Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

aš savo svyrančia tamsiai raudona tikrai genėsiu , palėsiu pasidalint , ko gero visom užteks
Atsakyti
taip taip: popieriukas, tušinukas, lipni juosta, po to susodini į vazoniuką, kad įsišaknytų, o po to jau gražuolėmis ir mus apdalink tongue.gif
o dėl susėmimo, tai nebijok, na gal baudą kokią ir duotų, bet kai pasakytum, kad čia išprotėjusioms dėl palergonijų, tai paleistų, juk kas su "pakvaišusiomis" nori prasidėti :bigsmile:Prašau dėl "pakvaišusių" neįsižeisti bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kiek gyvenime praleidžiam gerų progų blush2.gif Pavasarį Kaune žemkėj parodoj visokiausi plenciukai įšaknydinti po litą buvo, margalapės - po 1,50 - 2. Aišku mažučiai, bet su šaknelėmis, be to pavasarį... beveik pusmetis praėjo, niekaip užmiršt ir gailėtis nustoti negaliu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 13 rugsėjo 2006 - 15:39
juk ateis dar pavasaris , vaziuosim visos pirkt
tikrai nebrangu

nors galima ir nusivogt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 09 13, 16:47)
nors galima ir nusivogt  blush2.gif

žinau žinau, vogtos gėlės geriau auga, bet taip iškart negera pasidaro, jei mano puoselėjamas gėleles kas eitų ir apskabytų, taigi širdis plyštų cray.gif Todėl geriau jau pasimainyt ar laukt pavasario ( čia kam per brangu sezono metu paaugusius augalėlius pirkt )
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 09 13, 16:53)
žinau žinau, vogtos gėlės geriau auga, bet taip iškart negera pasidaro, jei mano puoselėjamas gėleles kas eitų ir apskabytų, taigi širdis plyštų  cray.gif Todėl geriau jau pasimainyt ar laukt pavasario ( čia kam per brangu sezono metu paaugusius augalėlius pirkt )

pasidalinsim kas kuo turim ir viskas
duosiu tansiai raudonos svyrancios , gal kas tures kokios kitokios svyrancios šalelę

nesvyrančiu tikriausiai susirinksiu iš pažystamų žmonių
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 09 13, 16:53)
žinau žinau, vogtos gėlės geriau auga, bet taip iškart negera pasidaro, jei mano puoselėjamas gėleles kas eitų ir apskabytų, taigi širdis plyštų  cray.gif Todėl geriau jau pasimainyt ar laukt pavasario ( čia kam per brangu sezono metu paaugusius augalėlius pirkt )

Čia jau tikrai taip. Nueinu po atostogų į darbą. o ten mano vienas sukulentas, kurio vaikelius buvau pažadėjus kai kam kai tik truputį paaugs, kaip reikia apgenėtas - nei vienos atžalėlės devil.gif. Klausiu - kas, kolegų akys blink.gif , nu ką gi... (aš čia ne visai į temą, bet temos "vogtos gėlės gerai auga" kaip ir nėra lotuliukas.gif ) Kai pati su grieku, negali pykti ant kitų blush2.gif
Atsakyti
O man kazkaip nekyla ranka vogti flenciuku, nors laisvej maironio gatveje labai graziu pelargoniju buvo rolleyes.gif ... bet ai geriau nusipirkau as tokia pat, sakutes paprastai aplauziau ir sukisau jas i zeme - ir prigijo lygtais visos smile.gif
tai is vienos gele dabar turiu 5 krumelius palergonijos tu tamsiais pilnaviduriais ziedynais.

Atsakyti
vilnietes, galiu keistis tokiu svyranciu pelargoniju sakelem
user posted image
Atsakyti
valio palergonijom, jos taip gražiai atrodo net rugsėjo pabaigoj
bet maniškes dar gaila skabyt , biški palaukit dar ir visas apdalinsiu
Atsakyti
Gerbiamos palergonininkės 4u.gif Pasakykit jūs man, pradedančiai, tokį dalyką - prisivogiau nuo kaimynkos ūglių svyrančių palergonijų, sumerkiau visas į sloikus. Jau trys savaitės kaip stovi, o šaknelių dar nei kvapo doh.gif Ar dar laukti, ar ką nors kitko daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 09 27, 21:14)
Gerbiamos palergonininkės  4u.gif Pasakykit jūs man, pradedančiai, tokį dalyką - prisivogiau nuo kaimynkos ūglių svyrančių palergonijų, sumerkiau visas į sloikus. Jau trys savaitės kaip stovi, o šaknelių dar nei kvapo  doh.gif Ar dar laukti, ar ką nors kitko daryti?  ax.gif

hmm, pas mane tik po trijų savaičių išlindo šaknelės, buvau į žemę įkišus. Pakentėk dar truputėlį, turėtų pasirodyt ir pas tave šaknytės 4u.gif
Atsakyti