Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

ana žiemą normaliai išsilaikė
Atsakyti
Bute sunku išlaikyti, balkonas pas mane neįstiklintas, rūsys be langų. Pas mane liūdnai. doh.gif doh.gif
O draugė name ant didelės neapšildomos palangės visai normaliai išlaikė, o saulė kai pašviečia, kaip šiltnamyje jaučiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kambary pelargonijom būna šilta ir jos ne miega, o auga. Šviesos trūksta, todėl stypsta ir atrodo labai ne kaip. Jos geriausiai žiemoja vėsiai ir šviesiai stovėdamos, tik reikia beveik visai nelieti. Žiemą joms daug geriau būna sausiau, negu drėgniau. norėjau pasakyti, kad nebijo perdžiūvimo. Šiltnamy laikytas (apie 15 laipsnių) liejau tik kartą. Dabar jos bunda, nes ten jau šilčiau, tai lieju ir patręšiau. Šiaip pelargonijos gerai žiemoja laiptinėse, tik neperliekit.
Atsakyti
na kolkas tai pfu pfu pfu, dar nei viena palergonija nenudvese, na tik aisku neatrodo jau taip graziai kaip vasara, tai jei atsigaus pavasari suzaliuos, tai galesiu tikrai dalintis, nes ana vasara as cia ju nemazai prikaupiau, bet siaip senukuose labai graziu daigeliu ir uz nedidele kaina gali isigyti smile.gif
Atsakyti
O tai kokia kaina senukuose pelargonijų...labai jau sužavėjo... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 18, 09:41)
O tai kokia kaina senukuose pelargonijų...labai jau sužavėjo... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na siaip labai skiresi, kokiu tu nori ar krentanciu, ar kompaktiniu, siaip ir po 2.5 po 3 ir 3.5 yra, na kaip rusis taip ir kaina vis kitokia smile.gif
Atsakyti
As savas pasejau pries savaite, bet seklos apsitrauke kaip kokiu pukeliu... galvoju ar ne pelesis? kaip daznai jas reikia apipurksti vandeniu? kazkaip ne taip turbut pasejau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai pradygo mano visos keturios, bet viena pakrapsciau sakiau padesiu as jai ir nulauziau 4u.gif Liko tik saknele susinervavau nerealiai. Siandien paziuriu yra mano saknis zaliuoja. Tai gal isleis dar lapelius, labai neuzpyks ant manes. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2007 02 19, 11:00)
As savas pasejau pries savaite, bet seklos apsitrauke kaip kokiu pukeliu... galvoju ar ne pelesis? kaip daznai jas reikia apipurksti vandeniu? kazkaip ne taip turbut pasejau  doh.gif  doh.gif

as sedavau i durpines "tabletes", kelios seklos irgi buvo pelesiuku apsitraukusios is ju atrodo tik viena isdygo.
gal kuri laika nedrekink, taip pat pravedink
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 02 19, 00:10)
na siaip labai skiresi, kokiu tu nori ar krentanciu, ar kompaktiniu, siaip ir po 2.5 po 3 ir 3.5 yra, na kaip rusis taip ir kaina vis kitokia smile.gif

Tikrai nuvažiuosiu į senukus ir apžiūrėsiu...gal reikės ir nusipirkti g.gif ...labai man patiko tos vadinamos smulkiažiedės našlaitinės lotuliukas.gif

QUOTE(ievux @ 2007 02 19, 11:00)
As savas pasejau pries savaite, bet seklos apsitrauke kaip kokiu pukeliu... galvoju ar ne pelesis? kaip daznai jas reikia apipurksti vandeniu? kazkaip ne taip turbut pasejau  doh.gif  doh.gif

Turbūt tavo sėklytėms per daug drėgmės ir per mažai šilumos. Dabar padėk kur nors šilčiau... pradžiūs ir bus gerai.Aš tai pernai buvau pasisėjusi, tai man iš 7 sėklyčių sudygo tik 3 blink.gif , o kai užaugo tai irgi ne kokio grožio buvo... verysad.gif
Atsakyti
Na neiskenciau ir savo svyranciu virsunes pries kokias dvi savaites pasodinau, nes dienos tokios sauletos buvo, bet neprigijo verysad.gif Pirkau isisaknydinimo priemone kazkokia skysta, tai buvau ir pamerkus bet nepadejo. Visada pirkdavau penac'o miltelius, bet nebuvo tai pirkau kitokios firmos ir dar pasirodo skystas doh.gif , tai nelabai patogu, bet nieko sunaudosiu kitom gelytem 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 02 19, 13:59)
Na neiskenciau ir savo svyranciu virsunes pries kokias dvi savaites pasodinau, nes dienos tokios sauletos buvo, bet neprigijo  verysad.gif Pirkau isisaknydinimo priemone kazkokia skysta, tai buvau ir pamerkus bet nepadejo. Visada pirkdavau penac'o miltelius, bet nebuvo tai pirkau kitokios firmos ir dar pasirodo skystas  doh.gif , tai nelabai patogu, bet nieko sunaudosiu kitom gelytem  4u.gif

Aš tai dauginu rugpjūčio mėnesį, nes geriausiai prigyja,bet tik per žiemą problema išlaikyti...o žiemą tai jos dar miega, gal todėl blogai šaknyjasi g.gif

O gal galit patarti, kaip per žiemą pavasarį prižiūrėti senų pelgonijų krūmelius, ar nukarpyti reikia?
Atsakyti