Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Indre_ @ 2006 08 26, 19:38)
jau laisvei tai tikrai yra palergoniju, baltu ruzavu orandziniu...... taip norejau pasiimti diegeli, bet vyras neleido,  verysad.gif  teks kada i laisve lekti vakare ir vienai tai turesiu vel nauju spalvyciu!  thumbup.gif

blink.gif Koks neišauklėtas vyras blink.gif Maniškis dar ir pats pavagia, jei tiksliai nurodau, katrą... hihihi.gif

QUOTE(Žuvė @ 2006 08 27, 14:02)
Buvau vakar nulėkus link Karmėlavos.

A tai čia kur tiksliau? g.gif Matosi ten kaip nors?
Atsakyti
mano stai tokios spalvytes: ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif oi, Aina, kokia antra grazi.... tuoj susileisiu. cia pirkai, ar kur nurezei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zave @ 2006 08 27, 18:50)
bigsmile.gif oi, Aina, kokia antra grazi.... tuoj susileisiu. cia pirkai, ar kur nurezei? rolleyes.gif

is uosvienes nugriebiau bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Aina, gražūs žiedeliai. Tokią, kur trečioj nuotraukoj, tai ir Olisetos prekybvietėj vakar mačiau. O antrosios labai įdomus spalvų derinys, jau net užpavydėjau bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2006 08 27, 16:13)
A tai čia kur tiksliau? g.gif  Matosi ten kaip nors?

matos matos, tik išvažiuoji iš Kauno ir po dešine puse. Toj vietoj dvi prekybvietės yra, tai Oliseta pirmoji nuo Kauno pusės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 08 27, 18:34)
mano stai tokios spalvytes: ax.gif
user posted image
user posted image

Aš tokias šiandien pasivogiau. ax.gif blush2.gif
Papildyta:

user posted image
Granatit

Ir tokią dar prigriebiau. ax.gif
Atsakyti
Pasiuto bobos. Visos turės paliargonijų į valias, tik aš viena ne! Turiu dvi vazonikuose ir 4 vazonikuose, apmautos maišeliais - prigis arba ne...
Eisiu iš pavydo dar kur nors ką nors pavogsiu... dry.gif

Ei, o kai paliargoniją pasodini į vazoniką, palieji ir užmauni maišelį - tai kiek laiko tą maišelį laikyt? bigsmile.gif Iki pavasario? hihihi.gif
Atsakyti
Aina nu ir grazios spalytes ypac ta antra ir trecia thumbup.gif
Žuve o kokiu ten spalvu dar yra, cia vaziuojant link karmelavos, yra kokiu margu ar tik vienspalves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 08 27, 21:06)
Ei, o kai paliargoniją pasodini į vazoniką, palieji ir užmauni maišelį - tai kiek laiko tą maišelį laikyt? bigsmile.gif Iki pavasario? hihihi.gif

Tą maišelį reiktų nors 10-čiai Min kiekvieną dieną nuiminėt. 2-3 savaičių turėtų užtekt wink.gif

QUOTE(Indre_ @ 2006 08 27, 21:30)
Žuve o kokiu ten spalvu dar yra, cia vaziuojant link karmelavos, yra kokiu margu ar tik vienspalves?  smile.gif

jazus, tai, kad dabar tiksliai ir nebeatsimenu kas dar ten pas juos likę. Ateinančią savaitę lėksiu našlaičių paveizėt ten ( visaip kaip išgyrė - smalsu, niu doh.gif ), tai galėsiu užsirašyt ir pranešiu tiksliau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 27 rugpjūčio 2006 - 21:36
[attachmentid=68842]
QUOTE(Noa @ 2006 08 27, 21:06)

Sakyčiau, kad to maišelio visai nereikia. Jos ir taip gerai prigyja. Bent jau aš tai to nedarau, nes pelargonijos vis tik yra jautrokos drėgmei, gali pradėti pūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigzag: 27 rugpjūčio 2006 - 22:15
as irgi jokiu maiseliu nemaunu, tik pasistengiu, kad neperdziutu kokias 3 sav. kol prigyja.
Atsakyti
tokia violetinę blankiai pasiėmiau smile.gif iš bajorkiemio

o user posted image labai norėčiau
kur ją galima butu rast blush2.gif
Atsakyti