako kad mustis negrazu ir kencia vargsiuke.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2007 12 20, 22:54)
na maniskei buvo trumpam uzeje kazkas panasaus,bet ji musdavo tik tamsiaodzius vaikucius.

blink.gif swoon.gif
Niu sorry,bet negaliu neparasyti,nes mane tai sukrete.Nesenai skaiciau vienos mamos uzvesta tema kur jos tamsiaodis vaikutis labai ignoruojamas.Sako buna taip,kad jei manasis supas ant supuokliu,jam nulipus mamos net skudureliu nuvalo supuokliu remus,kad ju atzalos'neissipurvintu' doh.gif .O jos sokoladukas ziuri graudziom akytem istiesias rankeles ir klausia mamytes,kodel jis,tooks purvinas.cray.gif
Pamenu skaiciau ir verkiau pagalvojus,ka iskesti turi tie,kurie'kitaip'atrodo' verysad.gif
Svenciu proga noriu palinketi visiems pakantumo ir tolerancijos,nes jau nuo mazu dieneliu turim to mokyti savo atzaleles,kad salia esantiems sklestume siluma ir draugiskuma newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 23 gruodžio 2007 - 12:04
oj kai mušam kitus lotuliukas.gif , net brolis kenčia, kuriam 9 metai.Ir net nežinau iš kur ji tai išmoko, nes nemučiuose būnam ir namie tikrai nieka nesimuša g.gif .Į tariu, kad brolis sesę išmokė šio meno, o dabar pats kenčia lotuliukas.gif
Atsakyti