Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Tai kad mano augo lovelyje ( ne vazonuose). Tai taip ir palikt? Tokiu atveju tikriausiai pavasarį reikės persodint i naują žemę g.gif
sakot tretčdalį nukirpt... jau minėjau maniškės pelargonijos apie metrą ilgio. Ar užteks?
P.S girdėjau šios savaitės antroj pusėj šalnas praneša. Tai reikia nepražiopsot cool.gif
Atsakyti
O jei jos jau mėnuo kaip vazonikuose auga, tai irgi karpyt?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 09, 10:34)
O jei jos jau mėnuo kaip vazonikuose auga, tai irgi karpyt?

Jei tik šviežiai prismaigstytos tai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 10 09, 11:20)
Jei tik šviežiai prismaigstytos tai nereikia schmoll.gif

nu bet mano viena šviežiai pasmaigstyta, kol buvau išvažiavus porai savaičių, vos ne pusmetrį pasistiebė doh.gif tai negi tokią gigantę ir palikt? o jei ji dar augs?
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 10 11, 01:55)
nu bet mano viena šviežiai pasmaigstyta, kol buvau išvažiavus porai savaičių, vos ne pusmetrį pasistiebė  doh.gif  tai negi tokią gigantę ir palikt? o jei ji dar augs?

Galėtum nugenėti ir turėti dar daugiau, bet baugu, kad nebeprigis doh.gif
Atsakyti
na va, man jau ramu - mano pelargonijos jau namie ant palanges ir laukia ziemos. thumbup.gif . skaudancia sirdimi karpiau metrinius uglius, bet ka padarysi...
Atsakyti
Ir pasakykit kad jas dabar galima karpyt smile.gif , juk tokios gražios ir tiek dar žiedu ir pumpuriukų

kai tik prasidės pirmos šalnos Visoms norinčioms po šakelę ar dvi duosiu
gal net į Vilnių kaip nors perduosiu smile.gif
ne į temą bet turiu dar labai gražią begoniją smile.gif

Beje Kaunietės turinčios kitokių svyrančių pelargonijų -gal pasidalinsit blush2.gif
Atsakyti
jazus, kokia grazi ir vesli wub.gif . nu tai nekarpyk, dek namie ant palanges. pragenesi, kai gelst prades.
Atsakyti
Negenesi, paskui turesi nugeneti, bet jau bus visai niekam tike biggrin.gif
Atsakyti
Auge, l. gražios thumbup.gif taip gaila būtų jas dabar skabyt.
Sakyk, ir pas mane tokios šakelė yra blush2.gif
Atsakyti
Aš tai jau sunešiau namo visą turtą. buvau išvažiavus, tai buvo baisu palikt, jei kartais šalnos.

Genėjimui ten ohoho kiek erdvės, taip kad irgi galėsiu dalintis, pas mane pilnavidurės bordo ir paprastos raudonos su balta, tokios rainos, kažkada buvau fotkę įmetus, kažkas norėjo g.gif

O pati irgi nepamenu jau kieno norėjau lotuliukas.gif tik pamenu, kad buvo tokios gražios baltos su vienu žiedlapiu rausva apačia blush2.gif kai organizuosim apsikeitimą, reiks pasikuist per temą ir pasiieškot g.gif
Atsakyti
Laikas eina ir vistiek reik nešt namo gėles ,jos pas mane dar balkone ir gausiai žydi
ko gero šiandieninis vėjas nutaršys žiedus

po kelių dienų praneša šalnas , tai ko gero atėjo laikas namo nešt

Merginos kurios norit raudonos svyrančios pelargonijos rašykit į Až
kaip nors susitarsim

beje noreciau jei kas turi margos arba baltos svyrančios smile.gif

kitokių jau gavau smile.gif
Atsakyti