Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Noa @ 2007 02 28, 10:14)
O tai kur tas daigykas žmonės gauna? Kur tie kūbikai su skylutėm? Aš irgi noriu smile.gif

Tai čia kaip suprast - neateisi? Dėl galimybės pačiai pasivogt pelargonijos galą tau 200 km toli? Taigis koks grožis, ar tu įsivaizduoji, koks dvasinis pasitenkinimas pačios pasivogtas karališkos pelargonijos galas rolleyes.gif  Dėl tokio ir 230 galima, iš viso į svieto pakraštį... unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ateisiu vasarą, tiek to aciuks.gif dabar dar paaugink, kad būtų ką vogti. mirksiukas.gif
O daigyklas pirkau "Žalioj stotelėj" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 28, 10:14)
O tai kur tas daigykas žmonės gauna? Kur tie kūbikai su skylutėm? Aš irgi noriu smile.gif

Dėl tokio ir 230 galima, iš viso į svieto pakraštį... unsure.gif

Kaune beveik kiekvienoj didesnėj parduotuvėj yra ir bazėje mirksiukas.gif
kad vogt kvietko nelėktum į pakraštį lietuvos , pas mane atlėk galėsi biški nusivogt smile.gif
Atsakyti
O gal kas nores pavasari ir man padovanot arba uz sokolada graziuju pelergoniju duot?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 02 28, 12:02)
O gal kas nores pavasari ir man padovanot arba uz sokolada graziuju pelergoniju duot?

Uz saldainiu dezute kiekviena bobule turguj padovanos tau ir graziuju ir negraziuju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar stipriai apgenėjau savo pelargonijas,šiandien eisiu susisodinsiu. Turėtų prigyt,manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2007 02 28, 11:25)
Kaune beveik kiekvienoj didesnėj parduotuvėj yra ir bazėje  mirksiukas.gif
kad vogt kvietko nelėktum į pakraštį lietuvos , pas mane atlėk galėsi biški nusivogt  smile.gif

Aaaaaaa gerai bigsmile.gif O klausyk, ar tu turi vagiamų svyrančių? Bo pas mane tik styrančios, o styrančių ant balkono negana, reikia ir svyrančių...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 28, 14:02)
Bo pas mane tik styrančios, o styrančių ant balkono negana, reikia ir svyrančių...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pririshk koki akmenuka prie stiebo, nusvyrs nuo svorio thumbup.gif
Atsakyti
Neinu as i turgu schmoll.gif Jei kas nores pasidalinti, tai gales rasyt man i AZ biggrin.gif
Atsakyti
Klausyyykitės, miergos! Nuėjau ar tų daigintuvų į Dainavos senius - radau bigsmile.gif

Tai dar pažiūrėjau pelargonijų.

Vajaaaaazus, kiek ten pelargonijų! doh.gif Ir styrančių, ir svyrančių... Masė praktiškai, zavalas, perteklius, viena 3,69 kainuoja, nu mažuliukė, aišku, bet gretimais paveiksliukai sudėti, kokia ana bus, kai užaugs.

Nusipirkau kelias. Pavasaris man širdy, laimės panašiai tiek, kiek pačiai pasivogus! O jei vogt po vieną ir su mikrium važiuot vogt , tai dar ir pigiau g.gif Visiems karštai rekomenduoju rolleyes.gif
Atsakyti
Tai neistveriau ir as nusipirkau net 4vnt. 2 margas o kitas 2 pilnavidures.Tai dabar net nezinau kur kokios, bet 2 tai su ziedukais. O dabar tai gailiuosi kad nepirkau visu skirtingu buciau pasidauginus. 1 daigelis tai beveik be saknu, tai jei kuri pirksite tai ziurekite kad butu stiprios saknys, one grazus lapukai. Man toks vaizdelis kad nulausta ir ikista i tablete durpiu. Tai dabar galvoju, kad galo negautu.Merginos kai prazys prifotkinam ir parodom. 4u.gif mums visoms. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 28, 13:02)
Aaaaaaa gerai bigsmile.gif  O klausyk, ar tu turi vagiamų svyrančių? Bo pas mane tik styrančios, o styrančių ant balkono negana, reikia ir svyrančių...

Labai gerai nusvyra kai iš viršaus su lopeta suduodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 28, 22:51)
Merginos kai prazys prifotkinam ir parodom. 4u.gif mums visoms. biggrin.gif

thumbup.gif Butinai thumbup.gif
Gal zinot kiek reikia zinuciu surinkt kad leistu foto idet blush2.gif Jei, nesurinksiu iki tol, gal tada kas pagesbes - atsiusiu per e-maila mirksiukas.gif
Bet pirma turi suzideti lotuliukas.gif
Atsakyti