aš savo svyrančia tamsiai raudona tikrai genėsiu , palėsiu pasidalint , ko gero visom užteks
taip taip: popieriukas, tušinukas, lipni juosta, po to susodini į vazoniuką, kad įsišaknytų, o po to jau gražuolėmis ir mus apdalink
o dėl susėmimo, tai nebijok, na gal baudą kokią ir duotų, bet kai pasakytum, kad čia išprotėjusioms dėl palergonijų, tai paleistų, juk kas su "pakvaišusiomis" nori prasidėti :bigsmile:Prašau dėl "pakvaišusių" neįsižeisti

o dėl susėmimo, tai nebijok, na gal baudą kokią ir duotų, bet kai pasakytum, kad čia išprotėjusioms dėl palergonijų, tai paleistų, juk kas su "pakvaišusiomis" nori prasidėti :bigsmile:Prašau dėl "pakvaišusių" neįsižeisti

juk ateis dar pavasaris , vaziuosim visos pirkt
tikrai nebrangu
nors galima ir nusivogt
tikrai nebrangu
nors galima ir nusivogt

QUOTE(Augė @ 2006 09 13, 16:47)
žinau žinau, vogtos gėlės geriau auga, bet taip iškart negera pasidaro, jei mano puoselėjamas gėleles kas eitų ir apskabytų, taigi širdis plyštų

QUOTE(Žuvė @ 2006 09 13, 16:53)
žinau žinau, vogtos gėlės geriau auga, bet taip iškart negera pasidaro, jei mano puoselėjamas gėleles kas eitų ir apskabytų, taigi širdis plyštų
Todėl geriau jau pasimainyt ar laukt pavasario ( čia kam per brangu sezono metu paaugusius augalėlius pirkt )

pasidalinsim kas kuo turim ir viskas
duosiu tansiai raudonos svyrancios , gal kas tures kokios kitokios svyrancios šalelę
nesvyrančiu tikriausiai susirinksiu iš pažystamų žmonių
QUOTE(Žuvė @ 2006 09 13, 16:53)
Todėl geriau jau pasimainyt ar laukt pavasario ( čia kam per brangu sezono metu paaugusius augalėlius pirkt )

Čia jau tikrai taip. Nueinu po atostogų į darbą. o ten mano vienas sukulentas, kurio vaikelius buvau pažadėjus kai kam kai tik truputį paaugs, kaip reikia apgenėtas - nei vienos atžalėlės

O man kazkaip nekyla ranka vogti flenciuku, nors laisvej maironio gatveje labai graziu pelargoniju buvo
... bet ai geriau nusipirkau as tokia pat, sakutes paprastai aplauziau ir sukisau jas i zeme - ir prigijo lygtais visos
tai is vienos gele dabar turiu 5 krumelius palergonijos tu tamsiais pilnaviduriais ziedynais.

tai is vienos gele dabar turiu 5 krumelius palergonijos tu tamsiais pilnaviduriais ziedynais.
vilnietes, galiu keistis tokiu svyranciu pelargoniju sakelem

valio palergonijom, jos taip gražiai atrodo net rugsėjo pabaigoj
bet maniškes dar gaila skabyt , biški palaukit dar ir visas apdalinsiu
bet maniškes dar gaila skabyt , biški palaukit dar ir visas apdalinsiu
Gerbiamos palergonininkės
Pasakykit jūs man, pradedančiai, tokį dalyką - prisivogiau nuo kaimynkos ūglių svyrančių palergonijų, sumerkiau visas į sloikus. Jau trys savaitės kaip stovi, o šaknelių dar nei kvapo
Ar dar laukti, ar ką nors kitko daryti?

QUOTE(milabra @ 2006 09 27, 21:14)
Gerbiamos palergonininkės
Pasakykit jūs man, pradedančiai, tokį dalyką - prisivogiau nuo kaimynkos ūglių svyrančių palergonijų, sumerkiau visas į sloikus. Jau trys savaitės kaip stovi, o šaknelių dar nei kvapo
Ar dar laukti, ar ką nors kitko daryti? 

hmm, pas mane tik po trijų savaičių išlindo šaknelės, buvau į žemę įkišus. Pakentėk dar truputėlį, turėtų pasirodyt ir pas tave šaknytės