Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Augė @ 2007 03 01, 16:40)
vieną buvau pirkus , tai nuo per gaug dregmės ir šilumos , pelesiukas atsirado  doh.gif

Pas mane irgi vienoj dėžutėj lyg pelėsiukas pasirodė g.gif Ką daryt? Daugiau vėdint? g.gif

O kaip tie baltasparniai zarazos atrodo? blink.gif Mano tos našlaitinės daigiukas kažkos biednas,apatinių lapelių kraščiukai lyg gelsta g.gif Nu bet apžiūrėjau,atrodo nematau jokių sparnuočių g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 01, 19:02)
Pas mane irgi vienoj dėžutėj lyg pelėsiukas pasirodė g.gif  Ką daryt? Daugiau vėdint? g.gif

O kaip tie baltasparniai zarazos atrodo? blink.gif Mano tos našlaitinės daigiukas kažkos biednas,apatinių lapelių kraščiukai lyg gelsta g.gif  Nu bet apžiūrėjau,atrodo nematau jokių sparnuočių g.gif

Tokie maži balti musiukai,o kiaušinėliai kaip taškeliai atrodo.
Daugiau vėdink ir vis nušluostyk tą vandens kondensatą,kuris ant dėžutės dangtelio susidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campanula: 01 kovo 2007 - 18:12
QUOTE(nengamo @ 2007 03 01, 19:02)
O kaip tie baltasparniai zarazos atrodo? blink.gif

Tokie maži balti piderastukai su sparnais. Į amarus panašūs... dry.gif Parėjau namie, darysiu dujų kamerą, ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 03 01, 18:37)
darysiu dujų kamerą, ne kitaip...

Peti kokia kauke uzsidek ant veido, o tai bus tau...
...Manęs nebebuvo alyvos zydejo,
Manes nebebus jau... o pelargonijos zydes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 01, 19:44)
Peti kokia kauke uzsidek ant veido, o tai bus tau...
...Manęs nebebuvo alyvos zydejo,
Manes nebebus jau... o pelargonijos zydes  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(campanula @ 2007 03 01, 19:10)
Tokie maži balti musiukai,o kiaušinėliai kaip taškeliai atrodo.
Daugiau vėdink ir vis nušluostyk tą vandens kondensatą,kuris ant dėžutės dangtelio susidaro.

4u.gif 4u.gif Nu taip ir darau,atrodo. Gal nesupelys wub.gif
Atsakyti
Nu psio, purškiau actaros, kad visa vonia insekticidais pasruvo laugh.gif Visas palanges nuploviau su ūkiniu muilu... Užkratą išmečiau velniop (ten blogoj vietoj padėtos buvo 2 skirtingos, tai aš pavogiau 4 ūgliukus, po dvi kiekvienos. 1 padovanojau, 1 va dabar užlinko, dvi liko. Įdomu, vienodos ar skirtingos biggrin.gif).

Namuose - karo stovis gun_smilie.gif Purkšiu purkšiu ir nepasiduosiu! Plausiu palanges kaip operacinę... Nebus mano chatoj šitų bjaurų, arba jie, arba aš dry.gif Dusinsiu iki kol galą gaus! dry.gif

O dabar kada vėl išpurkšt? Otravos dar man liko rolleyes.gif 3-4 kartai, o kas kiek dienų? g.gif
Atsakyti
Actara purkšt kas 7d.,nes tie baltasparniai per tiek laiko iš kiaušinių išsirita,actara tik suaugusius veikia.
Bet actara reikia pilt dvigubą koncentraciją:2g 5l vandens.
Dar galėtum likučiu tirpalo ir palaistyt.
Aš irgi kovojau nuobodžiai,bet atkovojau savo gėlytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 03 01, 23:41)

gal uzduodiu kvaila klausima blush2.gif As niekada nebuvau sujomis susidurus g.gif Is kur atsiranda tie baltasparniai?
Siaip turejau gele namine, ir ja buvo aplipe kazkokie mazi balti vabaliukai unsure.gif Bet kad jie neskraide lygtais g.gif Kuom tik nepurskiau as ja, kol senukuose nepatare konsultante, paimt ir paprasciausiai muilu nuplauti laupus ir persodint gelyte 4u.gif Na tie vabaliuksciai lipnus buvo, kol nugramdziau, bet padejo thumbup.gif
Gal ten ir buvo tie baisuokliai baltasparniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 01 kovo 2007 - 23:54
QUOTE(campanula @ 2007 03 02, 00:41)
Actara purkšt kas 7d.,nes tie baltasparniai per tiek laiko iš kiaušinių išsirita,actara tik suaugusius veikia.
Bet actara reikia pilt dvigubą koncentraciją:2g 5l vandens.
Dar galėtum likučiu tirpalo ir palaistyt.

Taip ir dariau, 5 litrų bambalį turiu smile.gif Nežinojau iš tikro, bet man motiniška širdis sušvietė wub.gif

Plausiu palangę savaitę kasdien, kiekvieną ketvirtadienį purkšiu actara, ir dar rusiškai iškeiksiu. Nepamaišys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 02, 00:51)
gal uzduodiu kvaila klausima  blush2.gif  As niekada nebuvau sujomis susidurus  g.gif  Is kur atsiranda tie baltasparniai?

Supratimo neturiu, gal čia bausmė už nuodėmes? bigsmile.gif

O šiaip manau, kad gal nuo žemių. Pirkau tas ten, kažkokio debilo lietuviška pavarde, su kakavos lukštais, kaip jis ten vadinasi... Iš pradžių nuo tų žemių namai buvo pilni musių, o dabar te tau prašom...

Nors gal ir gerai, kad pavardę užmiršau - sutikčiau, į snukį duočiau dry.gif Žemė su musėm - tai nafig man ją iš viso pirkt, tokios aš galiu ant lauko pasikast...
Atsakyti
Tai su baisiausiai skaudama sirdim nulauziau as ziedukus. Lauksiu dabar nauju zieduku.
Atsakyti
Man atrodo, kad visose žemėse kas nors gyvena. Todėl sodindama visas žemes stengiuosi perkaitint. Įkišu į mikrobanginę kelioms minutėms, kol gerai užkaista. O tada jau drąsiai viską sodinu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 03 02, 10:35)
Man atrodo, kad visose žemėse kas nors gyvena. Todėl sodindama visas žemes stengiuosi perkaitint. Įkišu į mikrobanginę kelioms minutėms, kol gerai užkaista. O tada jau drąsiai viską sodinu. thumbup.gif

Aš kažkur buvau skaičius,kad reikia žemes kaitint. Nu bet pagalvojau,negi į orkaitę aš jas kišiu unsure.gif Apie mikrobangę kažkaip net nepagalvojau doh.gif
Atsakyti