Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisižviegiau nuo pat ryto, NOA postus perskaičius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik kad tas paprasčiausias jeronimas, jei neklystu, karališka pelargonija vadinamas. g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 25 rugpjūčio 2006 - 08:32
QUOTE(laurindre @ 2006 08 25, 09:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prisižviegiau nuo pat ryto, NOA postus perskaičius. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik kad tas paprasčiausias jeronimas, jei neklystu, karališka pelargonija vadinamas. g.gif  g.gif

Ajk tu? blink.gif Nu tas gerai yr žinot. Viena, nuvažiuosiu aš į Magnusą, atrasiu ten pelargonijų nebežydinčių, paklausiu, o tai kas ten tipo per veislė, sakys - o, čia, žinote, ypatinga, karališka pelargonija bigsmile.gif Ir psispirksim visos jeronimų kaip durnos, o jų už našarom prisivogt galima, laisvėj prie fontano auga bigsmile.gif

O kita vertus, kaip garbiai skamba bigsmile.gif "Aš, žinote, paprastų gėlių nemėgėja, ui, fe... Tai, žinote, genuose... Turiu, žinote, pati karališko kraujo dar nuo proproprobobutės laikų, jinai šalia kaimo vaito gyeno, taigi buvo tikra aristokratė... Vat auginu tik karališkąsias raudonąsias geranijas, penkis vazonikus, jos pas mane ypatingai gerai auga, nes joms maloni mano namų atmooosfera " bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 rugpjūčio 2006 - 09:09
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 24, 10:00)
Pasikartosiu su klausimu. Yra dar tokia artima rūšis pelargonijoms - geranija. Nejau nei viena neturit? Įdomu, ar neturi, kokių išskirtinių norų žiemojant jos, m ?
Taip žydinčias yra baisinis noras rast LT wink.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Nu bet jau koks grožis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(Noa @ 2006 08 25, 10:09)
Ajk tu? blink.gif  Nu tas gerai yr žinot. Viena, nuvažiuosiu aš į Magnusą, atrasiu ten pelargonijų nebežydinčių, paklausiu, o tai kas ten tipo per veislė, sakys - o, čia, žinote, ypatinga, karališka pelargonija bigsmile.gif Ir psispirksim visos jeronimų kaip durnos, o jų už našarom prisivogt galima, laisvėj prie fontano auga bigsmile.gif

O kita vertus, kaip garbiai skamba bigsmile.gif  "Aš, žinote, paprastų gėlių nemėgėja, ui, fe... Tai, žinote, genuose... Turiu, žinote, pati karališko kraujo dar nuo proproprobobutės laikų, jinai šalia kaimo vaito gyeno, taigi buvo tikra aristokratė... Vat auginu tik karališkąsias raudonąsias geranijas, penkis vazonikus, jos pas mane ypatingai gerai auga, nes joms maloni mano namų atmooosfera " bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pavarai,Noa lotuliukas.gif
Gaila kad aš toli,savo kaime doh.gif Prisijungčiau prie jūsų einant siaubt pelargonijų rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi kaip ligonė, visur tik ir matau pelargonijas, tik žiūriu, kur kokį plenciuką nuskinti, ale nelabai sekasi, arba jau prieš mane gerai pasidarbuota, arba žmonių daug, arba nuskintas ima ir neprigyja. doh.gif doh.gif
Atsakyti
nengano, taigis tau Palanga gal nėra taip toli, o ten beveik visų gatvių stulpai pelargonijomis apkaišyti. Kopėčias tik pasiimi ir leki į pajūrį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 25, 10:40)
nengano, taigis tau Palanga gal nėra taip toli, o ten beveik visų gatvių stulpai pelargonijomis apkaišyti. Kopėčias tik pasiimi ir leki į pajūrį  hihihi.gif

Tai kad šiais metais dar neteko pabuvot Palangoj doh.gif Nu bet planuojam nuvažiuot...o jau tada.. cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palangoj aš nieko nemačiau schmoll.gif Bent jau žemai. Nors nelabai daug ir vaikščiojau, tik po Basanavičiaus gatvę. Kitur tai turbūt yra. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 08 25, 12:22)
Palangoj aš nieko nemačiau schmoll.gif Bent jau žemai. Nors nelabai daug ir vaikščiojau, tik po Basanavičiaus gatvę. Kitur tai turbūt yra. lotuliukas.gif

geeeras, gi visi stulpai apkabinėti pelargonijų vazonėliais ir iš toli akį traukė bigsmile.gif
Atsakyti
as tai vienam augalu centre pamacius tokia diiiiiiidele ir grazia pelargonija, pardavejai sakau- gal galima apgenet biski? blush2.gif ir leido. nusiskyniau kelias sakeles. ir vogt nereikejo, tik dar nezinau ar prigijo. sako vogtos geriau prigyja... ax.gif
Atsakyti
Buvau dry.gif Nu jo majo, ten NIEKO nėra smile.gif Rimtai aš. Trys begonijos - ne rūšys trys, o vienetai, keturios sanpaulijos - dvi visai įdomios, vienas dideliausias zamiaculcas, kinrožė ir keli kažkokie ten sukulentai... Pardavėja sako, mažas asortimentas dabar smile.gif Sakau, tai jau jooo, o pelargonijos kur? blink.gif Sako, neturim. Kaip tai, sakau, neturit, visai neturit? Neturim, sako, pavasarį turėjom, o dabar nebe.

Tai gal, sakau rudenį tiesiog nusiknist viską, kas įmanoma ir pasiekiamose vietose auga - o pavasarį ieškot superturbo veislinių? g.gif Tikrai - nusipirkus prabangią dar pastiptų per žiemą, tai būtų moralinė trauma hihihi.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kam jums dabar reikia tų pelargonijų? Apkrausit tik visas palanges loviais ir vazonais, reiks dulkes šluostyt, laistyt, saugot, kad išgyventų. Ateis pavasaris, tada ir prisipirksit visokių daigelių po 2,5 Lt Senukuose ar turgeliuose, vargo bus mažiau.
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2006 08 25, 18:27)
visokių daigelių po 2,5 Lt Senukuose ar turgeliuose, vargo bus mažiau.

pvz dėl tam tikros nusistovėjusios tvarkos šeimoje, važiavimas į Senius ar turgelyje lengvas posūkis link gėlių turi tik vieną pabaigą - staigiai diedas griebia už čiuprynos ir apsuka, anot jo, teisinga kryptimi. tongue.gif
Įdomesnių rūšių daigelių ir nemačiau pavasarį pirkt,o suaugę augaliukai turi kainą ( apželdinimui mažiausiai 50 vnt reikia) wink.gif
Atsakyti