Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

merginos help.gif

nusipirkau svyranciu palergoniju ir liepe lauzyti g.gif kad sakotusi rolleyes.gif
o ka ten lauzyti, taip ir nepaaiskino doh.gif
gal jus zinot g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
matau, kad ne pirmi metai jau auginate pelargonijas. Man jos irgi labai patinka, bet vis nesiryztu ju auginti savo atviroj terasoj-to priezastis ta, kad ten beveik istisai svilina saule. Nors pardavejos itikineja, kad jos saules nebijo ir nera tokios lepios kaip pavyzdziui petunijos.
Noretusi suzinoti Jusu nuomones-buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ištisai saulė, jokios kitos gėlės to neatlaiko, bandžiau eksperimentuoti, tai tik pelargonijos geriausiai auga, o be to jų ir laistyti perdaug nereikia, galima savaitikei ir išvažiuoti tikrai nenumirs thumbup.gif

O laužyti reikia viršūnėles, jei nori daugiau gėlyčių turėti. biggrin.gif Nuskini per narelį ir viršūnėlę įkiši į žemę (tik ne labai mažą, kad būtų bent 3 lapeliai), senoji geriau šakosis,o iš viršūnėlės bus nauja gėlytė thumbup.gif Šiandie ir ryt labai gerai skabyti, gerai įsišaknyja. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(laurindre @ 2007 04 26, 16:18)
O laužyti reikia viršūnėles, jei nori daugiau gėlyčių turėti. biggrin.gif  Nuskini per narelį ir viršūnėlę įkiši į žemę (tik ne labai mažą, kad būtų bent 3 lapeliai), senoji geriau šakosis,o iš viršūnėlės bus nauja gėlytė thumbup.gif  Šiandie ir ryt labai gerai skabyti, gerai įsišaknyja. biggrin.gif

aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Na vis tebeauginat pelargonijas.Aš irgi sulaukiau nuostabių žiedų,tik neturiu kaip nufotkint ir įdėt...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 04 26, 20:02)
Na vis tebeauginat pelargonijas.Aš irgi sulaukiau nuostabių žiedų,tik neturiu kaip nufotkint ir įdėt...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir man ta pati problema - neturiu fotiko ir negaliu pasigirti...

O pelargonijų jaunos viršūnėlės nuskintos greičiau įsišaknija ir puikiai šakojasi.
Atsakyti
Isdykele tavo grazuolemis labiausiai noretusi pasidziaugti. Isivaizduoju... plantacijos ziedu... o ivairove spalvu... wub.gif
Kas rasysit sekancias zinutes atidarykit nauja tema. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 26 balandžio 2007 - 23:39
Šiandien kaip susinervinau, laukiu, kol prasiskleis Raudonos dryžuotos žiedelis, o jis ne raudonas ir visai ne dryžuotas, o tik ryškiai ružava šaltibarštinė doh.gif Žodžiu įkišo dvi vienodas. verysad.gif

O turguj šiandien jau pilna gėlių.Pelargonijas parduoda tokias ne visai dideles, dar ir be žiedų po 8 lt. Nieko nepirkau, o tai ir vėl katė maiše doh.gif O bet to manau, kad ir brangu g.gif
Atsakyti
Na aš irgi mačiau po 8lt šių gėlyčių,tik jau žydinčios ir nedidukės. Tebuvo 2spalvų- tradicinė raudona ir tokia ružava šaltibarštinė...
Atsakyti
Tema baigėsi, kas neranda,nauja čia 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=183663
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti